Martin – Trenčín 4:3 (kon.) | Žilina – Zvolen 3:5 (kon.) | Košice – Poprad 0:0 (zruš.)
Skalica – Piešťany 3:2 (po s.n.) | Nitra – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
po s.n.
HK Skalica
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 14.10.2012, 17:00 • Zimný štadión, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Skalica dala gól!
    Víťazný skalický gól si pripisuje ANDREJ KUDRNA, ktorý v samostatnom nájazde fantastickým potiahnutím puku a následným jemným tečom prekonáva gólmana Tomeka!
     
    Preisinger strieľa gól! Skvelým zakončením pomedzi Tomekove betóny prekonáva Piešťany! 2:1.
     
    Samir Saliji vyrovnáva pekným zakončením z medzikružia! Puk namieril presne pod pravú pažu gólmana Trenčana! 1:1.
     
    Andrej Kudrna strieľa gól! Skvelým blafákom a následným backhandovým zakončením si položil gólmana Tomeka na lopatky a efektívne zakončuje! 1:0
     
    64:22
    Piešťanskí hráči si dokázali vybojovať obrovskú šancu! Do rýchleho úniku sa dostal Tibor Melichárek! Trenčan si však zachoval chladnú hlavu a puk vyráža svojím pravým betónom!
     
    53:59
    Miroslav Preisinger nám predviedol fantastický individuálny prienik naprieč ľavým krídlom a následne skvelé zakončenie z pravého krídla! Piešťanský gólman Tomek však proti tejto strele oprášil svoju lapačku a úspešne zasiahol!
     
    46:17
    Piešťany dali gól!
    Po fatálnej chybe v skalickej rozohrávke za domácou bránou dokázali piešťanskí hráči vyrovnať! Prihrávka skalickému obrancovi mierne nevyšla, čo využil na prihrávku Václav Stupka. Ten v medzikruží presne našiel MAREKA MERTELA, ktorý bez akýchkoľvek problémov umiestnil puk do prázdnej brány! Asistencie si pripisujú hráči Václav Stupka a Tibor Melichárek.
     
    45:55
    Skaličania si vytvorili ďalšiu skvelú gólovú šancu! Holovič pekne prihrával na Višňovskému, no tomu očividne chýba šťastie v koncovke! Piešťanskú bránu minul o niekoľko centimetrov!
     
    43:22
    Tibor Melichárek sa po rýchlom úniku zo stredného pásma ocitol v medzikruží a rozhodol sa nekompromisne zakončovať! Proti nemu však gólman Trenčan vytiahol skvelý reflex v ľavej ruke a puk lapačkou vyráža na ochrannú sieť!
     
    42:35
    Kutálek sa pekne uvoľnil na ľavom krídle a krížnou prihrávkou chcel uvoľniť Preisingera, no nepodarilo sa mu to! Jeho krížnu prihrávku stečoval do bezpečia gólman Tomek!
     
    38:46
    Holovič nám predviedol peknú sťahovačku, po ktorej uvoľnil do medzikružia Tibora Višňovského! Ten sa však proti gólmanovi Tomekovi nedokázal presadiť! Ochranca piešťanskej svätyne nám predviedol famózny zákrok vyrážačkou!
     
    38:01
    Gólman Tomek opäť fantasticky zakročil! Po presnej prihrávke na pravé krídlo z hokejky Kutáleka sa k puku dostal Michal Klejna! Ten sa však nedokázal proti pozorným betónom, ktoré boli pre zmenu vo vzduchu presadiť!
     
    35:32
    Piešťanci si zahrajú v početnej výhode! Dvojminútový trest za faul kolenom si odchádza na trestnú lavicu odpykať Ivan Jankovič.
     
    34:05
    Skalica dala gól!
    Skaličania otáčajú gólové vedenie na svoju stranu! Po peknej prihrávke v strednom pásme nám predviedol fantastický individuálny prienik ANDREJ KUDRNA, ktorý nekompromisne zmiatol piešťanskú obranu a pekným backhandom prekonáva gólmana Tomeka! Toto bola naozaj paráda! Asistenciu si pripisuje Jindřich Barák.
     
    33:16
    Skalický obranca Lukáš Kozák nám predviedol skvelú strelu švihom z medzikružia po presnej prihrávke od Reného Školiaka! Gólman Tomek však skvele vykorčuľoval a proti tejto strele úspešne zasahuje svojími betónmi.
     
    31:53
    Prvá potyčka v tomto zápase končí vylúčeniami. Za údery si po dve minúty odsedia Skaličan Jaborník a Piešťanec Jakub Ručkay. Tí do seba strkali pri mantineli v strednom pásme.
     
    30:01
    Skalica dala gól!
    Skalickí hráči sa usadili v piešťanskom obrannom pásme a nekompromisne odpovedajú! Po peknej prihrávke od Tršku sa na pravej hranici ľavého kruhu ocitol MARTIN VYRÚBALÍK, ktorý nekompromisnou strelou prekonáva výborne cloneného gólmana Tomeka. Asistencie si pripisujú hráči Peter Trška a Miroslav Preisinger.
     
    26:24
    Skaličania sa usadili v pásme a aj niekoľkokrát nebezpečne strieľali. Na strely z hokejok Vyrúbalíka, Školiaka a do tretice aj Preisingera však gólman Tomek zareagoval skvelými reflexívnymi zákrokmi! Pieštanci sa následne rýchlo oslobodzujú zásluhou Urbana.
     
    25:44
    Skalickí hráči si zahrajú prvú presilovú hru v tomto zápase. Po nádhernom individuálnom prieniku v podaní Konečného si Cunik počínal nedovolene a za hákovanie si posedí dve minúty na trestnej lavici.
     
    22:04
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí hráči to tentokrát vymysleli priam vynikajúco! Skvelá kombinačná akcia za skalickou bránou v znení Haringa a Chyla priniesla úvodný gól tohto stretnutia. Zmäteného gólmana Trenčana spoza brány jemným zasunutím puku popri jeho ľavom betóne prekvapil MARTIN CHYLO, ktorý posiela Piešťancov do jednogólového vedenia! Asistenciu si pripisuje Jozef Haring.
     
    21:51
    Henrich Ručkay z medzikružia poslal puk na pravú stranu, kde stál Jakub Ručkay! Ten sa rozhodol tvrdo zakončovať, no Adam Trenčan sa rýchlo presunul a zabránil gólu v jeho sieti svojou lapačkou!
     
    19:55
    Jakub Ručkay mal na dosah prvý piešťanský gól, no po presnej prihrávke od Peška strieľal z prvej a netriafa poloprázdnu skalickú svätyňu!
     
    19:05
    Skaličania si dokázali už v pätici vybojovať fantastickú gólovú šancu! Po samostatnom úniku zakončoval z pravého krídla Višňovský! Jeho strelu Tomek vyrazil len pred seba, no aj na následnú strelu z hokejky Konečného dokázal zareagovať skvele! Piešťanci opäť útočia.
     
    16:47
    Piešťanskí hráči si zahrajú v početnej výhode! Skalický hráč Juraj Jurík si odchádza sadnúť na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    15:51
    Skaličania sa dostali do nádhernej gólovej šance! Po skvelej prihrávke od Konečného sa k puku dostal Holovič, ktorý bol osamotený pred piešťanskou bránou, no puk len jemným backhandom poslal do Tomekovej výstroje.
     
    13:01
    Skalický gólman Trenčan nám predviedol fantastický brankársky zákrok po individuálnej akcii v podaní Haringa, ktorý si obkorčuľoval bránu a snažil sa následne puk zastrčiť do skalickej brány! Trenčan však v poslednej chvíli puk ukrýva vo svojej lapačke.
     
    11:12
    Piešťanskí hráči sa ocitli vo fantastickej gólovej šanci! Marek Mertel poslal puk nebezpečne pred skalickú bránu, kde bol dobre postavený Urban, no jeho následná dorážka končí len na výstroji gólmana Trenčana!
     
    07:34
    Po nebezpečnej backhandovej prihrávke od Preisingera smerujúcej pred piešťanskú bránu sa k puku dostal Tibor Kutálek! Ten bol však veľmi dobre bránený a jeho následné zakončenie bolo len veľmi nedôrazné. Tomek úspešne zasahuje.

    Branky a nahrávky: 31. Vyrúbalík (Trška, Preisinger), 35. Kudrna (Barák), 65. Kudrna - 23. Chylo (Haring), 47. Mertel (Stupka, Melichárek)


    HK Skalica: Trenčan - Vyrúbalík, Trška, Jankovič, Kozák, Barák, Jaborník, Srnec - Kutálek, Školiak, Preisinger - Višňovský, Holovič, Konečný - Jurík, Kudrna, Klejna - Stieler.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Urban, Brňák, Drgoň, Filip, Cunik, Grman, Hruška, Bučka - Stupka, Mertel, Melichárek - J. Ručkay, Mišura, H. Ručkay - Chylo, Peško, Haring - Mihálik, Nemec, Saliji.

    Rozhodčí: Baluška, J. Bachúrik - P. Šefčík, Výleta
    bahis siteleri