Rusko – Česko 2:2 (kon.) | Švýcarsko – Německo 1:3 (kon.) | Norsko – Francie 5:3 (kon.)
Srbsko – Anglie 0:1 (kon.) | Švédsko – Itálie 2:3 (kon.) | Dánsko – Španělsko 1:3 (kon.)
konec
Rusko
2:2 (1:1)
Česko
Úterý 16.10.2012, 14:30 • Sinara Arena, Jekatěrinburg (RUS) • Kvalifikace ME U21
Předzápasové kurzy
     
    83
    Rusko právě vstřelilo branku!
    JURIJ KIRILLOV napřáhl svoji kopačku a přesnou trefou srovnává skóre na 2:2. Naděje českého celku na postup jsou nyní takřka nulové.
     
    64
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ WÁGNER prožívá šťastný den! Česko zahrávalo rohový kop, když Kalas prodloužil míč na WÁGNERA, který nechytatelnou střelou poslal svůj tým do vedení. Teď Česku stačí přidat ještě jednu branku a žádnou neinkasovat.
     
    12
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ WÁGNER srovnává skóre na 1:1! Nejprve skvěle vybojoval odražený míč Mareček, následně adresoval přízemní centr na Pospíšila, jenž výborně přihrával do malého vápna WÁGNEROVI, který přesnou trefou rozvlnil ruskou síť.
     
    6
    Rusko právě vstřelilo branku!
    FEDOR SMOLOV bezpečně proměňuje pokutový kop, a přibližuje tak svůj tým na závěrečný šampionát, který se uskuteční příští rok v Izraeli.

    Lucie Rapantová

    Branky: 6. Smolov (pen.), 83. Kirillov - 12. Wágner, 64. Wágner

    Karty:   67. Šatov (RUS) - 5. Kalas (CZE), 24. Kadlec (CZE), 58. Vaněk (CZE), 75. Wágner (CZE)   75. Kalas (CZE), 87. Kadlec (CZE)


    Rusko: Zabolotnij - Callagov, Burlak, Běljajev, Šenikov - Petrov, Kirillov (90. Zotov) - Kanunnikov (61. Bibilov), Šatov, Čeryšev - Smolov.
    Česko: Koubek - Holeš, Čmovš, Kalas, Lecjaks - Vaněk (66. Tecl), Pospíšil (86. Daníček), Mareček, Krejčí - Kadlec - Wágner.

    Rozhodčí: Antti Munukka (FIN) - Matti Heininen (FIN), Jan-Peter Aravirta (FIN)
    bahis siteleri