HC Kladno – K. Vary 5:1 (kon.) | Havířov – Třinec 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 1:4 (kon.)
Vsetín – Zlín 3:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
Chomutov – Letňany 3:2 (kon.) | Olomouc – Přerov 4:0 (kon.) | Slavia – Sparta 4:1 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 5:0 (kon.) | Jihlava – Liberec 2:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Berani Zlín
Pátek 19.10.2012, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    43:34
    Vsetín vstřelil branku!
    Potřetí v zápase jde Vsetín do vedení. Domácí snad minutu vozili puk po útočném pásmu Zlína, až se Františku Rodovi povedlo poslat skákavou přihrávku napříč brankovištěm, která přistála přímo před RENÁM PANCZOU, který ji zblízka doklepl do odkryté brány. Asistence: František Rod.
     
    28:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se však přeci jen dočkali vyrovnání. Tentokrát to zase byli domácí, kdo si nepohlídal střídání. Tomáš Pavlůsek našel v akci dva na jednoho MICHALA HLAVÁČE a ten zakončil k levé vlachově tyči dřív, než se domácí mladík s maskou stihl přemístit. Asistence: Tomáš Pavlůsek
     
    23:20
    Vsetín vstřelil branku!
    Hostům nevyšlo střídání a Vsetín jde znovu do vedení. Než totiž hosté stihli vyměnit své hráče, vřítil se do útočného pásma po levém křídle JOSEF MIKULA. Jeho střela sice nebyla příliš důrazná, Haloda ji ale neudržel a vsetínský útočník ji dokázal po ledě doklepnout za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Tydlačka.
     
    15:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté Vsetínu oplatili vedoucí branku takřka stejnou míncí. MARTIN HELEŠIC, který ještě v úvodu sezóny působil na Vsetíně, vystřelil, Vlach puk neudržel a ten znovu propadl k do prostoru brankové čáry. Znovu se čekalo na červené světlo, to se znovu rozsvítilo a na Lapači tudíž začínáme odznova. Asistence: Miroslav Zaremba,
     
    12:55
    Vsetín vstřelil branku!
    A domácí přesilovku rychle využívají! Po nahození z nulového úhlu se puk pohyboval někde v prostoru brankové čáry za zády gólmana. Po chvíli nejistoty se rozsvítilo červené světlo a hlavní rozhodčí branku bez váhání uznal. Autorství branky je připsáno ONDŘEJI GRYGAROVI. Hosté se sice pokusili o nesmělý protest, gól ale platí. Bez asistence.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 13. Grygar, 24. Mikula (Tydlačka), 44. Pancza (Rod) - 16. Helešic (Zaremba), 29. Hlaváč (Pavlůsek)


    VHK ROBE Vsetín: Vlach (Gottwald) - Hajda, Žabčík, Běhula, Svozílek, Vašíček, Hryciow, Ščotka - Pancza, Christov, Forch, Světlík, Mikula, Tydlačka, Kuchařík, Grygar, Willert, Hořanský, Rod.
    Berani Zlín: Haloda (Příhorský) - Kobylík, Talán, Stuchlík, Tomek, Grygera, Procházka, Kužílek - Hlaváč, Pelánek, Zaremba, Helešic, Pavlůsek, Dalajka, Vyoral, Stránský, Hladiš.

    Rozhodčí: Mrkva - Adamec, Poruba
    bahis siteleri