HC Kladno – K. Vary 5:1 (kon.) | Havířov – Třinec 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 1:4 (kon.)
Vsetín – Zlín 3:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
Chomutov – Letňany 3:2 (kon.) | Olomouc – Přerov 4:0 (kon.) | Slavia – Sparta 4:1 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 5:0 (kon.) | Jihlava – Liberec 2:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Berani Zlín
Pátek 19.10.2012, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:58
    ... jenže se nedostal ani za útočnou modrou. Naopak domácí jeli v přečíslení na opuštěnou branky, místo střely do sítě ale trefili jen konstrukci, od níž se puk odrazil do ochranné sítě. Vhazuje se ve středním pásmu, zdá se že Vsetín už výhru nepustí.
     
    54:49
    Dalajka měl na holi vyrovnání. Domácí totiž propadli v útočném pásmu a zlínský střelec dostal puk takřka před prázdnou bránu. Místo střely do zcela odkryté horní poloviny branky se ale rozhodl pro zakončení po ledě a to Vlach dokázal vytěsnit.
     
    47:29
    Ideální střeleckou parketu měl před sebou najíždějící bek Zlína Stuchlík. Puk stojící na mezikruží napálil v plné rychlosti tvrdě, avšak též nepřesně.
     
    44:01
    Další velká šance VHK, Forch ale před poloodkrytou brankou nedokázal včas zpracovat těžkou příhru pod nohy.
     
    43:34
    Vsetín vstřelil branku!
    Potřetí v zápase jde Vsetín do vedení. Domácí snad minutu vozili puk po útočném pásmu Zlína, až se Františku Rodovi povedlo poslat skákavou přihrávku napříč brankovištěm, která přistála přímo před RENÁM PANCZOU, který ji zblízka doklepl do odkryté brány. Asistence: František Rod.
     
    38:07
    Teď ale hosté hodně zmateně střlídali a nakonec je čároví rozhodčí přistihl, že hrají v šesti. Vsetínu si tak v konci prostřední periody nabízí možnost přesilové hry.
     
    33:02
    Šest sekund bude hrát Vsetín ve třech. Při napadání v útočném pásmu se totiž faulu dopustil Kuchařík - dvě minuty, hákování.
     
    31:08
    Vsetín jde znovu do čtyř. Zdálo se, že Hořanský běžným zákrokem dohrál u mantinelu jednoho z hostů, rozhodčí ale v jeho zákroku viděl napadení a posílá Hořanského na dvě minuty za katr.
     
    28:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se však přeci jen dočkali vyrovnání. Tentokrát to zase byli domácí, kdo si nepohlídal střídání. Tomáš Pavlůsek našel v akci dva na jednoho MICHALA HLAVÁČE a ten zakončil k levé vlachově tyči dřív, než se domácí mladík s maskou stihl přemístit. Asistence: Tomáš Pavlůsek
     
    26:32
    A naopak to teď bude Zlín, který si poprvé v utkání zahraje přesilovku. Hostující útočník si obhodil Ščotku a tomu nezbylo, než jej podrazit - dvě minuty, faul kolenem.
     
    24:04
    Hosté vyhodili puk mimo hrací plochu a budou za to pykat. Za zdržování hry je vyloučen Kužílek.
     
    23:20
    Vsetín vstřelil branku!
    Hostům nevyšlo střídání a Vsetín jde znovu do vedení. Než totiž hosté stihli vyměnit své hráče, vřítil se do útočného pásma po levém křídle JOSEF MIKULA. Jeho střela sice nebyla příliš důrazná, Haloda ji ale neudržel a vsetínský útočník ji dokázal po ledě doklepnout za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Tydlačka.
     
    21:03
    Grygar teď měl na holi druhý gól, fantastický zákrok Halody ale žlutomodré zachránil. Přihrávka z rohu doputovala přímo na hůl domácího útočníka, ten ze tří metrů pálil na odkrytou stranu brány, gólmanova lapačka ale zasvištěla vzduchem a přitáhla puk jako magnet.
     
    15:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté Vsetínu oplatili vedoucí branku takřka stejnou míncí. MARTIN HELEŠIC, který ještě v úvodu sezóny působil na Vsetíně, vystřelil, Vlach puk neudržel a ten znovu propadl k do prostoru brankové čáry. Znovu se čekalo na červené světlo, to se znovu rozsvítilo a na Lapači tudíž začínáme odznova. Asistence: Miroslav Zaremba,
     
    12:55
    Vsetín vstřelil branku!
    A domácí přesilovku rychle využívají! Po nahození z nulového úhlu se puk pohyboval někde v prostoru brankové čáry za zády gólmana. Po chvíli nejistoty se rozsvítilo červené světlo a hlavní rozhodčí branku bez váhání uznal. Autorství branky je připsáno ONDŘEJI GRYGAROVI. Hosté se sice pokusili o nesmělý protest, gól ale platí. Bez asistence.
     
    12:30
    První přesilovka zápasu je tu. Grygera zastavil přečíslení Vsetína jen za cenu faulu - prohřeškem je držení.
     
    07:29
    Druhá velká šance Beranů. Po hrubce v rozehrávce byl sám před Vlachem Hlaváč. V poslední chvíli se ale ještě rozhodl pro přihrávku na spoluhráče, číhajícího u opačné tyče. Ten ale příhru nečekal, puk tudíž, místo do branky, zamířil do rohu kruziště.
     
    1:21
    Což už ale neplatí. Hosté ujeli do přečíslení dva na jednoho, Hladiš se rozhodl vystřelit a jeho pokus orazítkoval tyč Vlachovy svatyně.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 13. Grygar, 24. Mikula (Tydlačka), 44. Pancza (Rod) - 16. Helešic (Zaremba), 29. Hlaváč (Pavlůsek)


    VHK ROBE Vsetín: Vlach (Gottwald) - Hajda, Žabčík, Běhula, Svozílek, Vašíček, Hryciow, Ščotka - Pancza, Christov, Forch, Světlík, Mikula, Tydlačka, Kuchařík, Grygar, Willert, Hořanský, Rod.
    Berani Zlín: Haloda (Příhorský) - Kobylík, Talán, Stuchlík, Tomek, Grygera, Procházka, Kužílek - Hlaváč, Pelánek, Zaremba, Helešic, Pavlůsek, Dalajka, Vyoral, Stránský, Hladiš.

    Rozhodčí: Mrkva - Adamec, Poruba
    bahis siteleri