Real Madrid – Celta Vigo 2:0 (kon.) | Getafe – Levante 0:1 (kon.) | Espanyol – Rayo Vallecano 3:2 (kon.)
Granada – Zaragoza 1:2 (kon.) | Osasuna – Real Betis 0:0 (kon.) | Real Sociedad – Atlético 0:1 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
0:1 (0:0)
Atlético Madrid
Neděle 21.10.2012, 21:30 • Estadio Anoeta • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo další strhující utkání španělské ligy, ve kterém se radují hosté z Madridu, když jedinou branku utkání vstřelil v 89. minutě hostující Falcao a získal tak další cenné body pro Atlético Madrid v honu za Barcelou, kterou nyní Atlético bodově dostihuje!

    Sledovali jsme utkání dvou rozdílných poločasů. Nejprve se v tom prvním v lepším světle ukázali domácí, kteří hlavně bojovnýnm výkonem přehrávali hosty, ale chyběla jim přesná finální přihrávka, lepší zahrávání standartních situací...atd. Těch nepřesností bylo na straně San Sebastianu skutečně hodně a jen díky tomu se domácím nepodařilo vstřeli branku.

    Do druhého poločasu vrthli hosté jako vítr a od začátku tlačili domácí před jejich bránu. Narozdíl od nich, dokázali většinu svých přihrávek adresovat správně a i jejich standartky, ostatně jedna z nich rozhodla dnešní utkání, byli nebezpečnější - lépe "kopnuté".

    Falcao potvrdil svou extratřídu nejen skvěle kopnutým kopem, ale i výborným výkonem ve druhém poločase, kdy se doslova "pral" s přesilou domácích obránců a byl to on, kdo táhl útočné snahy hostů, kteří si nakonec, zřejmě zaslouženě, odváží další body ze hřiště soupeře.

    To je z dnešního on-linu vše, u toho dalšího se s vámi těším nashledanou. (23:30:48)
     
    85
    Poslední střídání hostů, odchází Adrián, přichází Diego Costa.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nyní se vrhají do útoku domácí, ale jejich akce končí většinou na kopačkách hostujících hráčů... jako v celém průběhu zápasu.
     
    89
    Atlético právě vstřelilo branku!


    Nááááááádherně kopnutý kop superhězdy Atlética Madrid, RADAMELA FALCAA! Neskutečně zatočený míč z levé strany pokutového území, po předchozím faulu Illarramendiho, který letí z pravé strany postavené zdi a končí po neskutečném obloučku těsně u levé tyče domácí brány! A je to tady, hosté si za svůj výkon ve druhém poločase branku zaslouží!
     
    89
    A další žlutá karta! Stáhnout za dres musí domácí Illarramendi hostujícího hráče v těsné blízkosti pokutového území. To bude velká šance pro Atlético!
     
    89
    Míč však letí až za pokutové území... vykopávat bude domácí gólman Zubikarai.
     
    88
    Strhující podívaná, hosté zahrávají další rohový kop z levé strany.
     
    86
    Blíží se závěr utkání a obě mužstva se nechtějí smířit s bezbrankovou remízou!
     
    85
    A domácí jsou při chuti! Ifan s Castrem nyní "zamotali" hlavy hostujícím obráncům na hranici pokutového území Atlética a druhý jmenovaný pálí jen těsně nad břevno hostující brány!
     
    84
    Poslední střídání na straně domácích, ze hřiště odchází Griezmann, přichází Ifran.
     
    83
    Obrovská šance domácích! Hosté propadli v defenzivě, skvělá přihrávka Illarramendi, který přenesl hru z levé strany na pravou, tam směřoval do pokutového území zcela osamocen Carlos Vela, ale zakončení bylo špatné - míč proti vyběhnuvšímu gólmanovi posílá Vela vysoko nad!
     
    81
    Za další faul na své polovině vidí žlutou kartu domácí Estrada!
     
    80
    Střídání i na straně hostů, odchází dnes dobře hrající Koke, přichází turecký legionář Imre Belözoglu.
     
    80
    Co nás čeká v poslední desetiminutovce? Strhnou hosté vedení na svou stranu? Gól doslova visí ve vzduchu!
     
    79
    Další střídání v domácí sestavě, odchází v zápase neviditelný Agirretxe, přichází Pardo.
     
    77
    Faul zezadu předvedl hostující Godín a viděl za tento zákrok žlutou kartu. Domácí zahrávají standartní situaci z pravé strany zrhuba ze čtyřiceti metrů... ale jak je již "dobrým" zvykem v tomto utkání, míč končí na kopačkách hostů.
     
    76
    Falcao naskakuje na centrovaný míč Kokeho... domácí odvrací, ale vzápětí jsou opět u balonu a posílají křižný centr z pravé strany... míč odkopává domácí obrana.
     
    75
    Domácí díky Velovi podnikají "jen" rychlé protiútoky, do trochu pootevřené obrany Atlética. Obránci se ale stačí zatím vracet, takže žádné velké ohrožení Courtoise nehrozí.

    Martin Dvořák

    Branky: 89. Falcao

    Karty:   24. Bergara (RSC), 33. De la Bella (RSC), 53. Martínez (RSC), 81. Estrada (RSC), 89. Illarramendi (RSC) - 67. Filipe (ATM), 77. Godín (ATM)


    Real Sociedad San Sebastian: Zubikarai - Estrada, González, Martinez, De la Bella - Bergara, Illarramendi -Prieto (66. Castro), Vela, Griezmann (84. Ifran) - Agirretxe (79. Pardo)
    Atlético Madrid: Courtois - Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis - Suarez, Gabi - Adrián (85. Costa), R. García (62. Rodríguez), Koke (80. Belözoglu) - Falcao

    Rozhodčí: Ayza Gámez

    Diváci: 32076
    bahis siteleri