Mladá Boleslav – Šumperk 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:2 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:5 (kon.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Beroun – Most 3:4 (po s.n.) | Písek – Litoměřice 3:4 (po s.n.)
Olomouc – Benátky n/J 9:0 (kon.)
po s.n.
IHC Králové Písek
3:4 (0:0, 0:2, 3:1 - 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 24.10.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    DOMINIK SIMON rozhodnul dlouhou sérii nájezdů a vybojoval tak bonusový bod pro Litoměřice.
     
    52:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno. ONDŘEJ MARTINKA předvedl pěknou individuální akci, po které srovnal stav na 3:3. Tato část hry se s první třetinou nedá vůbec srovnávat!
     
    46:53
    Písek právě vstřelil branku!
    No tak to je obrat z říše snů! FRANK KUČERA nahodil kotouč na bránu a brankář Sedláček přes clonící hráče neviděl. Ve třetí periodě je Písek jasně lepší a potvrzuje to konečně i góly - 3:2. Asistence: Marek Vaniš.
     
    45:41
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek využívá početní výhodu a je vyrovnáno. DOMINIK BOHÁČ z pravé části hřiště prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:2. Asistence: Pavel Sedláček, Zdeněk Šperger.
     
    43:44
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí se dostávají do zápasu. Marek našel mezi kruhy volného VLADIMÍRA KAMEŠE a ten střelou z první nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:2. Asistence: Jakub Marek.
     
    37:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využívá početní výhodu. Veselý vystřelil od modré čáry a těsně před Cikánkem tečoval kotouč LADISLAV SLÍŽEK. Písecký brankář na změnu směru kotouče nestačil zareagovat - 0:2. Asistence: Jan Veselý, Petr Šinágl.
     
    28:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion se dostává do vedení. Střela Lapšanského se odrazila od břevna na brankovou čáru a DOMINIK SIMON měl snadnou práci - uklidit kotouč do prázdné svatyně Písku - 0:1. Asistence: Adam Lapšanský, Patrik Husák.
    Marken.cz

    Tomáš Němec

    Branky a nahrávky: 44. Kameš (Marek), 46. Boháč (P. Sedláček, Šperger), 47. Kučera (Vaniš) - 29. Simon (Lapšanský, Husák), 38. Slížek (Veselý, Šinágl), 53. Martinka, 65. Simon


    IHC Králové Písek: Cikánek (Halmoši) - Semrád, Boháč, Kameš, Doudera, Klement, Růžička, R. Heřman, Makovský - Marek, Šperger, P. Sedláček - Petruška, M. Heřman, Pitule - Strnad, Steiner, Slavík - Polodna, Vaniš, Kučera.
    HC Stadion Litoměřice: V. Sedláček (Přikryl) - Husák, Martinka, Žovinec, Evan, Kříž, Veselý, Drábek - Mrňa, Gerhát, Kafan - Rudovský, Rubeš, Novák - Tvrzník, Slížek, Šinágl - Žalčík, Simon, Lapšanský - Antončík.

    Rozhodčí: Zubzanda - Brejcha, Suchánek.
    bahis siteleri