Ústí n/L – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Třebíč – Písek 5:1 (kon.) | Jihlava – Beroun 8:3 (kon.)
Benátky n/J – Most 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Olomouc 3:4 (po pr.) | Kadaň – Havlíčkův Brod 8:2 (kon.)
Šumperk – Litoměřice 3:1 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Středa 07.11.2012, 18:00 • Tyršův stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Tak přece jen oba kohouti, Mrňa a Holík, jdou za vzájemné strkanice na trestnou lavici.
     
    52:26
    A zase emoce. Martinka ztratil puk na modré, dostal se k němu Vrdlovec, který již byl za obráncem, ale Martinka jej podrazil. Vrdlovec jen rozhodil ruce, aby k němu ještě přijel Kafan a něco zřejmě nepříliš kamarádského Vrdlovcovi vysvětlil.
     
    50:48
    Hostující hráč Patrik Husák, jak to nazvat, dostává trest za blbost? Po vstřelené brance si zajel před šumperskou střídačku i sektor domácích příznivců a začal posměšnými gesty provokovat lavičku i fanoušky. Dostává deset minut za nesportovní chování, i když se pak snažil u rozhodčích ještě ospravedlnit.
     
    47:29
    Svítí pětka na domácí straně, Suchý a Forman dostali do konce zápasu, Michal Hlinka trest ve hře za zásah v oblasti hlavy a krku. Ovšem za co dostal trest do konce utkání Suchý, kterého ležícího Forman napadl a Suchý se ani nepral?
     
    44:55
    A poměr sil se srovná, vyloučeným hráčem je Martin Tvrzník za podražení, dnes velmi oblíbený prohřešek.
     
    43:26
    A další trest pro domácí, za podražení vyloučen Tomáš Sedlák.
     
    40:23
    Tak přesilovka trvala pět vteřin, vyloučen Marek Haas za hru vysokou holí. Aby takovým tempem měl za chvíli kdo vůbec hrát.
     
    40:18
    Tak že by slovní domluva na dálku mezi fanoušky a rozhodčími přece jen přinesla domácím efekt. Po osmnácti vteřinách se vylučuje, potrestán Patrik Husák za napadení.
     
    32:37
    Hodně nepříjemný asi bude odjezd rozhodčích ze šumperského zimního stadionu. Prakticky vzápětí se totiž za to samé, co před chvílí prošlo, vylučuje na šumperské straně. Hosté hrají ve druhé třetině již několikátou přesilovku a halou zní pokřik o penězích... Potrestaným Aleš Holík za podražení.
     
    30:15
    Poměr sil se vyrovná, a to ještě může děkovat bohu nejspíš Slížek, který po odpískání podkopl soupeře. Vyloučeným Miroslav Forman za držení protihráče.
     
    29:53
    A další trest pro domácí, hosté dobrých šest, sedm minut hrají neustále přesilovku. Tentokrát trestán Matěj Blinka za podražení.
     
    26:30
    Obdobná situace, po které nebyl potrestán zákrok na Hlinku, se teď pro změnu na šumperské straně trestá a diváci stupňují svou nevoli! Dvě minuty pro Martina Novotného.
     
    24:06
    První vyloučení v sezóně pro Tomáše Štůralu, šumperský brankář chtěl klasicky vypíchnout holí puk hráči vyjíždějícímu zpoza branky, místo toho jej ale podrazil. Hráč odpykává Vladimír Cink.
     
    17:10
    Původně jsem si myslel, že domácí hráli v šesti, ale opak je pravdou, hosté se provinili a budou se dvě minuty bránit. Dvě minuty dostává Martin Novák za hru vysokou holí.
     
    12:46
    I přes tlak do brankoviště chvilkovou power-play při signalizované výhodě nevyužili, na trestnou lavici míří Adam Rufer. Dvě minuty za sekání.
     
    09:18
    Aleš Holík nechtěně trefuje holí do obličeje Lapšanského, i když se kaje, že to nebylo chtěné, v těchto případech se prostě za katr musí.
     
    05:12
    Dvouminutový trest za držení dostává Ondřej Martinka, který si v souboji u hrazení pomohl rukama.
    Marken.cz

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 6. Sedlák (Hulva, Vrdlovec), 34. Plášek (pen.), 46. Hlinka (Pastor, Suchý) - 51. Rudovský (Husák)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Holík, Novotný, Sedlák, Kovář, Suchý, Pastor, Bail - Haas, Plášek, Staněk - Rufer, Hulva, Vrdlovec - Cink, Hlinka, Finsterle - Blinka, Skoumal, Vachutka - Kindl. Trenér: Radek Kučera.
    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (48. Sedláček) - Husák, Martinka, Eva, Žovinec, Kříž, Veselý, Sobotka - Kafan, Gerhát, Luňák - Novák, Rubeš, Rudovský - Tvrzník, Slížek, Mrňa - Žálčík, Forman, Lapšanský - Antončík. Trenér: Milan Vrzal.

    Rozhodčí: Humpolíček, Jeřábek - Adamec, Poruba
    bahis siteleri