Vsetín – Havířov 4:1 (kon.) | Milevsko – Děčín 4:6 (kon.) | Řisuty – Tábor 7:4 (kon.)
Kobra – Bílina 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 6:4 (kon.) | Přerov – Prostějov 1:6 (kon.)
Val. Meziříčí – Frýdek-M. 6:4 (kon.) | Opava – Karviná (Baník) 3:1 (kon.) | Jindř. Hradec – Pelhřimov 4:7 (kon.)
Technika Brno – Nymburk 5:0 (kon.) | Kolín – Chotěboř 9:3 (kon.) | Žďár n/S – Břeclav 6:3 (kon.)
Mor. Budějovice – SHK Hodonín 0:11 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 4:3 (po s.n.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
6:4 (0:2, 4:1, 2:1)
HK Nový Jičín
Středa 07.11.2012, 18:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ VRÁNA střílí do opuštěné branky již svůj třetí gól v zápase, což znamená hattrick! Asistence: Michal Holuša.
     
    56:48
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Nový Jičín ještě prosazuje a zadělává tím na pořádné drama. DANIEL BRYNECKÝ na brankovišti procedil touš pod ležícím Gleichem. Bez asistence.
     
    53:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hlavní rozhodčí Šutara signalizoval další trest a hosté jakoby přestali hrát. V předbrankovém prostoru toho dokázal k dorážce využít LUKÁŠ VRÁNA. Asistence: Lukáš Hruzík, David Vychodil.
     
    38:41
    Poruba právě vstřelila branku!
    S góly se nám v Porubě roztrhl pomyslný pytel. LUKÁŠ VRÁNA napřáhl v prostoru levého kruhu a propálil vše, co mu stálo v cestě, tedy i gólmana Šrámka. Asistence: Marek Galajda.
     
    37:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba opět bleskově srovnává krok. Sedlář si vybruslil do dobré pozice, Šrámek si s jeho střelou poradil, ale na dorážku MARKA GALAJDY již reagovat nemohl. Asistence: Marek Sedlář, Lukáš Vrána.
     
    36:59
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    V domácí obraně to opět skřípalo a hosté toho dokázali využít ke třetí trefě. Zedník našel v ideální pozici mezi kruhy MARTINA ANDRÝSKA, který propálil Gleicha. Asistence: Pavel Zedník, Marek Tomášek.
     
    32:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Defenzivní taktika, se kterou Nový Jičín do Poruby přijel, hostům v posledních minutách nepřináší své ovoce. Wolfovu střelu ještě dokázal Šrámek vyrazit, ale na dorážku MARKA PAVLAČKY přesně pod horní tyč už byl krátký. Asistence: Rudolf Wolf.
     
    30:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se RT TORAX dočkal zaslouženého snížení. Do Bučkovy střílené přihrávky vložil hůl PETR SEIDLER a trefil se naprosto přesně. Šrámek byl tentokrát bez šance. Asistence: Martin Buček.
     
    14:24
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí obrana opět zaspala. Nejprve nechala mezi kruhy mnoho prostoru Ivanovi, z jehož střelou si ještě Gleich poradil, ale na následnou dorážku do poloprázdné svatyně z hole MARIÁNA SKALOŠE již byl krátký. Asistence: Marek Ivan.
     
    01:09
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté zůstali v útočné třetině a obrovskou chybu domácí obrany, která doslova namazala puk, trestá nekompromisní střelou MAREK IVAN. Bez asistence.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 31. Seidler (Buček), 33. Pavlačka (Wolf), 38. Galajda (Sedlář, Vrána), 39. Vrána (Galajda), 54. Vrána (Hruzík, Vychodil), 60. Vrána (Holuša) - 2. Ivan, 15. Skaloš (Ivan), 37. Andrýsek (Zedník, Tomášek), 57. Brynecký


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Tihlář) – Zientek, Wolf, Hruzík, Vychodil, Prokop P., Prokop L., Šindelář, Slavík – Hašek, Krayzel, Vaněk – Seidler, Pavlačka, Buček – Sedlář, Vrána, Holuša – Galajda, Vidlák, Chomič.
    HK Nový Jičín: Šrámek (Kozák) – Andrýsek, Vašut, Gulda, Hruška, Cabák, Horák – Chvostek, Macháček, Kabeláč – Skaloš, Ivan, Mičulka – Zedník, Tomášek, Brynecký.

    Rozhodčí: Šutara – Barteček, Moravec.
    bahis siteleri