Machačkala – Liverpool 1:0 (kon.) | Neftçi Baku – Kazaň 0:1 (kon.) | Plzeň – Hapoel Tel Aviv 4:0 (kon.)
Udinese – Young Boys 2:3 (kon.) | Coimbra – Atlético 2:0 (kon.) | Marseille – Mönchengladbach 2:2 (kon.)
Fenerbahce – AEL Limassol 2:0 (kon.) | Club Bruggy – Newcastle 2:2 (kon.) | Bordeaux – Marítimo 1:0 (kon.)
Molde – FCSB 1:2 (kon.) | Kodaň – Stuttgart 0:2 (kon.) | AIK Stockholm – Eindhoven 1:0 (kon.)
Neapol – Dněpropetrovsk 4:2 (kon.) | Basilej – Fehérvár 1:0 (kon.) | Sporting – Genk 1:1 (kon.)
Partizan Bělehrad – Inter 1:3 (kon.) | Kirjat Šmona – Sparta 1:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Lyon 2:3 (kon.)
Lazio – Panathinaikos 3:0 (kon.) | Tottenham – Maribor 3:1 (kon.) | Met. Charkov – Rosenborg 3:1 (kon.)
Leverkusen – Rapid 3:0 (kon.) | Hannover – Helsingborg 3:2 (kon.) | Twente – Levante 0:0 (kon.)
konec
FK Partizan Bělehrad
1:3 (0:0)
Inter Milán
Čtvrtek 08.11.2012, 21:05 • Partizan Stadium • Evropská liga
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou velmi zajímavý duel, který končí lépe pro hosty z Milána, kteří vítězí 3:1. Po prvním poločase byl stav bezbrankový, i když měl domácí Partizan dvě velké šance. Ivanov však hlavou dvakrát ztroskotal na skvělém Handanovičovi, a to bylo klíčové. Po změně stran totiž Inter proměňoval rychlé brejky a díky dvěma brankám Palacia vedl 2:0. Guarín zvýšil v 87. minutě již na rozdíl tří branek, ale alespoň čestný úspěch pro domácí zařídil v nastaveném čase Tomić. Partizan neodehrál s hostujícím favoritem vůbec špatný zápas, ale jeho neproměňování šancí znamená prohru o dvě branky. (23:01:37)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jenže Marko Ščepović svým pokusem míří vysoko nad.
     
    89
    Partizan se ještě snaží na útočné polovině o korigování výsledku.
     
    90+2
    V druhé a poslední nastavené minutě bude ještě domácí celek rozehrávat přímý kop. Mitroviće zastavil za hranicí pravidel Silvestre.
     
    90+1
    Partizan právě vstřelil branku!
    Domácí tým si minimálně jednu branku za svůj výkon zasloužil, a tak se dočkal. Miljković zastavil míč před brankovou čárou a dokázal z pravé strany odcentrovat do pokutového území. Tam byl pozdě Jonathan, a tak kapitán Partizanu NEMANJA TOMIĆ upravuje na 1:3.
     
    87
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    0:3! FREDY GUARÍN. Rozdíl tří branek neodpovídá dění na hřišti, ale i tak hosté zaslouženě zvítězí, jelikož velmi dobře proměňují své brankové příležitosti. Antonio Cassano ze středu hřiště našel v uličce Guarína, kterému sice na záda dýchal Ostojić, avšak neúspěšně. Nahrávač večera se prosazuje v 87. minutě, když sám před Petrovićem zakončuje přesnou přízemní ranou k levé tyči.
     
    86
    Miloš Jojić hledal centrem na levou stranu Mitroviće, ale centr se mu vrátil. V pokračující akci se po narážečce dostal do pokutového území Lazar Marković, ale toho zradilo zpracování. V případě jeho dobrého provedení stál sám před Handanovičem, ale to se nestalo.
     
    84
    Na druhé straně to zkusil z levého křídla Mitrović, ale i tentokrát je jeho pokus nepřesný. Jeho levačka míří hodně mimo.
     
    83
    Vynikající zákrok si připisuje domácí brankář Petrović. Inter opět hrozil po brejku, který z levé strany posunul Cassano na Rodriga Palacia, který mohl dovršit hattrick. Střelec dvou branek pálil bez přípravy, ale ztroskotává na výborném Petrovićovi, který prudkou ránu vyráží. V pokračující akci se ještě o zakončení mohutně snažil Guarín s Cassanem, ale k ráně už nedošlo.
     
    82
    Lazevski hledal přízemní nahrávkou na hranici pokutového území Tomiće, ale před ním odkopává Silvestre.
     
    81
    Partizan se snaží na útočné polovině o alespoň čestný úspěch, ale drtí ho nepřesnosti.
     
    78
    Guarín domácím unikal ve středu hřiště, a tak raději Miloš Jojić fauluje. Tentokrát to však bude za žlutou kartu.
     
    76
    Hosté naposledy střídají. Cassano nahrazuje na trávníku Marka Livaju.
     
    75
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Partizan je sice lepším a o poznání aktivnějším celkem, jenže Inter dnes vyučuje z efektivity. Smiljanić chyboval ve středu hřiště, míč se dostal na Guarína, který druhou brankovou nahrávkou vysunul do úniku RODRIGA PALACIA. Ten sice nastoupil až do druhého poločasu, ale i tak dává již svou druhou branku a je zatím jediným střelcem utkání. Zlatá ruka kouče Stramaccioniho, 0:2!
     
    74
    Z levé strany to zkusil z těžkého úhlu na branku Mitrović, kterého vysunul Marko Ščepović. Míč však pouze prošel pokutovým územím a brankáře hostů neohrozil.
     
    73
    Silvestre se ještě před exekucí opřel do Mitroviće a za úder loktem vidí od sudího Gomese žlutou kartu. Tento atak by si možná zasloužil i kartu jiné barvy, ale na tom už se nic nezmění.
     
    72
    Partizan ve své útočné snaze nepolevuje, ale branka ne a ne přijít. Teď bude mít domácí tým možnost přímého kopu z pravé strany, kde Gargano fauluje.

    Martin Mišovec

    Branky: 90+1. Tomić - 51. Palacio, 75. Palacio, 87. Guarín

    Karty:   48. Ostojić (PAB), 78. Jojić (PAB) - 73. Silvestre (INM)


    FK Partizan Bělehrad: Petrović - Miljković, Ostojić, Ivanov, Lazevski - Medo (55. M. Ščepović), Smiljanić - Tomić, S. Ilić (30. Jojić), L. Marković - S. Sčepović (69. Mitrović).

    Trenér: Vladimir Vermezović

    Inter Milán: Handanovič - Jonathan, Silvestre, Juan Jesus, Nagatomo (46. Palacio) - Mudingayi (14. Gargano) - Zanetti, Guarín, Cambiasso, Álvaro Perreira - Livaja (76. Cassano).

    Trenér: Andrea Stramaccioni

    Rozhodčí: Duarte Gomes - Ricardo Santos, Venâncio Tomé - Carlos Xistra a Hugo Miguel (všichni POR)
    bahis siteleri