Chomutov – Zlín 1:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 3:4 (po pr.)
Slavia – Vítkovice 0:1 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:2 (kon.) | Kladno – Motor ČB 2:3 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 14.11.2012, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Po ráně Koláře z pravé strany Závorka vyrazil puk pouze před sebe a před Davidem Krejčím zívala odkrytá klec. Útočník Pardubic však trefuje pouze tyč!
     
    59:13
    Salfický odjíždí z branky, Pardubice v šesti.
     
    54:54
    Pech našel zpoza branky zcela volného Petra Kumstáta, který však v ideální pozici odmítl třetí branku Karlových Varů! Zkušený útočník ranou bez přípravy netrefuje.
     
    49:57
    Cetkovský s Kočím v šancích Pardubic, ale Závorka nekapituluje. Teď však bude mít domácí tým výhodu přesilovky, když za hákování odchází na trestnou lavici Zaťovič.
     
    43:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté potvrzují dobrý vstup do třetí třetiny a otáčejí stav utkání. Puk se v útočném pásmu dostal na hůl volného PETRA KUMSTÁTA, který svižnou střelou do horní části branky prostřeluje Dušana Salfického. Asistence: Lukáš Pech a Martin Zaťovič.
     
    38:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se však o pár vteřin později radují z vyrovnávací branky! Po nahrávce zpoza branky dostal před Salfickým hodně prostoru prozatím nejaktivnější hráč Energie MARTIN ZAŤOVIČ, který prudkou ránou do horního rohu branky prostřeluje bezmocného brankáře Pardubic. Asistence: Petr Kumstát a Lukáš Pech.
     
    37:01
    Nyní však Kindl dostává dvě minuty za podražení unikajícího hráče Energie.
     
    35:13
    Domácí podpoří v začínajícím tlaku i Vojtěch Polák, který dostává dvě minuty za sekání.
     
    34:04
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým se prosazuje šest minut před druhou sirénou. Benák našel z vlastní třetiny krásným pasem za obranou Energie rozjetého MARTINA BARTEKA, který v samostatném úniku zakončuje k pravé tyči. Závorka prudký pokus vyrazit nestačil. Asistence: Václav Benák.
     
    33:49
    Zohorna se krásně zbavil z otočky spoluhráče a jeho střílenou nahrávku zastavil Somík. Kapitán Pardubic však z úhlu netrefuje odkrytou klec.
     
    30:01
    Drtinovo nahození od modré Salfickému vypadlo z rukavice a Kumstát mohl dorážet, byl však atakován Benákem, a tak si hosté zahrají přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění vidí domácí bek s číslem devatenáct.
     
    27:17
    Nedovolené bránění je prohřeškem, který posílá hostujícího Jiřího Doležala na dvě minuty.
     
    23:53
    Pěkná akce Pardubic znamená obrovskou šanci Aleše Hemského! Toho našel z levé strany nahrávkou kvality A1 Jan Starý, ale prvně jmenovaný nedokázal sám před Závorkou zasunout za jeho ležící tělo a trefuje pouze pravý beton.
     
    23:02
    Přesilová hra pro Pardubice. Dvě minuty vidí za sekání Dustin Kohn.
     
    20:39
    Nyní však odchází Aleš Hemský na trestnou lavici. Dvě minuty dostává za hákování.
     
    13:20
    V oslabení ujel Kolář, který však v zakončení poslal svoji ránu mimo Závorkovu branku. Domácí tým si ale za devět vteřin, po vypršení trestu Krejčího začne přesilovku. Skuhravý totiž dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    12:21
    Teď ale byla k vidění velká šance Energie. Odražený puk se dostal z levé strany na Zaťoviče, který ale pálí pouze slabě do Salfického betonů.
     
    10:16
    To snad ani není možné. Domácí tým je znovu vyloučen a opět za vyhození puku mimo ledovou plochu. Karlovy Vary tak mají velkou šanci. Dvě minuty odpyká David Krejčí.
     
    09:40
    A pro hosty to bude ještě výhodnější, jelikož za stejný prohřešek dostává dvě minuty Jiří Vašíček.
     
    09:29
    Ani Karlovy Vary před brankou Salfického nehrozí. Marek Ďaloga ale teď dostává dvě minuty za zdržování hry, a tak má celek kouče Žemličky šanci.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 35. Bartek (Benák) - 39. Zaťovič (Kumstát, Pech), 44. Kumstát (Pech, Zaťovič)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Benák, Kolář, Píša, Kindl, Ďaloga, Kočí, Vašíček – Hemský, Krejčí, Starý – Bartek, Zohorna, Somík – T. Nosek, Kousal, Buchtele – Beech, Cetkovský, Semorád – Šagát.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Ladislav Lubina

    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Mensator) – D. Nosek, Drtina, MacDonald, Gulaši, Gründling, Látal, Grman, Kohn – Zaťovič, Pech, Kumstát – Polák, Doležal, Pohl – T. Káňa, Skuhravý, Skladaný – Košťál, Heřman, Zucker.

    Trenéři: Richard Žemlička, Jaromír Kverka a Pavel Kněžický.

    Rozhodčí: Minář, Šír – Bláha, Kostka

    Diváci: 7428
    bahis siteleri