Ústí n/L – Beroun 4:2 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Jihlava – Most 7:1 (kon.)
Benátky n/J – Šumperk 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Olomouc – Písek 4:2 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 2:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:2 (1:0, 0:2, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Středa 14.11.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Troufám si říci, že je rozhodnuto! Zdálo se, že Boleslav oslabení přečká, ale nakonec domácí udeřili! Hradec dokázal rozpohybovat obranu hostů, z čehož nakonec vznikla další branka. Vít Budínský křiznou přihrávkou našel volného MICHALA MIKESKU, kterému se podařilo procedit puk za záda Willa. Asistence: Vít Budínský, Petr Haluza.
     
    43:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci panečku! Východočeši jdou opět do vedení! Vít Budínský projel do útočného pásma jako nůž máslem po pravé straně, přičemž následně skvostnou žabičkou přímo do jízdy našel PETRA HALUZA. Ten nekompromisně zavěsil z první pod víko Willovy klece! Asistence: Vít Budínský.
     
    42:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hodně kuriózní branka, která dostává Hradecké zpět do hry! MILAN VALÁŠEK jen tak nazdařbůh nahodil puk, ten směřoval úplně mimo branku, kam si pro něj jel Roman Will. Jenže! Hostující brankář do něj nepochopitelně šel vyrážečkou a černou pryž si srazil do branky! Hodně velký kiks, který by mohl Mladoboleslavské mrzet. Asistence: Jan Berger.
     
    33:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se však gólu dočkali hned vzápětí. Nutno dodat, že Mladá Boleslav si v útočné třetině zahrála šachy. Krásnou kombinací totiž dostala ze hry všechny domácí hráče. A když Bohunický našel RADIMA VRBATU, jenž zakončoval do prázdné klece, nebylo co řešit. Filip Luňák by se nyní musel roztrhnout, aby dokázal brance zabránit. Asistence: Lukáš Bohunický, Tomáš Nouza.
     
    20:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že v kabině Mladoboleslavských proběhla o přestávce nějaká bouřka. Hostům se tlak na domácí hráče vyplatil. Puk se dostal na pravou stranu, kde stál DAVID VRBATA a střelou zápěstím našel mezírku mezi rukou a tyčkou brankáře Filipa Luňáka. Ten už nestihl nikterak zasáhnout. Asistence: David Pojkar, Tomáš Nouza.
     
    03:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi se dostávají do vedení! Úvodní gól padl jako blesk z čistého nebe! DAVID ROUPEC jen tak lehce nahodil na mladoboleslavskou branku, přičemž kotouč letěl chumlem hráčů. Roman Will měl naprosto zakrytý výhled, a tak na puk vůbec nereagoval, ten vcelku překvapivě doputoval až do sítě. Asistence: Petr Haluza.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 4. Roupec (Haluza), 43. Valášek (Berger), 44. Haluza (Budínský), 59. Mikeska (Budínský, Haluza) - 21. D. Vrbata (Pojkar, Nouza), 34. R. Vrbata (Bohunický, Nouza)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Čech) – Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Kania, Vágner, Čížek, Čáp – Kubica, Brož, Říha – Budínský, Mikeska, Haluza – Švagrovský, Tvrdík, Moskal – Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    BK Mladá Boleslav: Will (Sejpal) – Kasík, Pojkar, Němeček, Toman, Jindra, Šmach, Bohunický – Nouza, D. Vrbata, Mikulík – Kafka, Výborný, Pabiška – Loskot, Koudelka, Demel – Rys, R. Vrbata, Jiránek – Lenc. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Horák – Komárek, Krátký

    Diváci: 1098
    bahis siteleri