Ústí n/L – Beroun 4:2 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Jihlava – Most 7:1 (kon.)
Benátky n/J – Šumperk 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Olomouc – Písek 4:2 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 2:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (1:0, 0:0, 3:2)
IHC Králové Písek
Středa 14.11.2012, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti střílí už nejspíše rozhodující gól utkání! Do prázdné branky Písku se přesně trefil RADIM KUCHARCZYK. Asistence: Lukáš Kucsera
     
    58:39
    Písek právě vstřelil branku!
    Žlutomodrým se přece jen podařilo vsítit kontaktní branku! Semrád našel od modré přesnou přihrávkou na levém kruhu PATRIKA PETRUŠKU, který zamířil přesně za Halászova záda. Asistence: Martin Semrád, Martin Heřman.
     
    56:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se ujímají dvoubrankového vedení! Po střele Selingra se kotouč odrazil od betonů Halmošiho přímo k RICHARDU DIVIŠOVI, který puk doklepl do branky Písku. Asistence: Pavel Selingr.
     
    52:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají dvojnásobnou početní výhodu, když vyšachovali obranu hostů! Od modré Houdek přihrál před branku Řípovi, ten ještě nahrál do vyložené pozice MATĚJI PEKROVI, který se trefil do okryté svatyně hostů. Asistence: Jiří Řípa, Tomáš Houdek.
     
    43:32
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši srovnávají stav utkání! Po levém křídle ujel olomoucké obraně FRANK KUČERA a z pravého kruhu vystřelil na Halásze. Už se zdálo, že olomoucký gólman má puk v lapčce, ale nakonec se kotouč objevil v brance. Asistence: Josef Slavík.
     
    12:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se ujímají vedení v zápase po krásné individuální akci! LUKÁŠ KUCSERA nabral rychlost, vřítil se do pásma Písku a z pravé strany překonal Halmošiho střelou do levé šibenice. Asistence: Mario Cartelli, Zbyněk Hampl.
    Marken.cz

    Luděk Stránský

    Branky a nahrávky: 13. Kucsera (Cartelli, Hampl), 53. Pekr (Řípa, Houdek), 56. Diviš (Selingr), 60. Kucharczyk (Kucsera) - 44. Kučera (Slavík), 59. Petruška (Semrád, Heřman M.)


    HC Olomouc: Halász (Kašík) – Bartoň (C), Ondrušek, Lhotský, Janáček, Cartelli, Houdek, Nedbálek, Valenta – Pekr, Řípa, Herman – Hrňa, Diviš, Selingr – Kucharczyk, Kucsera, Hampl – Rác, Heža O., Vodný.
    IHC Králové Písek: Halmoši (Mazuch) – Dvořák, Klement, Petráček, Drtil, Semrád, Kříž – Sedláček, Heřman M., Kubeš – Strnad, Petruška, Marek – Ferebauer, Vlček, Polodna – Slavík, Kučera, Heřman R. – Vaniš, Jirků.

    Rozhodčí: Hejduk – Guth, Rittich
    bahis siteleri