HC Kladno – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Zlín – Slavia 3:4 (kon.) | HC Plzeň – Ústí n/L 5:4 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 3:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.)
Pardubice – Sparta 1:4 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (3:0, 0:0, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 15.11.2012, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Třetí třetina přinesla góly na obou stranách. Dvakrát se trefila Dukla, dvakrát se také v pětiminutové početní převaze trefil Liberec. Protože v první části hry odskočila Jihlava na rozdíl tří gólů a v prostřední třetině naopak neskóroval nikdo, zůstávají tři body na Horáckém zimním stadionu. Bílým Tygrům z Liberce přejeme bezproblémovou cestu na sever Čech. Příjemný večer přeje Tomáš Lysý. (20:22:58)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    V zápětí se snažil snížil Miškovský, jenže Fučík byl pozorný a jeho pokus zlikvidoval.
     
    59:00
    Teď však zkusil vystřelit jihlavský Žáček. Vzhledem k tomu, že díky Horkému je vymetený pravý horní roh liberecké branky, tak se Žáček snažil vyhnat všechny pavouky i z rohu levého. Střela však o centimetry minula cíl.
     
    58:45
    Hra se v poklidu dohrává, Liberečtí kombinují na útočné modré, ale ztrácejí puk. Jihlava se už nikam nežene.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny a zřejmě i celého zápasu.
     
    57:59
    Hosté v plném počtu.
     
    56:58
    Jihlavští předvedli billiardovou kombinaci, na jejímž konci byla střela Mandáta. Horák byl však proti a nedovolil nejproduktivnějšímu hráči staršího dorostu Dukly vstřelit v této sezoně jeho první gól za Jihlavské juniory.
     
    56:44
    Střela Zadražila od modré byla tečována do ochranné sítě.
     
    55:59
    Roman Málek (LIB) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Odražený puk se totiž dostal před libereckou branku, kde si na něj počíhal domácí Roman Mikeš. Ten vystřelil, avšak kvůli faulu hráče Liberce neměl naději vstřelit branku.
     
    55:24
    Akci tři na tři Libereční nedotáhli ani do zakončení. V následném protiútoku si hráči Dukly počínali lépe a alespoň vystřelili, Horák však kryje.
     
    54:39
    Posunutá branka Jihlavy, bude se vhazovat před jejím brankářem.
     
    54:17
    Hosté se však nevzdávají. Jsou natlačení před brankou Dukly a snaží se s nepříznivým stavem ještě něco udělat. Jenže obránci Jihlavy ve spolupráci s Fučíkem jsou viditelně proti.
     
    53:50
    A máme tu ofsajd libereckých hráčů. Bude se vzahovat ve středním pásmu.
     
    52:31
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jeden takový odražený puk se dostal až ke Štěpánu Zídkovi, který vyslal do brejku MARTINA GREGARA. Domácí útočník si počínal, jako kdyby hrál několik sezon v zámoří a nedal Horákovi v liberecké brance šanci. Dukla tak pravděpodobně utíná jakoukoliv dramatizaci zápasu. Asistence: Štěpán Zídek.
     
    52:24
    Liberec se usadil před brankou Dukly a ostřeluje Fučíka ze všech pozic, ten však je pozorný a vyráží puky pryč.
     
    51:11
    Obhazovačku jak z hokejového žurnálu teď předvedl jihlavský Mikeš, jenže než se stačil před libereckého obránce dostat úplně, tak se hráč hostí vzpamatoval a odpaluje puk pryč.
     
    50:50
    Zakázané uvolnění hráčů Dukly. Čeká nás ještě zajímavých devět minut třetí třetiny.
     
    50:19
    Liberec právě vstřelil branku!

    Sedm vteřin před koncem pětiminutové početní převahy Liberec dramatizuje utkání. Jandejskovu střelu od modré ještě stačil Fučík vyrazit, jenže jihlavští hráči si nedali pozor na PETRA PILAŘE, který se prosazuje dorážkou a snižuje na rozdíl dvou gólů. Asistence: Adam Jandejsek, Adam Chlapík.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Prokš, 4. Prokš (Mandát, Mikeš), 10. Pěška (Čermák, Zídek), 42. Horký (Štěpán, Vantuch), 53. Gregar (Zídek) - 47. Chlapík (Zacha, Pyrochta), 51. Pilař (Jandejsek, Chlapík)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Vacek) - Dundáček, Zadražil, Žáček, Tobola, Čermák, Polívka - Mandát, Mikeš, Prokš - Pěška, Zídek, Gregar - Horký, Vantuch, Štěpán - Vlček
    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Horák) - Pyrochta, Pálek, Zuzaník, Turek, Pilař, Jandejsek, Slavík - Havlas, Dlouhý, Zacha - Maďar, Mikyska, Miškovský - Frk, Chlapík, Vlk - Šimek, Žďárský

    Rozhodčí: Doležal - Klouda, Křivohlavý
    bahis siteleri