Plzeň – Zlín 4:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 8:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 5:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 7:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:3 (kon.)
Třinec – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
HC Slavia Praha
Neděle 25.11.2012, 18:15 • Werk aréna Třinec. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:14
    Hosté si zahrají svou třetí početní výhodu. Na trestnou lavici míří Josef Hrabal, který ve snaze zastavit pronikajícího Michala Poletína sáhl po nedovoleném zákroku.
     
    45:06
    Domácí si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici míří Vladimír Růžička, který uštědřil tvrdou sekeru Vladimíru Rothovi. Růžička si odsedí dvě minuty.
     
    38:11
    Také v závěru druhé dvacetiminutovky si Oceláři zahrají přesilovku. Jiří Kučný přidržel Martina Růžičku, za tento počin si u sudího vysloužil dvě minuty. To se nelíbilo Petru Kadlecovi, který ale nebyl vyslyšen a navíc dostal desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    30:18
    Domácí jdou do tří! Josef Hrabal, ve snaze odpálit kotouč, poslal neposedný puk rovnou do hlediště. Hrabal dostal dvě minuty za zdržování hry. Hosty čeká 36 vteřin dlouhá dvojnásobná početní výhoda.
     
    28:54
    První přesilovku v utkání si zahrají také hosté. Na trestné lavici již sedí Lukáš Zíb, který se provinil hákováním.
     
    19:24
    A v nejbližší době se jim to nepovede. Pražané jdou podruhé do čtyř, na trestnou lavici odjíždí Jan Alinč, který se v útočném pásmu provinil krosčekem.
     
    05:23
    Oceláři si zahrají první početní výhodu. Na trestnou lavici míří Tomáš Beňovič, který podrazil třineckého Hrabala. Beňovič si odsedí dvě minuty.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 30. Růžička M. (pen.) - 49. Krenželok (Jelínek, Kempný), 59. Bednář (Sklenář)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) - Zíb, Lojek, Peterek, Bonk, Podešva, Zagrapan, Klouček, Polanský, Klimenta, Roth, Růžička M., Orsava, Varaďa, Galvas, Květoň, Rákos, Ovčačík, Adamský, Hrňa, Hrabal.
    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) - Kempný, Dresler, Kadlec, Skokan, Sobotka, Tomica, Kuboš, Beňovič, Bednář, Kučný, Jelínek, Krenželok, Poletín, Micka, Kolařík, Alinč, Sklenář, Růžička V., Stránský, Hertl

    Rozhodčí: Husička, Hradil - Jindra, Skopal
    bahis siteleri