Plzeň – Zlín 4:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 8:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 5:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 7:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:3 (kon.)
Třinec – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
HC Slavia Praha
Neděle 25.11.2012, 18:15 • Werk aréna Třinec. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí stav utkání. JAROSLAV BEDNÁŘ lehce tečoval přihrávku od Sklenáře a puk skončil za Hrubcem. Asistence: Jakub Sklenář.
     
    54:14
    Hosté si zahrají svou třetí početní výhodu. Na trestnou lavici míří Josef Hrabal, který ve snaze zastavit pronikajícího Michala Poletína sáhl po nedovoleném zákroku.
     
    52:51
    To se naopak povedlo Tomáši Klimentovi! Třinecký rychlík se podél mantinelu natlačil za hostující obranu, ležícího Furcha ale překonat nedokázal!
     
    48:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají krok! Petr Jelínek zavezl kotouč za třineckou branku, odtud našel volného LUKÁŠE KRENŽELOKA, který střelou z první našel skulinu mezi Hrubcovým tělem a tyčkou! Asistence: Petr Jelínek, Michal Kempný.
     
    45:06
    Domácí si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici míří Vladimír Růžička, který uštědřil tvrdou sekeru Vladimíru Rothovi. Růžička si odsedí dvě minuty.
     
    39:12
    Zcela sám před Furchem stál David Květoň! Ten ale místo okamžité střely zvolil kličku, po které nedokázal usměrnit kotouč mezi tři tyče!
     
    38:11
    Také v závěru druhé dvacetiminutovky si Oceláři zahrají přesilovku. Jiří Kučný přidržel Martina Růžičku, za tento počin si u sudího vysloužil dvě minuty. To se nelíbilo Petru Kadlecovi, který ale nebyl vyslyšen a navíc dostal desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    37:34
    Branka neplatí! Jan Peterek dle záznamu trefil horní tyč, od které se kotouč odrazil do levé tyče a následně ven z branky.
     
    37:34
    Rozhodčí si půjde zatelefonovat ke kolegovi u videa! Oceláři se dostali do přečíslení dvou na jednoho, Zagrapan poslal kotouč volnému Peterkovi, ten pálil do odkryté branky. Zda-li to byl gól nebo ne, se rozhodne v nejbližších chvílích.
     
    32:30
    Oceláři jsou kompletní a mohli jít do dvoubrankového náskoku! Před Furchem stál zcela osamocen Marek Zagrapan, ten ale selhal v zakončení, když poslal kotouč vysoko nad hostující branku!
     
    31:42
    Neskutečný zákrok Šimona Hrubce! Před střílejícím Tomášem Hertlem stála odkrytá branka, třinecký brankář se ale po hlavě vrhl po kotouči a dokázal jej zastavit před brankovou čarou!
     
    30:18
    Domácí jdou do tří! Josef Hrabal, ve snaze odpálit kotouč, poslal neposedný puk rovnou do hlediště. Hrabal dostal dvě minuty za zdržování hry. Hosty čeká 36 vteřin dlouhá dvojnásobná početní výhoda.
     
    29:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    MARTIN RŮŽIČKA proměnil trestné střílení a posílá Oceláře do vedení! Růžička se rozjel velmi rozvážně, před Furchem provedl kličku do bekhendu a poslal kotouč za záda bezmocného brankáře!
     
    29:06
    Trestné střílení v tomto utkání provedou také domácí! Po chybě Sobotky se do úniku dostal Martin Růžička. Třinecký snajpr už chtěl střílet, když ho fauloval Jaroslav Bednář.
     
    28:54
    První přesilovku v utkání si zahrají také hosté. Na trestné lavici již sedí Lukáš Zíb, který se provinil hákováním.
     
    28:45
    Velká šance domácích! Do úniku se dostal David Květoň, ten ale byl v poslední chvíli odzbrojen! Volný kotouč si poté sjel Jan Peterek, kterému ale střela nesedla dle představ!
     
    22:37
    Sklenář zvolil stejné zakončení, jako Hertl, ani on ale nedokázal najít mezeru mezi Hrubcovými betony! Skóre zůstává neměnné.
     
    22:37
    Další únik hostů, tentokráte v podání Jakuba Sklenáře, byl zastaven nedovoleným způsobem. Sklenář si celou situaci zopakuje při trestném střílení!
     
    22:10
    Na druhé straně se tváří v tvář brankáři Hrubcovi ocitl Tomáš Hertl! Hostující forward zvolil střelu mezi betony, Hrubec si toto místo pohlídal!
     
    19:24
    A v nejbližší době se jim to nepovede. Pražané jdou podruhé do čtyř, na trestnou lavici odjíždí Jan Alinč, který se v útočném pásmu provinil krosčekem.
     
    17:53
    Obrovská šance Marka Tomicy! Ten se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči, střelou z voleje ale pouze provětral Hrubcovu lapačku!
     
    14:11
    Sklenář se spolu s Růžičkou dostali do přečíslení dvou na jednoho! Akci vedl Sklenář, který za modrou našel svého najíždějícího parťáka! Vladimír Růžička se ale dostal do příliš ostrého úhlu na to, aby dokázal usměrnit puk mezi tři tyče!
     
    09:10
    Obrovská šance domácích! Z levé strany pálil Varaďa, letící kotouč ještě tečoval Peterek! Furch si z tímto pokusem poradil, puk však vyrazil k volnému Martinu Růžičkovi! Ten si posunul kotouč ke středu kluziště, ležícího Furcha ale překonat nedokázal!
     
    05:23
    Oceláři si zahrají první početní výhodu. Na trestnou lavici míří Tomáš Beňovič, který podrazil třineckého Hrabala. Beňovič si odsedí dvě minuty.
     
    04:20
    O pár vteřin později se v šanci zjevil opět třinecký Tomáš Klimenta, tentokráte jel sám proti Furchovi! Třinecký rychlík zvolil střelu na vyrážečku, hostující gólman dokázal kotouč vyrazit!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 30. Růžička M. (pen.) - 49. Krenželok (Jelínek, Kempný), 59. Bednář (Sklenář)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) - Zíb, Lojek, Peterek, Bonk, Podešva, Zagrapan, Klouček, Polanský, Klimenta, Roth, Růžička M., Orsava, Varaďa, Galvas, Květoň, Rákos, Ovčačík, Adamský, Hrňa, Hrabal.
    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) - Kempný, Dresler, Kadlec, Skokan, Sobotka, Tomica, Kuboš, Beňovič, Bednář, Kučný, Jelínek, Krenželok, Poletín, Micka, Kolařík, Alinč, Sklenář, Růžička V., Stránský, Hertl

    Rozhodčí: Husička, Hradil - Jindra, Skopal
    bahis siteleri