HC Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Ústí n/L – Olomouc 5:4 (po s.n.) | Vítkovice – Slavia 2:1 (po s.n.) | Chomutov – Jihlava 5:3 (kon.)
HC Litvínov – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Třinec – Sparta 8:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:2 (1:1, 4:1, 3:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 29.11.2012, 18:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:47
    A opět Matuš, tentokrát mířil sám na bránu a byl podražen. K podivu všech usedá na trestnou lavici Dominik Bílek a není pískáno trestné střílení.
     
    53:46
    Filip Bajtek si střihl pěstní souboj s Jakubem Teubnerem, který jasně vyhrál třinecký Filip Bajtek. Teubner schytal pár ostrých ran do hlavy a pak skončil na zádech. Oba aktéři odchází pod sprchy do svých kabin. K ním se připojuje třinecký hráč Jakub Mach, který si odsedí dvě minuty za Bajtka za vražení na hrazení.
     
    48:57
    A další vyloučení, aby toho nebylo málo. Tomáš Franek z Třince si odsedí dvě minuty za podražení. Sparta si zahraje kratičkou přesilovku pět na tři.
     
    46:14
    Další vyloučení na Třinecké straně za podražení si jde sednout na dvě minuty Radim Matuš. Sparta pokračuje v přesilovce čtyři na tři.
     
    46:01
    Sparťanská přesilovka pět na tři se mění na přesilovku pět na čtyři. Martin Procházka si jde zchladit hlavu na dvě minuty za podražení.
     
    45:07
    Teď rozhodčí po obrovské šanci Sparty, která se tlačila do brankoviště rozdal tresty velice zajímavě. Za Třinec si odsedí tresty hráči následovně. Michal Žvatora dvě minuty za krosček, Foltýn dvě minuty za hrubost a Jaroš také za hrubost. Ze Sparty je vyloučen Patrik Brzobohatý na dvě minuty za hrubost. Sparta si zahraje dvojnásobnou přesilovku.
     
    35:40
    Tedeáš Jaroš je vyloučen za podražení a Sparta si zahraje minutu a půl trvající dvojnásobnou přesilovku.
     
    35:07
    Sparta si zahraje další přesilovku. Radim Matuš odjíždí na lavici hanby na dvě minuty za podražení. Uvidíme zda-li se Spartě podaří snížit.
     
    31:33
    Síly na ledě se srovnají. Jiří Běhal to přehnal s důrazem na brankovišti a jde si odsedět dvě minuty za hrubost. Paradoxně se v oslabení málem prosadila Sparta.
     
    30:41
    A pro Spartu může být ještě hůř. Tobiáš Slavíček je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    27:19
    Dva hráče Sparty si obhodil Jakub Kurzok a musel být zastaven faulem. Tomáš Brém si odsedí dvě minuty za držení. Dostane se Třinec opět do vedení?
     
    16:31
    Za hru vysokou holí si jde odsedět dvouminutový trest Sparťan Matějíček, Třinec dostane další šanci ke skórování.
     
    11:05
    Müller je vyloučen na dvě minuty za sekání, Třinci se tak nabízí šance k vyrovnání.

    Tomáš Golasowski

    Branky a nahrávky: 15. Bajtek (Matuš, Franek), 22. Kasperlík (Mach), 29. Franek (Hurtík), 30. Kasperlík (Bezuška), 39. Matuš (Bajtek), 42. Mach (Kasperlík), 48. Běhal (Kasperlík, Diviš), 59. Ohera (Franek, Jaroš) - 6. Skřivánek (Teubner, Slavíček), 27. Doležal (Vítek)


    HC Oceláři Třinec: Šimboch (Němec) - Běhal, Pisarik, Bezuška, Valíček, Hurtík, Foltýn - Bajtek, Kasperlík, Mach, Kurzok, Žvatora, Ohera, Kasala, Franek, Matuš, Bartoň, Diviš, Jaroš
    HC Sparta Praha: Neužil (Bílek) - Bílek D., Skřivánek, Březina, Veselý, Müller - Vítek, Doležal, Brém, Slavíček, Teubner, Brzobohatý, Havlena, Eis, Arnošt, Matějíček, Merta, Sekerka, Dvořáček, Procházka
    bahis siteleri