Třinec – Plzeň 1:2 (po s.n.) | Chomutov – Litvínov 1:2 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:0 (kon.)
Pardubice – Zlín 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 5:3 (kon.)
po s.n.
HC Oceláři Třinec
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 30.11.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jedinou branku nájezdů vstřelil VÁCLAV PLETKA - konečný stav utkání 1:2.
     
    64:57
    Neskutečné! Ještě před koncem prodloužení se do úniku dostal Martin Růžička, ale tváří v tvář Mazancovi zavěsil jen do ochranné sítě!
     
    63:51
    Domácím se naskytá obrovská příležitost k rozhodnutí. Rozjetý Martin Růžička byl podražen Milanem Gulašem. Oceláři si zahrají přesilovku čtyř proti třem.
     
    58:54
    Bonk se pokusil objet branku a zasunout puk za Mazance. To se mu téměř povedlo, v poslední chvíli ale zasáhl hostující brankář!
     
    54:29
    Velká šance Martina Adamského! Třinecký expres se s trochou štěstí dostal k odraženému kotouči, pak si to namířil přímo na Mazance! Tváří v tvář hostujícímu gólmanovi ale selhal, neboť kotouč poslal jen do betonů plzeňského brankáře!
     
    49:31
    Další vyloučení, tentokráte na straně hostů. Pronikající Martin Růžička byl zastaven Václavem Pletkou. Ten si za svůj počin u rozhodčích vykoledoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    46:02
    Hosté jsou kompletní a zahrají si přesilovku. Brankář Šimon Hrubec, ve snaze rozehrát kotouč, poslal černý nesmysl přímo na vlastní střídačku. Hrubec dostal dvě minuty, trest odpyká Jiří Polanský.
     
    43:49
    Přesilovka pro domácí tým. Na trestnou lavici usedl Jan Kovář, který se provinil podražením.
     
    39:25
    Obrovské šance na obou stranách! Před Mazancem nejprve neuspěl Radek Bonk, kteréhož střela se zastavila na brankové čáře! Hosté se poté vydali do protiakce, na konci pálil Martin Straka, avšak mimo tři tyče! A aby toho nebylo málo, tak hra se opět přesunula na druhou stranu, kde v zakončení do odkryté branky selhal Martin Růžička!
     
    38:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají krok! Od modré pálil Jozef Balej! Hrubec na tuto šanci ještě dokázal zareagovat, nicméně vyrazil kotouč pouze k volnému JANU KOVÁŘOVI, který bez problémů uklidil kotouč za Hrubcova záda! Asistence: Jozef Balej.
     
    36:28
    V šanci byl Martin Straka! Ten vystřelil na Hrubce, kotouč zůstal v brankovišti! Pak se před třineckým gólmanem strhla mela o kotouč, svatyně domácích zatím zůstává nedobytá!
     
    35:10
    Hosté si zahrají další přesilovku, na trestnou lavici usedá Radek Bonk za nedovolené bránění Straky.
     
    29:45
    A aktivním pohybem si hostující celek vynutil první přesilovou hru v tomto zápase. Marek Zagrapan se provnil podražením, za což je pokárán dvouminutovým trestem.
     
    27:15
    Třinec si zahraje druhou přesilovku. Jan Kovář je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    19:55
    Z pravé strany to zkoušel St.Pierre a nakonec to byla dost nebezpečná situace, protože Hrubec vůbec nevěděl kde má puk.
     
    09:19
    Oceláři unikali tři na jednoho, úkol zakončení zbyl na Klimentu, který z dobré pozice trefil pouze přesunujícího se Mazance.
     
    05:44
    Václav Pletka, 2 minuty, podražení.
     
    02:35
    Polanský si ve středním pásmu povodil protihráče, proniknul do pásma a vyslal přesnou střelu zápěstím, která zazvonila o pravou tyč Mazancovy brány.
     
    01:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    JAN PETEREK otevírá skóre poté, co si šikovně vybruslil z levé strany a bekhendem překonal Mazance. Asistence: Martin Adamský.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Tomáš Vacho

    Branky a nahrávky: 2. Peterek (Adamský) - 39. Kovář (Balej), ?. Pletka


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) – Hrabal, Zíb, Galvas, Roth, Lojek, Klouček, Ovčačík – M. Růžička, Bonk, Varaďa – Adamský, Peterek, Květoň – Orsava, Zagrapan, Hrňa – Klimenta, Polanský, Rákos - Podešva.

    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) – St. Pierre, Marušák, Jeřábek, Boháč, Mozík, Frolo, Růžička D. - Gulaš, Straka, Vlasák – Kratěna, Kovář, Balej – Pletka, Kašpařík, Petruška – Lev, Dvořák, Hollweg – Havlíček.

    Rozhodčí: Šír, Jeřábek - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri