Kometa Brno – Olomouc 6:5 (po pr.) | Chomutov – HC Plzeň 2:1 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
HC Kladno – Slavia 6:1 (kon.) | Vsetín – Přerov 7:4 (kon.) | Hr. Králové – Písek 7:2 (kon.)
Zlín – Třinec 1:2 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:1 (kon.) | Letňany – Sparta 3:2 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 5:3 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 4:5 (po s.n.) | Pardubice – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
7:2 (2:1, 3:0, 2:1)
IHC Králové Písek
Pátek 30.11.2012, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Pozice Hradce Králové v tabulce je tak zase o něco lepší, zítra už na Východočechy čeká duel, který by se mohl stát tím rozhodujícím - zajíždějí na led čtvrtých Budějovic. To Písek doma hostí Mladou Boleslav. Ode mě je to pro dnešek vše, těším se s Vámi na počtenou u dalších vynikajících hokejových zážitků. (19:17:55)
     
    Poslední část už rozhodně nemohla nic změnit na tom, že tři body zůstanou pod Bílou věží. V ofenzivní partii dnes vládli Hradečtí střelci v čele s Danielem Voženílkem, který se radoval hned ze čtyř branek a k tomu ještě přidal dvě asistence! Veškeré naděje hostů spolehlivě ukončoval František Veselý.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Matěj Matouš se toho nebál a u Pechkovy tyče dělal vše pro to, aby kotouč dostal za čáru. Třeba i s brankářem. Leč stejně se mu záměr nevydařil a ještě schytal pár ran od jeho strážců.
     
    59:25
    Ještě chvíle pro pravý beton hradeckého Veselého, který bude moci být po zápase veselý.
     
    58:50
    Další práci měl až proti dělovce Michaela Nováka, kdy si našel místečko ve výhledu a kotouč utlumil na hrudi. Hosté jsou kompletní.
     
    57:46
    Zatím zaznamenal Jan Pechek jediné nebezpečí, to hned po prvním buly. Jinak zůstává v klidu a hraje se daleko od jeho svatyně.
     
    56:47
    Domácí sebrali puk a prchali dopředu, jenže Marka Malinského zastavil Lukáš Holub a rovnou pokračuje v jízdě směr trestná lavice. Podražení a přesilovka pro Hradec.
     
    56:32
    Čas už plyne dost rychle, čárečky na konto zásahů přibývají především Františkovi Veselému.
     
    55:28
    Teď si navíc hosté málem dali vlastní gól, ale Jan Pechek byl nakonec jako poslední instance připraven.
     
    54:33
    Písek se marně snaží založit útok, nedostane se dál než za červenou čáru. Je to ale samozřejmě i tím, co mají jeho hokejisté v hlavách. Tedy myšlenky na rychlý odjezd a ještě rychlejší zapomenutí.
     
    53:14
    V hradecké třetině řádil jako černá ruka Patrik Březina, jeho aktivita skončila gólovou nabídkou pro Matěje Kajtmana. Než se ale obránce nadál, Veselý vyjel daleko z brankové čáry a zase ho vyčapal!
     
    51:55
    Hradečtí jsou v plném počtu.
     
    51:14
    Domácí následně nedotáhli do zdárného konce přečíslení dva na jednoho. Ano, pořád v oslabení.
     
    50:24
    František Veselý flegmaticky zastavil šanci Jakuba Šuhaje, na druhé straně nedokončil svůj nádherný brejk Radovan Pavlík.
     
    49:50
    Domácí hráli viditelně v šesti a teď si pro změnu zahrají ve čtyřech. Menší trest odpyká David Malík.
     
    49:30
    Daniel Klemenc nabízel puk před odkrytou svatyni Martinu Hejnovi, ten se ale nestačil tak rychle srovnat a promáchl.
     
    48:48
    Diváci stále sledují partii plnou rychlých protiútoků a nebezpečných situací. Dnešní zápas se jim všem do jednoho musí líbit.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Voženílek (Hejna), 4. Klemenc (Hejna), 27. Voženílek, 28. Voženílek, 38. Pilař (Bezděk, Voženílek), 41. Voženílek (Pilař, Pavlík), 48. Havránek (Pilař, Voženílek) - 1. Schwamberger (Holub, Volf), 47. Kajtman (Hájek)


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Červený) – Skála, Bezděk, Novák, Souček, Voříšek, Havránek – Malík, Matouš, Malinský, Pavlík, Gančarčík, Voženílek, Šeps, Drašnar, Hejna, Pilař „C“, Klemenc. Trenér: Petr Luštinec.
    IHC Králové Písek: Mazuch (od 38. Pechek) – Kajtman, Hájek, Hřebíček „C“, Červinský, Koutenský, Hanus – Schwamberger, Suchan, Vlk, Březina, Duchoň, Šuhaj, Volf, Holub, Marcilis. Trenér: Roman Heindl.

    Rozhodčí: Stolín – Tasch, Špringl.
    bahis siteleri