Třinec – Plzeň 1:2 (po s.n.) | Chomutov – Litvínov 1:2 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:0 (kon.)
Pardubice – Zlín 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Berani Zlín
Pátek 30.11.2012, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice si po výhře 5:2 nad PSG Zlín tedy připisuje tři body a nutno říci, že zaslouženě. Hostům se sice na hřištích soupeřů velmi daří, ale dnes odjede bez bodu. Domácí tým položil základy výhře již v první třetině, kterou vyhrál díky brance Krejčího 1:0. Po čtyřiceti minutách vedl o branky dvě, když skóroval Hemský s Kousalem. Jejich trefy zmírnil Hamrlík a ve třetí třetině byl ještě k vidění boj. Zlín se nevzdal a ani po dvou trefách utkání utkání nezabalil. Na víc jak branku Čecha to však i díky jistému Salfickému nestačilo. (20:27:20)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Puk ve středním pásmu, zakončení už neuvidíme.
     
    59:40
    Hosté PSG Zlín hrají v plném počtu.
     
    59:08
    Domácí tým je pevně usazen v útočné třetině a ještě se snaží o šestou branku. Rána Martina Barteka jde po teči nad.
     
    58:25
    Po nahrávce zpoza branky útočil na hattrick Krejčí, ale jeho pokus od modré Hořčička v klidu vyráží mimo svou klec. Zlín následně vyhazuje.
     
    57:41
    Přesilovka pro HC ČSOB Pojišťovnu Pardubice. Bedřich Köhler dostává dvě minuty za hákování.
     
    57:30
    Somík po vhazování v útočné třetině PSG vyhazuje na zakázané uvolnění, a tak se bude situace opakovat.
     
    57:05
    Po vjezdu do útočné třetiny zakončoval na Salfického hostující mladík Holík, jenže po teči končí jeho rána na zadním mantinelu.
     
    56:23
    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice již hraje v plném počtu.
     
    55:24
    Balaštík následně na pravé straně nezahrál nejlépe a domácí tým se dostává z obranného pásma.
     
    54:41
    Domácím se nepovedlo vyhodit a k ráně se dostal Jaroslav Balaštík. Prudká rána z otočky končí naštěstí pro Pardubice mimo Salfického klec.
     
    54:23
    Hostům navíc nahraje následný trest Tomáše Noska, který dostává dvě minuty za zdržování hry. Budeme sledovat možná klíčový moment utkání.
     
    53:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG znovu snižuje na rozdíl dvou branek a opět se dostává na dostřel! Čajánek posunul v útočném pásmu puk na FILIPA ČECHA, který se u pravého kruhu na vhazování obtočil kolem svého strážce a svou následnou ranou po ledě překonává brankáře Salfického, jenž absolutně kotouč neviděl. Asistence: Petr Čajánek.
     
    52:31
    Kombinace na jeden dotek hostům v útočném pásmu nevyšla, ale i tak z toho nakonec bylo zakončení. To vyslal na branku Martin Hamrlík, jenže proti stojí beton Dušana Salfického, který vyráží.
     
    51:12
    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice hraje v plném počtu.
     
    50:18
    Po akci PSG se k zakončení dostal Petr Čajánek, který se pokoušel zasunout puk za přesouvajícího se Salfického, ale neuspěl. Beton domácího brankáře je rychlejší a puk zastavuje.
     
    49:46
    Hamrlík po nahrávce od Linharta posunul kotouč na pravou stranu na Petra Lešku, jehož rána jde po teči do ochranné sítě. Zlín ale zůstane v útočném pásmu.
     
    49:07
    Domácí tým bude hrát v oslabení. Jakub Kindl vidí dvě minuty za krosček.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 7. Krejčí (Somík, Hemský), 28. Hemský (Benák), 31. Kousal (Benák, Kindl), 42. Píša (Buchtele, Kousal), 48. Krejčí (Benák, Kindl) - 35. Hamrlík (Leška, Balaštík), 44. Balaštík (Veselý, Linhart), 54. Čech (Čajánek)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (M. Růžička) – Píša, Kindl, Benák, Ďaloga, Gawryletz, V. Kočí, Drtina – Hemský, Krejčí, Somík – Bartek, Zohorna, Starý – Radil, Kousal, Buchtele – Semorád, Nosek, Cetkovský – Nahodil.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Ladislav Lubina

    Berani Zlín: Horčička (Sedláček) – Hamrlík, Linhart, Šenkeřík, Tesařík, Urbanec, Řezníček, Horák – Balaštík, Leška, Köhler – Honejsek, Čajánek, Veselý – Kubiš, Holík, F. Čech – Okál, Šlahař.

    Trenéři: Rostislav Vlach a Juraj Jurík

    Rozhodčí: Fraňo, Mikula – Barvíř, Blümel

    Diváci: 8291
    bahis siteleri