Lipt. Mikuláš – Topoľčany 4:3 (kon.) | Trebišov – Michalovce 1:4 (kon.) | Prievidza – Detva 2:1 (po pr.)
Spišská N. Ves – Bardejov 4:3 (po pr.) | Senica – Trnava 4:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Prešov 2:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (0:2, 2:0, 2:1)
HC Topoľčany
sk Pátek 30.11.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Ja sa s vami lúčim, prajem príjemný zvyšok večera. (19:10:05)
     
    Skončil sa nám zápas 24. kola medzi Liptovským Mikulášom a Topoľčanmi výsledkom 4:3 po tretinách 0:2, 2:0, 2:1.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:33
    Liptovský Mikuláš dal gól! Domáci sa v závere stretnutia po inkasovanom góle dostali do vedenia zásluhou tvrdej strely z hokejky LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý prestrelil brankára hostí. Asistencia: Dávid Kubovčík.
     
    59:20
    V závere stretnutia hostia odvolali brankára!
     
    57:54
    Topoľčany dali gól!
    Hostia pár minút pred koncom poslednej tretiny vyrovnávajú v presilovke o jedného hráča na 3:3 zásluhou MAREKA KLAČANSKÉHO. Asistencie: Behan, Chrkavý.
     
    57:21
    Počas oslabenia sa do útoku zapojili až dvaja hráči domácich, Paukovček sa s pukom dotiahol až k mantienlu, kde to následne iba vyhodil.
     
    56:49
    Domáci trošku zdržujú hru, najskôr sa tlačili do útočného pásma, následne sa späť do zadu stiahol Devečka, ktorý už musel vyhadzovať aby to nevyzeralo, že naschvál zdržuje hru.
     
    56:02
    Vylúčenie na domácej strane, ľadovú plochu na dve minúty opúšťa Bača, je to už jeho druhý faul v dnešnom stretnutí.
     
    55:29
    Mravec spoza vlastnej brány vyhadzuje puk o mantinel, následne sa v strednom pásme snažil niečo s tým spraviť Poliaček, ale ani ten sa nedostal k rozohrávke.
     
    54:21
    Tvrdá strela Mezovského od modrej, pred bránou sa snažil tečovať puk Macík, ktorý ho aj jemne zasiahol, jeho pokus však brankár hostí vyrazil pred seba, následne zaúradovala obrana hostí.
     
    54:02
    Domáci opäť v útočnom pásme, Devečka si vymieňal puk s Mezovským, druhý menovaný sa dostal aj do zakončenia, ale jeho pokus vyrazil do bezpečia Beliansky.
     
    53:32
    Liptovský Mikuláš už zavrel hostí do vlastného pásma, od modrej sa snažil tvrdou strelou presadiť Bača, jeho pokus skončil na obrancovi.
     
    53:12
    Po chvíli prichádza ďalšie vylúčenie na strane hostí, Mihalik Marek oslabil svoj tím za podrazenie, na čo si domáci zahrajú presilovku 5 na 3.
     
    52:29
    Vylúčenie po faule na Poliačeka, na tresnú lavicu odchádza Mrázik.
     
    51:47
    Spoza vlastnej brány nachádzal Kledrowetz na ľavej strane Paukovčeka, jeho následný krížny pokus končí na betónoch brankára hostí.
     
    51:29
    Po vyhratom buly domácich sa dostal do zakončenia od modrej Mezovský, jeho pokus sa snažil tečovať ešte pred bránou Macík, avšak nezasiahol puk a brankár hostí ho loví zo svojej lapačky po tom čo rozhodca prerušil hru.
     
    50:52
    Do veľkej šance sa dostal Maroš Piatka, ktorý si zle spracoval puk pre osamoteným brankárom hostí, keby mu to sadlo z prvej myslím si, že by dokázal zasunúť puk do odkrytej časti brány súpera. Pokračuje za stavu 3:2.
     
    49:32
    Guričan prenikol cez stred následne aj do útočného pásma, tam však ho zablokoval Klepáč, ktorý aj následne vyhodil puk cez všetky čiary.
     
    48:55
    Topoľčany sa po pár sekundách dostali do útočného pásma, tam však taktiež ako pred chvíľou dlho nezotrvali, obrana domácich vyhadzuje cez všetky čiary.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 24. Mravec (Kubáň ), 40. Matejka (Bača, Kubovčík), 44. Mravec (Klepáč), 59. Paukovček (Kubovčík ) - 8. M. Mihálik (Klačanský ), 19. Káčer (D. Mihálik ), 58. Klačanský (Behan, Chrkavý )


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Kelčík) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Ďuriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Pekarčík, Sajko, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    HC Topoľčany: Beliansky (Hippík) - Tartaľ, Káčer, Chrkavý, Drahovský, Bednárik, Klačanský, Hurtaj, Gál, Bystričan, Mrázik, Guričan, Tvrdík, Mihalik Martin, Mihalik Marek, Uhrík, Behan, Mihalik Denis.

    Rozhodčí: Vojtek, Číž, Vyšný
    bahis siteleri