Třinec – Plzeň 1:2 (po s.n.) | Chomutov – Litvínov 1:2 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:0 (kon.)
Pardubice – Zlín 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Berani Zlín
Pátek 30.11.2012, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Přesilovka pro HC ČSOB Pojišťovnu Pardubice. Bedřich Köhler dostává dvě minuty za hákování.
     
    54:23
    Hostům navíc nahraje následný trest Tomáše Noska, který dostává dvě minuty za zdržování hry. Budeme sledovat možná klíčový moment utkání.
     
    53:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG znovu snižuje na rozdíl dvou branek a opět se dostává na dostřel! Čajánek posunul v útočném pásmu puk na FILIPA ČECHA, který se u pravého kruhu na vhazování obtočil kolem svého strážce a svou následnou ranou po ledě překonává brankáře Salfického, jenž absolutně kotouč neviděl. Asistence: Petr Čajánek.
     
    49:07
    Domácí tým bude hrát v oslabení. Jakub Kindl vidí dvě minuty za krosček.
     
    47:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A nyní přichází pátá branka HC ČSOB Pojišťovny, která zároveň proměňuje přesilovou hru! Benákovu nahrávku z pravé strany zastavil DAVID KREJČÍ, který si puk elegantně stáhnul pod sebe a následně zakončil pod horní tyč brankáře Hořčičky, 5:2! Pro útočníka s číslem jedenáct to je dnes druhý přesný zásah. Asistence: Václav Benák a Jakub Kindl.
     
    47:14
    Nyní si domácí tým zahraje přesilovou hru. Dvě minuty dostává za hákování Ondřej Veselý.
     
    43:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nejprve domácí Kindl od modré slušně vypálil, avšak klec Hořčičky netrefil a PSG šlo do brejku. Ten poslal Veselý na pravou stranu na JAROSLAVA BALAŠTÍKA, který se již v těchto momentech nemýlí a do odkryté branky skóruje. Asistence: Ondřej Veselý a Tomáš Linhart.
     
    41:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Svěřenci Mojmíra Trličíka zvyšují v úvodu třetí třetiny na rozdíl tří branek a výrazně nakročují ke třem bodů. Nahrávku z pravého rohu kluziště připravil Buchtele pro ALEŠE PÍŠU, který nekompromisní ranou pod horní tyč doslova propálil brankáře PSG Luboše Hořčičku. Asistence: Jan Buchtele a Robert Kousal.
     
    35:11
    S domácím celkem to mohlo být ještě o poznání horší, když se na levé straně dostal k zakončení Antonín Honejsek. Nadějný forvard Zlína však ve velké šanci pálí jen do ležícího Salfického!
     
    34:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují z celkem nevinné akce. Po nabruslení Lešky do útočného pásma se zkušený útočník PSG rozhodl pro nahrávku na modrou čáru. Tam čekal připravený a hlavně ke stropu napřažený MARTIN HAMRLÍK, který prudkou ranou překonává Dušana Salfického v brance Pardubic. Asistence: Petr Leška a Jaroslav Balaštík.
     
    33:36
    K tomu však přišla i menší šarvátka, kterou sudí trestá vyloučením. Václav Kočí (hrubost), Petr Čajánek (hrubost).
     
    31:29
    Po nahrávce od Linharta sice pálí Hamrlík jen do lapačky Dušana Salfického, ale i tak si hosté zahrají přesilovou hru. Travis Gawryletz vidí dvě minuty za podražení.
     
    30:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dvě velké šance ještě domácím Hořčička vyrazil, ale následně kapituluje, když se pustil proti nahrávce na ROBERTA KOUSALA. Domácí talent udělal brankáři PSG kličku a pohodlně zvyšuje na 3:0 ranou do prázdné branky. Asistence: Václav Benák a Jakub Kindl.
     
    27:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ve středním pásmu převzal puk po nahrávce od Benáka ALEŠ HEMSKÝ, který se s ním na hokejce a trochou štěstí dostal do samostatného úniku, který proměňuje prudkou ranou pod horní tyč Luboše Hořčičky. Asistence: Václav Benák.
     
    23:20
    Hostující Bedřich Köhler dvě minuty za hrubost a Tomáš Linhart dvě minuty hrubost a domácí Jan Buchtele také za hrubost.
     
    19:58
    Další zakončení Kousala šlo mimo branku a už se zdálo, že to byl poslední zajímavý moment. Zlín však ještě stačil zakončit, a to tak, že velmi nebezpečně. Kubišovu ránu Salfický vyrazil jen těsně mimo.
     
    17:47
    Zpoza branky našel Krejčí nádherným, avšak přesně posazeným obloučkem kapitána Somíka, který ale z bezprostřední blízkosti pálí jen do připraveného brankáře Zlína.
     
    14:04
    Přesilovka pro domácí. Dvouminutový trest si vykoledoval Petr Leška za držení hole.
     
    07:51
    Od modré to ostrým projektilem zkusil na branku Martin Hamrlík, ale Salfický dokázal letící touš chytit. Po následné rozmíšce tu máme vyloučení na obou stranách. Jakub Kindl za domácí za krosček, hostující Jaroslav Balaštík za hrubost.
     
    07:20
    První přesilovku utkání si zahrají hosté ze Zlína. Václav Kočí dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    06:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde do vedení 1:0! Hemský nejprve z levé strany našel milimetrově přesným pasem Somíka, který sice Hořčičkovu klec netrefil, avšak pohotový Hemský zpoza branky vrátil puk do brankoviště. Tam byl nikým nehlídaný DAVID KREJČÍ, který z bezprostřední blízkosti dokázal skórovat. Asistence: Radovan Somík a Aleš Hemský.
     
    04:13
    Po Benákově nahrávce zachyboval Ďaloga, který nahrál přesně na hůl Balaštíka. Hostující střelec ujížděl z pravé strany na Salfického, ale jeho následné zakončení končí pouze na výstroji připraveného brankáře Pardubic! První velkou šanci utkání tedy Zlín nevyužívá.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 7. Krejčí (Somík, Hemský), 28. Hemský (Benák), 31. Kousal (Benák, Kindl), 42. Píša (Buchtele, Kousal), 48. Krejčí (Benák, Kindl) - 35. Hamrlík (Leška, Balaštík), 44. Balaštík (Veselý, Linhart), 54. Čech (Čajánek)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (M. Růžička) – Píša, Kindl, Benák, Ďaloga, Gawryletz, V. Kočí, Drtina – Hemský, Krejčí, Somík – Bartek, Zohorna, Starý – Radil, Kousal, Buchtele – Semorád, Nosek, Cetkovský – Nahodil.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Ladislav Lubina

    Berani Zlín: Horčička (Sedláček) – Hamrlík, Linhart, Šenkeřík, Tesařík, Urbanec, Řezníček, Horák – Balaštík, Leška, Köhler – Honejsek, Čajánek, Veselý – Kubiš, Holík, F. Čech – Okál, Šlahař.

    Trenéři: Rostislav Vlach a Juraj Jurík

    Rozhodčí: Fraňo, Mikula – Barvíř, Blümel

    Diváci: 8291
    bahis siteleri