Pardubice – Chomutov 5:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Piráti Chomutov
Středa 05.12.2012, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hattrick pro DAVIDA KREJČÍHO! Ten nejprve z levé strany nahrával před branku, ale rána ještě na Řehoře nešla. O tu se pokusil až z pravé strany Bartek a právě Krejčí puk dotlačil pod betonem do sítě. Pro domácí to byla již čtvrtá využitá přesilovka večera. Asistence: Martin Bartek a Václav Benák.
     
    53:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Třetí využitá přesilovka posílá tým HC ČSOB Pojišťovny do již čtyřbrankového vedení! Dlouhou kombinaci v útočném pásmu zakončil po nahrávce Hemského z levé strany prudkou ranou DAVID KREJČÍ. Řehoř nedokázal na střelu z velké blízkosti zareagovat a inkasuje. Asistence: Aleš Hemský.
     
    31:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí výběr se dnes prosazuje podruhé v přesilové hře a po polovině utkání utíká Pirátům na rozdíl tři branek. Nahození od modré čáry v podání Benáka pěkně tečoval DAVID KREJČÍ a Matúš Kostúr v brance Chomutova neměl na lišáckou teč nárok. Asistence: Václav Benák a Jakub Kindl.
     
    30:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Od modré pálil Ďaloga, jehož tečovanou ránu brankář Kostúr pouze srazil za svá záda, ale ještě ne do sítě. To napravil JAN BUCHTELE, který osamocený touš pohodlně zavěsil na 2:0. Asistence: Marek Ďaloga.
     
    11:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Benák držel na modré čáře dlouho puk na své hokejce a přemýšlel, komu nahraje. Po pár vteřinách se mu na levé straně uvolnil JAKUB KINDL, který po nahrávce svého partnera prostřeluje prudkou ranou nic nevidícího brankáře Pirátů Matúše Kostúra. Domácí tým tak využívá přesilovou hru a jde do vedení 1:0! Asistence: Václav Benák a Martin Bartek.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 12. Kindl (Benák, Bartek), 31. Buchtele (Ďaloga), 32. Krejčí (Benák, Kindl), 54. Krejčí (Hemský), 58. Krejčí (Bartek, Benák)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Kindl, Ďaloga, Kočí, Benák, Píša, Gawryletz, Drtina – Hemský, Krejčí, Somík – Bartek, Nosek, Starý – Radil, Kousal, Buchtele – Semorád, Nahodil, Zohorna – Cetkovský.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Ladislav Lubina

    Piráti Chomutov: Kostúr (od 32. Řehoř) – Palin, Pulpán, Rýgl, Jurčina, Pavlas, Mrázek, Bartejs – Frolík, Kraft, Hřebejk – Hruška, Zálešák, Treille – Seman, Sikora, Hromas – Lušňák, Szakal, Procházka – Důras.

    Trenér: Mikuláš Antonik

    Rozhodčí: Hribik, Šír – Bláha, Kostka

    Diváci: 6143
    bahis siteleri