Pardubice – Chomutov 5:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Piráti Chomutov
Středa 05.12.2012, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hattrick pro DAVIDA KREJČÍHO! Ten nejprve z levé strany nahrával před branku, ale rána ještě na Řehoře nešla. O tu se pokusil až z pravé strany Bartek a právě Krejčí puk dotlačil pod betonem do sítě. Pro domácí to byla již čtvrtá využitá přesilovka večera. Asistence: Martin Bartek a Václav Benák.
     
    56:47
    Michael Frolík následně vidí dvě plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku, když ve středu hřiště srazil Tomáše Noska.
     
    54:51
    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice si vyzkouší hru v oslabení. Za nad slunce jasné sekání dostává dvě minuty Jan Buchtele.
     
    53:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Třetí využitá přesilovka posílá tým HC ČSOB Pojišťovny do již čtyřbrankového vedení! Dlouhou kombinaci v útočném pásmu zakončil po nahrávce Hemského z levé strany prudkou ranou DAVID KREJČÍ. Řehoř nedokázal na střelu z velké blízkosti zareagovat a inkasuje. Asistence: Aleš Hemský.
     
    45:04
    Marek Sikora odjíždí za faul loktem na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    42:05
    Přesilovka pro Chomutov. Za podražení je totiž vyloučen Václav Benák.
     
    38:46
    Pěkná akce domácích šla od Semoráda v útočném pásmu na Noska. Mladý forvard Pardubic sice zakončoval jen do Řehoře, ale i tak vytěžil trest pro Hromase. Ten jej totiž podrazil a vidí dvě minuty.
     
    35:38
    Růžička následně udržel puk po ráně z pravé strany, jenže následovala menší šarvátka. Za tu pyká domácí Jan Starý dvě minuty hrubost a krosček. Hostující Michael Frolík dvě minuty za hrubost.
     
    33:30
    Přesilovka pro Piráty. Dvě minuty dnes podruhé vidí obránce Marek Ďaloga za držení protihráče.
     
    31:52
    Matúš Kostúr následně končí v brance hostí a jeho místo zaujme Milan Řehoř.
     
    31:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí výběr se dnes prosazuje podruhé v přesilové hře a po polovině utkání utíká Pirátům na rozdíl tři branek. Nahození od modré čáry v podání Benáka pěkně tečoval DAVID KREJČÍ a Matúš Kostúr v brance Chomutova neměl na lišáckou teč nárok. Asistence: Václav Benák a Jakub Kindl.
     
    31:42
    A celek Mojmíra Trličíka má téměř ihned velkou šanci. Po nahrávce z levé strany zkoušel Hemský svým typickým blafákem zasunout za brankáře Kostúra. Ten ránu vyrazil na Krejčího hůl, který ale pálí po teči nad. I tak si domácí tým alespoň zahraje přesilovou hru. Lukáš Pulpán vidí dvě minuty za sekání.
     
    30:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Od modré pálil Ďaloga, jehož tečovanou ránu brankář Kostúr pouze srazil za svá záda, ale ještě ne do sítě. To napravil JAN BUCHTELE, který osamocený touš pohodlně zavěsil na 2:0. Asistence: Marek Ďaloga.
     
    29:11
    Domácí tým již hrál v plném počtu, když se po nahrávce od Krejčího ocitl sám před Kostúrem Zohorna. Pardubický forvard ale až příliš zvolnil a jeho zakončení nebylo dobré. Pokus od zakončení na vyrážečku vůbec nevyšel.
     
    28:23
    Brejk Pirátů šel zhruba od poloviny hřiště v počtu tří na jednoho. Sikora ale situaci nevyřešil ideálně, když jeho nahrávka na pravou stranu končí na bruslích jednoho ze spoluhráčů.
     
    27:24
    Kuriózní situace! Jurčinova rána od modré skončila po teči Treilleho v brance, ale sudí branku neuznává a vylučuje právě francouzského forvarda. Ten se provinil v brankovišti krosčekem.
     
    26:36
    Po ráně Michaela Frolíka byl Růžičku chvíli dezorientovaný, spoluhráč mu sice puk přihrál do lapačky, ale následně Benák fauluje, a to bude znamenat dvě minuty. Domácí zadák je vidí za sekání.
     
    24:47
    Hromas našel krásnou nahrávkou zpoza branky volného Filipa Semana, který sám před Růžičkou v dosavadní největší šanci Pirátů netrefuje klec!
     
    22:16
    Jen co se Kraft vrátil na led, tak uvidíme další přesilovku domácího souboru. Brett Palin vidí dvouminutový trest za krosček.
     
    20:17
    A byl to znovu Aleš Hemský, který byl u puku. Jeho rána z levé strany šla sice z těžkého úhlu, jenže i tak orazítkovala tyč!
     
    20:07
    Domácí tým bude mít půl minuty výhody přesilové hry pěti proti třem. Hemského zastavil hákováním Milan Kraft.
     
    18:37
    V závěr první třetiny si domácí tým ještě zkusí přesilovou hru. Tu mu nabídl za držení hole člen druhého útoku Pirátů Miroslav Zálešák.
     
    17:21
    Velká šance Pardubic! Krejčí posunul puk na Hemského, který po objetí branky nahrával na Ďalogu. Slovenský zadák ale bruslí trefuje jen konstrukci hostující klece. Slušnou příležitost tak první domácí formace nevyužívá.
     
    13:58
    Vyloučení na domácí straně. Dvě minuty za vysokou hůl vidí Marek Ďaloga.
     
    11:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Benák držel na modré čáře dlouho puk na své hokejce a přemýšlel, komu nahraje. Po pár vteřinách se mu na levé straně uvolnil JAKUB KINDL, který po nahrávce svého partnera prostřeluje prudkou ranou nic nevidícího brankáře Pirátů Matúše Kostúra. Domácí tým tak využívá přesilovou hru a jde do vedení 1:0! Asistence: Václav Benák a Martin Bartek.
     
    10:36
    Yorick Treille je prvním mužem hostující sestavy, který v dnešním utkání vidí dvě minuty.
     
    08:10
    Chomutov hrozil pouze sporadicky, když jeho zakončení na Růžičku neletělo. To šance Pardubic byla o poznání větší. Jan Semorád se dostal v úniku až do zakončení, které ale bekhendem posílá jen do betonu připraveného Kostúra!
     
    06:23
    Za vražení na hrazení je následně vyloučen domácí útočník Lukáš Radil.
     
    00:40
    První útok hostí byl ihned v útočném pásmu, ale nezakončil, a tak šli do protiútoku Pardubice. Ve velké šanci neproměnil ranou z pravé strany nabídku od Aleše Hemského Radovan Somík, který netrefil odkrytou klec!
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 12. Kindl (Benák, Bartek), 31. Buchtele (Ďaloga), 32. Krejčí (Benák, Kindl), 54. Krejčí (Hemský), 58. Krejčí (Bartek, Benák)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Kindl, Ďaloga, Kočí, Benák, Píša, Gawryletz, Drtina – Hemský, Krejčí, Somík – Bartek, Nosek, Starý – Radil, Kousal, Buchtele – Semorád, Nahodil, Zohorna – Cetkovský.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Ladislav Lubina

    Piráti Chomutov: Kostúr (od 32. Řehoř) – Palin, Pulpán, Rýgl, Jurčina, Pavlas, Mrázek, Bartejs – Frolík, Kraft, Hřebejk – Hruška, Zálešák, Treille – Seman, Sikora, Hromas – Lušňák, Szakal, Procházka – Důras.

    Trenér: Mikuláš Antonik

    Rozhodčí: Hribik, Šír – Bláha, Kostka

    Diváci: 6143
    bahis siteleri