Přerov – Havířov 2:5 (kon.) | Opava – Prostějov 2:4 (kon.) | Karviná (Baník) – Frýdek-M. 6:7 (po s.n.)
Poruba 2011 – Vsetín 3:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 2:10 (kon.) | Řisuty – Milevsko 4:0 (kon.)
Děčín – Jablonec n/N 5:2 (kon.) | Tábor – Klášterec nO 4:3 (po pr.) | Klatovy – Kobra 4:6 (kon.)
Sokolov – Bílina 6:4 (kon.) | Pelhřimov – Technika Brno 6:5 (po s.n.) | SHK Hodonín – Kolín 5:2 (kon.)
Nymburk – Žďár n/S 4:5 (po s.n.) | Chotěboř – Břeclav 4:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Jindř. Hradec 1:6 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
AZ Havířov
Středa 05.12.2012, 18:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov domácím následně ukázal, jak naložit s gólovou situací. PATRIK RIMMEL napřáhl na modré čáře a jeho tvrdý projektil se zastavil až o brankovou síť za Vojtkem. Asistence: Vít Stránský, Martin Potočný.
     
    36:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, Sprušil našel na brankovišti dobře postaveného MARKA KUNDRÁTKA, který měl snadný úkol poslat kotouč do nekryté části branky. Asistence: Antonín Sprušil, David Kudělka.
     
    34:08
    Havířov právě vstřelil branku!
    Z vyrovnaného utkání se stává třígolové vedení Havířova. Přerovská obrana dovolila JANU DANEČKOVI obkroužit přerovskou klec a pohodlně zasunout puk mezi Vojtkovy betony. Asistence: Michal Sztefek.
     
    33:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Zubři chybují v defenzívě a Havířov to trestá třetím gólem. PATRIK RIMMEL si počkal na modré čáře na přihrávku od Potočného, popojel si k Vojtkovi a střelou k pravé tyči zvyšuje na 3:1. Asistence: Martin Potočný, David Klimša.
     
    29:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Slezané předvedli pěknou kombinaci na jejímž konci stál neomylný JAN DANEČEK. Havířovský útočník využil pádu přerovského obránce a zakončoval do odkryté klece. Asistence: Michal Sztefek, Karel Vydra.
     
    22:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    První pořádná šance domácích ve druhé třetině a hned končí brankou. Marek Kundrátek našel u levé tyčky zcela osamoceného JIŘÍHO GOIŠE, který střelou do odkryté branky srovnává na 1:1. Asistence: Marek Kundrátek.
     
    18:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují při hře 4na4. PETR KANKO si položil Vojtka a s ledovým klidem puk zasunul bekhendem za brankovou čaru. Asistence: Patrik Rimmel.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 23. Goiš (Kundrátek), 37. Kundrátek (Sprušil, Kudělka) - 19. Kanko (Rimmel), 30. Daneček (Sztefek, Vydra), 34. Rimmel (Potočný, Klimša), 35. Daneček (Sztefek), 53. Rimmel (Stránský, Potočný)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek - Pala, Drábek, Ferenc, Vlček, Osina, Kudělka, Tomeček - Goiš, Málek, Blinka, Sakrajda, Ditrich, Brančík - Sprušil, Kundrátek, Kolář - Vaněk, Brada, Matušenko.
    AZ Havířov: Tomšů - Prokop, Vydra, Krisl, Hegegy, Rimmel, Zientek, Graca, Jonáš, Bursík, Daneček, Sztefek, Pechanec, Kanko, Kolařík, Potočný, Stránský, Klimša, Pavlas.

    Rozhodčí: Volf - Dučák, Novotný
    bahis siteleri