Slavia – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Liberec – Chomutov 1:2 (po s.n.) | K. Vary – Plzeň 1:2 (kon.)
Zlín – Litvínov 5:1 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 1:3 (kon.) | Sparta – Kladno 6:3 (kon.)
Vítkovice – Třinec 4:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Neděle 09.12.2012, 15:00 • O2 arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:26
    Kometa právě vstřelila branku!

    Slávisté ztrácí už o dvě branky! Díky nepozorné obraně se podařilo ujet dvojici Koreis-Erat, přičemž ROMAN ERAT byl ten kdo z pravého kruhu zakončoval. Na pravém kruhu zápěstím zacílil přímo do šibenice Furchovy branky. Asistence: Jakub Koreis.
     
    38:36
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kometa jde znovu do vedení! Vyhození puk se dostal až k Falterovi, který ho poslal na Divíška, jež přihrál Němcovi, který najížděl v akci 2 na 1 směrem k Furchovi, následně brněnský útočník poslal křižnou přihrávku přes hůl posledního slávistického bek a zakončující JAN HRUŠKA zavěsil puk nad ležícím Furchem přímo do víka. Asistence: Vojtěch Němec, Tomáš Divíšek
     
    26:49
    Slavia právě vstřelila branku!

    Slavia srovnává ! Nedáš, dostaneš. Jak jinak to popsat. Po šanci Brňanů se v útočném pásmu usadili slávisté, puku se zmocnil Hertl a poslal skrz mezikruží puk na JAROSLAVA BEDNÁŘE, který nikým nehlídaný střílel do úplně prázdné branky. Asistence: Tomáš Hertl.
     
    16:39
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté využívají přesilovku a ujímají se vedení! Dva asistující slávisté se podíleli na úvodní brance utkání. Finální přihrávku na levý kruh poslal Čermák na JANA ŠVRČKA, jehož střele "z voleje" se tentokrát už ujala. Furch dokázal puk ještě zbrzdit, ale ten stejně doklouzal do branky. Asistence: Tomáš Žižka, Leoš Čermák.
    Marken.cz

    David Mičke

    Branky a nahrávky: 27. Bednář (Hertl) - 17. Švrček (Čermák, Žižka), 39. Hruška (Němec, Divíšek), 53. Erat (Koreis)


    HC Slavia Praha: Furch (58. Kopřiva) - Kadlec, Dresler, Kučný, Kuboš, Beňovič, Kolařík, Kempný - Bednář, Kalla, Hertl - Klhůfek, Alinč, Krenželok - P. Jelínek, V. Růžička ml., Sklenář - Stránský, Micka, Poletín - T. Doležal.
    HC Kometa Brno: Falter - Švrček, Žižka, Bičánek, Valábik, Valach, Malec, Krejčiřík - H. Zohorna, Čermák, M. Hořava - J. Svoboda, Divíšek, J. Hruška - Holec, Petrovický, Erat - Dočekal, Koreis, V. Němec - Wasserbauer

    Rozhodčí: Fraňo, Hodek - Jirka, Pouzar

    Diváci: 7675
    bahis siteleri