Klášterec nO – Klatovy 2:5 (kon.) | Kolín – Nymburk 5:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 4:3 (po s.n.)
Žďár n/S – Chotěboř 6:3 (kon.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
6:3 (1:0, 5:1, 0:2)
HC Chotěboř
Neděle 09.12.2012, 17:30 • Bouchalky • 2. liga skupina Střed (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:51
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Po nepřesném vyhození Petra Beneše se dostal k puku v mezikruží hostující MAREK HEMSKÝ, který prudkou ránou prostřelil nepřipravného Jiřího Slámu. Bez asistence.
     
    41:33
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Po nájezdu dvou na jednoho prostřeluje domácího Slámu po přihrávce Dolinskýho PAVEL BLAŽEK, který proměňuje přesilovou hru po propadnutí domácího celku ve střední třetině. Asistence: Michal Dolinský.
     
    39:27
    Žďár právě vstřelil branku!
    Další fantasticky sehraná přesilová hra Žďáru. Březina těsně před Fikrtem nedal. Ale LUBOŠ KUNSTMÜLLER už dopravil dělovkou puk za záda hostujícího brankáře, který už bezmocně ležel na zemi a proměňuje tak druhou přesilovku v řadě. Asistence: Ondřej Březina, Petr Beneš.
     
    37:29
    Žďár právě vstřelil branku!
    Prudká rána na teč od modré v podání Beneše před branku, kde jen nastavil hůl JIŘÍ PLACHÝ a posílá Žďár do čtyřbrankového trháku v přesilové hře dnešního klání. Asistence: Petr Beneš.
     
    30:43
    Žďár právě vstřelil branku!
    DAVID VÍTEK střílí hattrick! Parádní akce z levé strany v podání Plachýho na protější stranu na najíždějícího spoluhráče, který už dával do prázdné branky. Asistence: Jiří Plachý.
     
    28:07
    Žďár právě vstřelil branku!
    Další blesková akce v podání domácího Žďáru. Plachý vymyslel přesný prúnik pro DAVIDA VÍTKA, který z levé strany překonává přesouvajícího se hostujícího brankáře. Asistence: Petr Beneš, Jiří Plachý.
     
    25:38
    Žďár právě vstřelil branku!
    Výborně v rohu zabojoval Michal Kaňka a poslal pas na druhou tyč, kde si geniálně najel DAVID VÍTEK a poslal kotouč za bezmocného hostujícího brankáře. Asistence: Michal Kaňka, Jiří Plachý.
     
    20:52
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hosté využívají tento tlak k vyrovnání. Od modré pálil Koželuh. Sláma stačil ještě zareagovat, i když nic neviděl. Ale na dorážku FILIPA STOKLASY už nestačil. Asistence: Petr Fila, Aleš Koželuh.
     
    07:38
    Žďár právě vstřelil branku!
    Parádně se posunul od modré domácí Doležal, který namazal LUBOŠI KUNSTMÜLLEROVI na zadní tyč a ten propálil hostujícího brankáře. Asistence: Tomáš Doležal.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 8. Kunstmüller (Doležal), 26. Vítek (Kaňka, Plachý), 29. Vítek (Beneš, Plachý), 31. Vítek (Plachý), 38. Plachý (Beneš), 40. Kunstmüller (Březina, Beneš) - 21. Stoklasa (Fila, Koželuh), 42. Blažek (Dolinský), 48. Hemský


    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Opršal) - Smejkal, Kolda, Střecha, Staněk, Beneš, Pleva, Doležal - Ježek, Kotlík, Man - Kunstmüller, Březina, Dítě - Vítek, Kaňka, Plachý (C).
    HC Chotěboř: Fikrt (41.Zvolánek) - Koželuh, Pešek, Sobotka, Fedoskov, Škvor, Šíma, Zítka - Stoklasa, Varga, Fila (C), Hospodka, Hemský, Havelka, Kesner, Dolinský, Blažek, Paták.

    Rozhodčí: Pokorný - Samuel, Klouda

    Diváci: 650
    bahis siteleri