Havlíčkův Brod – Kometa Brno 0:0 (*10:00) | PZ Kladno – HC Plzeň 0:7 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 4:5 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
4:5 (3:1, 0:0, 1:3)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Neděle 09.12.2012, 17:15ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    60:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je rozhodnuto. Nguyen zpracoval střelu na modré a svojí střelou propálil i zo málo co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Kopic, Lukáš Vala.
     
    59:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A ovoce se záhy dostavilo. V šesti se hosté usadili před Kořenářem. Kopic se nedokáza prosadit, ale následná dorážka Jakuba KRAUČUKA se do brankoviště dostala. Bez asistennce.
     
    47:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Další využitá přesilovka hostů. Domácí se ani nestihli otočit za pukem když Daniel KOLOUCH dostal puk za Kořenářova záda. Asistence: Jan Jelínek, Jan Vacek.
     
    46:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po vhazování se hosté doslati do tlaku, který domácím dělal velké problémy. Tomáš NGUYEN se nenechal ničím zastavit a střelu nekompromistě posílá za brankovou čáru. Přesilovka byla využita po kombinaci v útočném pásmu. Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    40:28
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí celek dnes poprvé využil přesilovou hru. Havránek připravil střelu pro Ladislava POSPÍCHALA, který pumelicí od modré prostřelil vše co mu stálo v cestě a dostává tak Duklu do tříbrankového vedení. Asistence: Tomáš Havránek.
     
    18:13
    Dukla právě vstřelila branku!

    První formace je dnes opravu při chuti. Tomáš Havránek ve spolupráci s Ondřejem Najmanem dostal puk do útočného pásma, kde ho předali na hokejku Davida ČERMÁKA, který kotouč odeslal za Brožova záda. Asistence: Ondřej Najman, Tomáš Havránek.
     
    08:35
    Dukla právě vstřelila branku!

    Pavek KOUSAL proměnil trestný nájezd po faulu Benáka, který ho sekl rozjetého několik metrů před bránou.
    Kousal poslal puk do branky těsnou škvírou mezi Brožovými betony.
     
    06:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po dlouhém ataku v útočném pásmu se hosté prosadili. Po drobné výměně názorů se k puku dostal Daniel KOLOUCH, který střelu umístil do nechráněné části brány. Bez asistemce.
     
    00:20
    Dukla právě vstřelila branku!

    David ČERMÁK se ještě v obranném pásmu dostal k puku a za pomoci Tomáše Havránka se s ním dostali až před Brože. Čermák dostal puk za brankovou čáru z těsné blízkosti. Bez asistence.

    Vlasta Hledíková

    Branky a nahrávky: 1. Čermák, 9. Kousal (pen.), 19. Čermák (Najman, Havránek), 41. Pospíchal (Havránek, Dörrer) - 7. Kolouch, 47. Nguyen (Kraučuk), 48. Kolouch (Jelínek, Vacek), 60. Kraučuk, 61. Nguyen (Kopic, Vala)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Vítešník) - Havelka, Pospíchal, Huňáček, Pražák, Šlapáček, Dörrer - Čermák, Najman, Havránek - Kousal, Mejzlík, Oščádal - Křížek, Peschout, Bína
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Lacina, Vacek, Bancíř, Kopic, Benák, Bušek, Hrabaň - Kolouch, Jelínek, Michálek - Kraučuk, Vala, Nguyen - Cejpek, Veselka, Abbrent - Semrád, Vlach

    Rozhodčí: Kopeček - Jirčík, Fiksa
    bahis siteleri