Zaragoza – Levante 0:1 (kon.) | Valencia – Rayo Vallecano 0:1 (kon.) | Real Madrid – Espanyol 2:2 (kon.)
Barcelona – Atlético 4:1 (kon.)
konec
Real Madrid
2:2 (1:1)
RCD Espanyol Barcelona
Neděle 16.12.2012, 19:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu hostů došlo ve vápně Realu k velkému závaru a po sérii hlaviček se míč dostal k JUANU ALBÍNOVI, který protlačil míč do brány.
     
    48
    Real právě vstřelil branku!
    Pepe od levé lajny nahrál Ronaldovi, ten výbornou kolmou přihrávkou našel FÁBIA COENTRÃA, který podél vybíhajícího Casilly dokonává obrat v zápase - 2:1!
     
    45+1
    Real právě vstřelil branku!
    Těsně před vypršením minutového nastavení poslal Khedira centr do vápna na CRISTIANA RONALDA, který z bezprostřední blízkosti srovnává stav zápasu na 1:1.
     
    31
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Šok pro Real! Podruhé v zápase šel SERGIO GARCÍA s dvěma obránci na zádech sám na Casillase. Ani Pepe a ani Ramos ho nedokázali zastavit a hostující útočník překonal ranou k tyči domácího gólmana!

    Petr Bílek

    Branky: 45+1. Ronaldo, 48. Coentrão - 31. García, 88. Albín

    Karty:   70. Alonso (REA), 80. Ronaldo (REA) - 13. Wakaso (ESB), 61. Alfonso (ESB), 78. Víctor Sánchez (ESB), 89. Albín (ESB)


    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Fábio Coentrão - José Callejón (73. Morata), Khedira, Modrić (46. di María), Xabi Alonso, Özil - Cristiano Ronaldo
    RCD Espanyol Barcelona: Francisco Casilla - Javi López, Colotto, Moreno, Víctor Álvarez (59.Capdevila) - Simão, Víctor Sánchez, Verdú, Forlín, Mubarak (29. Alfonso) - Sergio García

    Rozhodčí: Mateu - Cebrián, Núnez