Fiorentina – Siena 4:1 (kon.) | Catania – Sampdoria 3:1 (kon.) | Chievo – AS Řím 1:0 (kon.)
Janov – Turín 1:1 (kon.) | Juventus – Atalanta BC 3:0 (kon.) | AC Milán – Pescara 4:1 (kon.)
Parma – Cagliari 4:1 (kon.) | Neapol – Bologna 2:3 (kon.)
konec
Janov CFC
1:1 (1:1)
Turín FC
Neděle 16.12.2012, 15:00Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Borrielo mohl jít sám na brankaře, ale Said mu nestihl předat balón, protože na poslední chvíli ho o přihrávku připravil jeden z hostujících hráčů!
     
    90+1
    I Turín využívá posledního možného střídání. Odchází Vives, který si odnesl poranění z předchozího zákroku. Nahradí ho na posledních pár minut Masiello.
     
    85
    A další obrovská šance hostujícího týmu! Vives si naběhl na centr a v malém vápně již posílal do odkryté sítě. Na poslední chvíli ale míč změnil směr a jen těsně minul pravou tyčku!
     
    84
    A Janov využívá i posledního střídání. Trenér Neri stahuje Antonelliho. Místo něj se na posledních pár minut podívá Piscitella.
     
    80
    Domácí připravili další střídání. Ze hřiště odešel Ciro Immobile a nahradil ho Said Ahmed Said.
     
    78
    A málem podařilo! Sgrigna dostal přesnou přihrávku za obranu domácího celku a byl zcela osamocen před Freyem, nicméně míč napálil pouze do břevna! Zcela oprávněně se drží za hlavu a lituje nevyužité šance, která mohla být v tomto zápase rozhodující.
     
    73
    Z něho vytvořili hostující fotbalisté velký zmatek před brankou! Míč poskakoval před brankou Freye, ale nikdo z dotírajících útočníků jej nedokázal usměrnit do sítě.
     
    69
    A i domácí využívají možnosti střídání. Za potlesku odchází ze hřiště Rossi, jenž bude vystřídán Anselmem.
     
    61
    V následné akci vidí žlutou kartu za ostrý skluz na protihráče Vives.
     
    60
    Hosté přichystali další střídání. Ze hry je stažen Birsa, kterého nahradí na trávníku Brighi.
     
    48
    Bertolacci poslal krásný centr z levé strany přímo na hlavu Immobileho, jenž již posílal balón do odkryté sítě, jenže na poslední chvíli dokázal Gillet výborným zákrokem jeho šanci zlikvidovat.
     
    45+1
    Žluté kartě se nevyhne ani Rodriguez.
     
    45+1
    Za předchozí zákrok ale dostanou oba hráči žlutou kartu. Pro domácího Seymoura je to nepříjemné, protože si v příštím utkání, kvůli restům z předchozích zápasů nezahraje.
     
    34
    Darmian dostává za strkanici před vápnem žlutou kartu. Nepomohlo mu ani první upozornění, a tak arbitr neměl jinou možnost.
     
    29
    Vargas si krásnou kličkou pohrál s obráncem a s míčem se dokázal propasírovat až k brance Gilleta. Následně hledal svým pasem Immobila, který byl před brankou zcela sám, jenže přihrávku pokazil.
     
    26
    Janov právě vstřelil branku!
    K balónu se postavil Bertolacci, který poslal centr do závaru před brankou. ANDREAS GRANQVIST dokázal přeskočit všechny obránce a hlavičkou ke vzdálenější tyči srovnává stav utkání!
     
    22
    Přichází první žlutá karta zápasu, kterou obdržel za ostrý zákrok domácí Borrielo.
     
    14
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Birsa měl mnoho prostoru na levé straně a poslal nadýchaný centr do pokutového území v němž se nejlépe zorientoval ROLANDO BIANCHI, který hlavičkou ke vzdálenější tyči posílá hosty do vedení!
     
    10
    Domácí mohli jít do vedení! Glik byl tísněn a trefil pouze hráče před sebou od kterého se míč odrazil až před branku, kde byl zcela osamocený Borriello, jenž ve velké blízkosti před brankařem poslal tvrdý projektil, ale Gillet fantasticky zasáhl a jeho střelu vyrazil!
     
    7
    A přichází velmi brzké střídaní. Santanův stav je tedy vážnější, než vypadal a s největší pravděpodobností odchází kvůli zranění, které si způsobil již v první minutě zápasu. Místo něj přijde na hřiště Sgrigna.

    Martin Doležal

    Branky: 26. Granqvist - 14. Bianchi

    Karty:   22. Borrielo (JAN), 45+1. Seymour (JAN) - 34. Darmian (TUI), 45+1. Rodrigez (TUI), 61. Vives (TUI)


    Janov CFC: Frey – Canini, Granqvist, Moretti, Rossi, Seymour, Bertolacci, Antolenni, Immobile, Borrielo, Vargas.
    Turín FC: Gillet – Rodriguez. Glik, Darmian, D'Ambrosio, Vives, Gazzi, Bianchi, Birsa, Santana, Cerci.