Fiorentina – Siena 4:1 (kon.) | Catania – Sampdoria 3:1 (kon.) | Chievo – AS Řím 1:0 (kon.)
Janov – Turín 1:1 (kon.) | Juventus – Atalanta BC 3:0 (kon.) | AC Milán – Pescara 4:1 (kon.)
Parma – Cagliari 4:1 (kon.) | Neapol – Bologna 2:3 (kon.)
konec
AC Milán
4:1 (1:0)
Delfino Pescara 1936
Neděle 16.12.2012, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    81
    AC Milan právě vstřelil branku!
    A další branka domácích, kteří vedou už 4:1! Rychlý protiútok AC vedl Pazzini, který perfektně přihrál na vzdálenější tyč, kde nabíhal STEPHAN EL SHAARAWY a uklidil míč do prázdné klece.
     
    79
    AC Milan právě vstřelil branku!
    Rossoneri vedou opět o dvě branky! Tak tohle je neskutečná smůla pro hostující tým. Milán opět zahrával roh, který chtěl zablokovat hlavou Jonathas, ale po vzoru Abbruscata i Brazilec poslal míč nešťastně do vlastní sítě.
     
    56
    Pescara právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na 1:2! Přímý kop hosté zahráli velmi dobře a dnes už po několikáté domácí nechali jen tak hosty zakončit hlavičkou a tentokrát jim to bylo osudné, protože míč do sít Amelii neomylně hlavou nasměroval CHRISTIAN TERLIZZI.
     
    51
    AC Milan právě vstřelil branku!
    Domácí vedou 2:0! Po rohu Milána, který domácí zahráli na krátko se dostal k míči Robinho, který nacentroval před bránu Perina a Abbruscato ve snaze zabránit centru hlavičkoval, ale tak nešikovně, že trefil vlastní bránu.
     
    1
    AC Milan právě vstřelil branku!
    Tak co nyní předvedli domácí je fantazie! Ihned z první útočné akce kompletně vyšachovali obranu Pescary, až se k míči dostal El Shaarawy, který ještě prodloužil na vzdálenější tyč před prázdnou branku ANTONIOVI NOCERINOVI a ten se nemohl mýlit. Raketový start domácích do zápasu, kteří tak vedou po čtyřiceti vteřinách 1:0.

    Filip Bazala

    Branky: 1. Nocerino, 51. Abbruscato (vla.), 79. Jonathas (vla.), 81. El Shaarawy - 56. Terlizzi

    Karty:   56. Yepes (ACM), 74. Ambrosini (ACM) - 40. Modesto (PES), 50. Togni (PES)


    AC Milán: Amelia – De Sciglio, Zapata, Yepes, Constant – Montolivo, Ambrosini, Nocerino – Robinho (61. Boateng), Pazzini (82. Niang), El Shaarawy (84. Muntari).
    Delfino Pescara 1936: Perin – Balzano, Terlizzi, Capuano, Modesto – Nielsen, Togni, Bjarnason – Weiss (46. Celik) – Abbruscato (75. Quintero), Vukušič (64. Jonathas).

    Rozhodčí: Giannoccaro – Viazzi, Liberti – Rubino (brankoví: Guida, Borriello)