Al Ahly – Monterrey 0:2 (kon.) | Corinthians – Chelsea 1:0 (kon.)
konec
SC Corinthians Paulista
1:0 (0:0)
Chelsea FC
Neděle 16.12.2012, 11:30Mistrovství světa klubů
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Mata dokázal dojít až k brance, ale míč mu uskočil, londýnský hráč ještě z otočky vystřelil, ale trefil jen boční síť. Opravdu obrovské štěstí má dnes brankář Cassio i celý tým Corinthians.
     
    90+2
    Torres sice vsítil branku, ovšem ta není z důvodu odmávání a odpískání ofsajdu uznána. Je pravda, že to těsný ofsajd skutečně byl.
     
    90+1
    Taktické střídání. Emersona nahradí Wallace.
     
    90
    Vypadá to, že je dnes hotovo. Cahill dostává červenou kartu a jde předčasně pod sprchy.
     
    86
    Dvojí střídání, po jednom na každé straně. Na straně Corinthians má dohráno Guerrero, kterého nahradí Martinez a na straně soupeře Hazarda Marin.
     
    83
    Chelsea podruhé střídá, Ivanoviče nahradí Azpilicueta.
     
    73
    Rafael Benítez reaguje střídáním. Moses přepouští své místo Oskarovi.
     
    72
    Nervy však začínají pracovat. Luiz srazil k zemi unikajícího protihráče a po zásluze vidí žlutou kartu.
     
    69
    Corinthians právě vstřelilo branku!
    Danilo si hezky obehrál hráče před sebou, poté pálil, ovšem trefil jen dalšího z bránících fotbalistů. Míč se snesl do vzduchu, kam si naskočil PAOLO GUERRERO a hlavou jej poslal do odkryté brány. Nutno říct, že tohle byl hodně šťastný gól pro brazilský mančat.
     
    56
    První žlutá karta. Jorge Henrique poslal k zemi Matu a vidí žlutou kartu.
     
    39
    Moses krásně zatočil míč do branky, ale Cassio se natáhl a konečky prstů balón vytáhl na roh. Další hezký moment zápasu.
     
    38
    Torres si krásně zpracoval po Lampardově centru míč v pokutovém území, svou střelu však namířil pouze do Cassia. Ovšem znovu velká možnost týmu z Velké Británie.
     
    35
    Guerrero si poradil v pokutovém území s dvěma protihráči, dostal se do zakončení, ale pak poslal míč vedle vzdálenější tyče. Nicméně balón ještě stačil doběhnout Emerson, ale nastřelil jen boční tyč!! Teď měla štěstí Chelsea.
     
    33
    Hazard dobře poslal míč do pokutového území, kde zachyboval Santos a Moses se dostal sám před brankáře, ale míč poslal nad branku.
     
    29
    Guerrero poslal do uličky hezký pas na Emersona, ten využil chyby Cahilla, ovšem místo toho, aby sám šel na brankáře, ihned střílel a to byla velká chyba. Míč poslal nad branku. Zbytečně zahozená velká šance.
     
    11
    Tak tohle už volalo po gólu, Cahill se dostal k odraženému míči a dělovkou jej napálil na branku, ovšem zrovna do míst, kam zrovna skákal gólman Cassio, při kterém stáli všichni svatí. Nakonec dokázal udržet míč těsně před brankovou čárou.

    Petr Frömel

    Branky: 69. Guerrero

    Karty:   56. Henrique (CRN) - 72. Luiz (CHE)   90. Cahill (CHE)


    SC Corinthians Paulista: Cassio - Alessandro, Chicao, Fabio Santos, Andre - Ralf, Paulinho, Jorge Henrique, Danilo - Guerrero, Emerson.
    Chelsea FC: Čech - Cole, Cahill, Ivanovič, Luiz - Ramires, Mata, Lampard, Moses - Hazard, Torres.

    Rozhodčí: Cuneyt Cakir (TUR)