Slavia – Sparta 4:3 (po s.n.) | K. Vary – Kometa Brno 7:0 (kon.) | Třinec – Motor ČB 6:3 (kon.)
Zlín – Kladno 2:5 (kon.) | Litvínov – Liberec 5:2 (kon.) | Plzeň – Chomutov 6:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:3 (1:2, 4:0, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 30.12.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Ještě máme přesilovku hostů - za hákování vyloučen Růžička.
     
    58:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Růžička zavezl puk do útočného pásma a v akci 2 na 1 našel JANA PETERKA, který neměl problém prostřelit Kantora. Asistence: Martin Růžička, David Květoň. Stav utkání 6:3.
     
    56:35
    Růžička mohl pílit do úniku na Kantora, ale byl ještě ve středním pásmu zadržen Prospalem. Dvě minuty pro hostujícího forvarda za podražení.
     
    56:08
    Akce 2 na 1 na straně Třince. Klimenta přihrál na hůl Adamskému, jehož rána netrefila Kantorovu branku.
     
    49:07
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Milan Michálek ukořistil za brankou puk, nacentroval jej před branku, kde byl nehlídaný ALEŠ KOTALÍK a dává hostům ještě šanci! Asistence: Milan Michálek, Václav Prospal. Stav utkání 5:3.
     
    38:07
    Třetí vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě! Domácí vedou 2:1. A podobně jako posledně hostům, ani třinecké střídačce se tento verdikt moc nelíbí. Přesilovka hostů.
     
    37:51
    Kotalík měl hodně místa, vybruslil si do lepší pozice a trefuje levou tyč Hrubcovy branky!
     
    36:43
    Čtyři góly ve druhé třetině byly moc na účastníka posledního mistrovství světa Jakuba Kováře a ten přenechal místo v brance Kantorovi.
     
    36:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    MARTIN ADAMSKÝ se s ničím moc nemazlil a místo vymýšlet kombinaci, prostě to - byť z velkého úhlu - zkusil a Kováře prostřelil. Asistence: Tomáš Klimenta, Jiří Polanský. Stav utkání 5:2.
     
    32:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    JIŘÍ POLANSKÝ se chvíli po vypršeném trestu zjevil na pro Třinec správném místě. Kapitán Bonk zavezl puk až ke Kováři a z otočky našel právě třineckou třiadvacítku. Asistence: Radek Bonk, Václav Varaďa. Stav utkání 4:2.
     
    30:35
    Polanský bez nekompromisně zablokován Šimánkem, vůbec se mu to nelíbilo, a tak v souboji hostující dvaadvacítce srazil helmu. Dostává dvě minuty za hrubost.
     
    27:37
    Ptáček srazil k zemi ve středním pásmu Varaďu. Ten byl ale bez puku, jedná se tak o nedovolené bránění.
     
    26:51
    Neskutečné, co se nedá proměnit díl druhý! Po Růžičkovi, spálili neskutečnou šanci i hosté. Kotalík měl před sebou úplně prázdnou branku, ale Hrubec mu radost tygřím skokem zmařil.
     
    25:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři si párkrát vyměnili puk, ten pak putoval na modrou, odkud VLADIMÍR ROTH trefil přesně mezi Kovářovy betony. Asistence: Lukáš Galvas, Martin Růžička. Stav utkání 3:2.
     
    25:23
    I hosté špatně vystřídali. Druhá přesilovka Ocelářů ve druhé třetině.
     
    24:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ve Werk aréně je opět vyrovnáno! A opět v tom má prsty Polanský. Ten získal za brankou puk, natlačil se do brankoviště, zdálo se, že bude zakončovat, ale bekhendem ještě našel MARTINA RŮŽIČKU, který už prostě musel proměnit. Asistence: Jiří Polanský. Stav utkání 2:2.
     
    22:26
    František Ptáček podržel puk v rukavici a získal tak proti soupeři výhodu. Je rozhodčími potrestán menším trestem.
     
    18:09
    Mountfield právě vstřelil branku!
    První střela na Hrubce končí v síti! Je možné, že trajektorii puku ještě před třineckým brankářem někdo změnil. Autorem branky je JAKUB LANGHAMMER. Asistence: René Vydarený, František Ptáček. Stav utkání 1:2.
     
    16:33
    Vyloučení domácích za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    15:42
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté se snadno dostali ke srovnání. Orsava ztratil puk v nejnebezpečnější zóně a VÁCLAV PROSPAL se s ničím nemazal. Stav utkání 1:1.
     
    11:39
    Vyloučen Vráblík za vysokou hůl. Druhá přesila Třince.
     
    10:09
    Zíb propadl na obranné modré a rázem to byla voda na mlýn Budějovicím. Prospal zkušeně podržel puk a vrátil Michálkovi. Ten měl před sebou prázdnou branku, ale taky téměř nulový úhel, a tak trefil jen boční síť.
     
    07:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace! Polanský zavezl puk za branku, na první tyči zadovkou hodil před brankou. Tam puk projel Adamský, ale TOMÁŠ KLIMENTA měl dostatek času a prostoru vymést pavučiny Kovářovy branky. Asistence: Jiří Polanský, Martin Lojek. Stav utkání 1:0.
     
    04:48
    Nádherná kombinace Ocelářů do prázdné branky, ale Růžička ve vyložené pozici minul.
     
    04:35
    První přesilovka pro Třinec. Frühauf ve středním pásmu podržel Hrňu a vykoledal si dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    02:53
    Velká šance hostů! Michálek křížně z rohu našel úplně volného Kotalíka, jeho ránu Hrubec vyrazil, poté ještě dorážel Prospal, domácí svou braknu uhájili.
     
    02:12
    První trest utkání si vykoledoval domácí obránce Klouček. Menší trest, napadení.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 8. Klimenta (Polanský, Lojek), 25. Růžička (Polanský), 26. Roth (Galvas, Růžička), 33. Polanský (Bonk, Varaďa), 37. Adamský (Klimenta, Polanský), 59. Peterek (Růžička, Květoň) - 16. Prospal, 19. Langhammer (Vydarený, Ptáček), 50. Kotalík (Michálek, Prospal)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) - Zíb, Lojek, Klouček, Roth, Kania, Galvas, Ovčačík, Hrabal - Peterek, Bonk, Polanský, Klimenta, Růžička, Orsava, Varaďa, Ostřížek, D. Květoň, Rákos, Adamský, Hrňa
    Banes Motor České Budějovice: Jakub Kovář (Kantor) - Ptáček, Kolarz, Frühauf, Vráblík, Prokop, Jank, Vydarený - Suja, Kotalík, Prospal, Šimánek, Dej, Rousek, L. Květoň, Červený, Michálek, Langhammer, Mertl, Knotek

    Rozhodčí: Baluška, Konc - Gebauer, Lederer

    Diváci: 4524
    bahis siteleri