Košice – Nitra 5:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:0 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
Skalica – Martin 7:1 (kon.) | Piešťany – Žilina 5:3 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
MsHK Žilina
sk Neděle 30.12.2012, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    45:43
    Žilina dala gól!
    A je po rezignácii. Pekná kombinácia Hunovcov, Dlouhého a Krajčiho končí v Tomekovej sieti. Autorom gólu je ROBERT KRAJČI, ktorý to tam nejako z bránkoviska prepasíroval. Asistencia: Dlouhý
     
    42:04
    Piešťany dali gól!
    A je to o tri góly. Mišura pekne potiahol zo strany na os ihriska, keď sa zdalo, že už preváhal ideálny moment na strelu pre kľučku navyše, Matej ešte vystrelil, Žigárdy reflexívne vyrazil, rovno pred JAKUBA RUČKAYA, ktorý nekrytý nemal problém. Asistencia: Mišura, H. Ručkay
     
    38:13
    Piešťany dali gól!
    Tak sa domáci dočkali. Rozhodca pomerne rýchlo ukázal na stred a JOZEF HARING si tak pripisuje svoj druhý gól. Žilinčania ostali nervózni, mali by sa zase venovať hre, lebo hrali dobre. Asistencia: Peško, Chylo.
     
    30:23
    Piešťany dali gól!
    Neutíchajúci tlak využili Piešťany na vedúci gól. Jeho strelcom je MICHAL PEŠKO, ktorému sa puk poodrážal a Peško príklepom z pravého kruhu otáča stav. Žilinčania ale vehementne protestovali. Myslím, že reklamovali predošlý faul. Nevidel som.. Peško samostatne.
     
    29:46
    Piešťany dali gól!
    Akcia troch piešťanských rodákov znamená vyrovnanie. Peško nabil do nájazdu JOZEFOVI HARINGOVI, ktorý svoj nájazd s istotou premieňa pekným blafákom. Asistencia: Peško, Filip.
     
    22:00
    Žilina dala gól!
    Pekne teraz za bránou pomotali hostia hlavy domácim, presná prihrávka Vargu pred ľavú tyčku a MICHAL KOKAVEC trafil presne pod brvno. Hostia tak opäť vedú. Asistencia: Varga, Škoda.
     
    15:58
    Piešťany dali gól!
    Aký dostali, taký dali. Žiadna akcia, nič. Len si VLADIMÍR URBAN prešiel sám až do pásma, spoza modrej švihom vystrelil a puk s tečom obrancu končí za Žigárdym. Asistencia: Nemec, Melichárek.
     
    04:23
    Žilina dala gól!
    No, a teraz si hostia povedali, že načo skúšať nejaké akcie, treba dať rovno gól. A to menovite ROBERT KRAJČI, ktorý si v strednom pásme zobral puk, prešiel za modrú, kľučkami domotal jedného z obrancov a spoza ľavého kruhu vystrelil na Tomekovu lapačku. Ten máchol do prázdna a je to O:1. Asistencia: Richard Huna.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 16. Urban (Nemec, Melichárek), 30. Haring (Peško, Filip), 31. Peško, 39. Haring (Peško, Chylo), 43. J. (Mišura, H.) - 5. Krajči (Ri.), 22. Kokavec (Varga, Škoda), 46. Krajči (Dlouhý)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Urban, Drgoň, Filip (C), Škadra, Cuník, Brňák, Hruška, Bučka - Saliji, Nemec, Melichárek, J. Ručkay, Mišura, H. Ručkay, Chylo, Peško, Haring, Stupka, Mertel, Šišovský
    MsHK Žilina: Žigárdy - Drábek, Devečka, Rúfus, Staňo, Dlouhý (C), Leško, Niník - Ri. Huna, Ro. Huna, Krajči, Kokavec, Škoda, Varga, Mihálik, Troliga, Jass, Valášek, Ďuriš, Sýkora

    Rozhodčí: Bachúrik - Brath, Novák
    bahis siteleri