Česko – USA 0:10 (kon.) | Německo – Maďarsko 1:2 (po pr.) | Finsko – Kanada 0:4 (kon.)
Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.)
konec
Česko
0:10 (0:5, 0:2, 0:3)
USA
Neděle 30.12.2012, 13:00Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    USA právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská škoda, devatenáct sekund před koncem Američany zaokrouhlují gólový účet na dvouciferný. Z tahanice na hraně brankoviště vydolovala puk KELLY PANNEKOVÁ a dorazila ho za záda bezmocné Dvořákové - 0:10. Asistence: Cara Piazzaová, Danielle Cameranesiová.
     
    53:51
    USA právě vstřelilo branku!
    Třetí využitá přesilovka utkání z amerických hokejek. Po nahození Jincy Dunneové zůstal kotouč na hraně českého brankoviště, kde si ho jako první našla BAYLEE WELLHAUSENOVÁ a dorazila ho za čáru - 0:9. Asistence: Jincy Dunneová, Taylor Willardová.
     
    44:35
    USA právě vstřelilo branku!
    Individuální akce z ženské Zlaté helmy určuje osmibrankový rozdíl ve skóre. TALYAR CIANFARANOVÁ se nádherně obmotala kolem českých obránkyň a to samé provedla i s Dvořákovou. I tak se zdálo, že za její záda kotouč neprotlačí, ale bekhendový blafák nakonec dotáhla - 0:8. Asistence: Baylee Wellhausenová.
     
    35:16
    USA právě vstřelilo branku!
    Místo toho přichází sedmý úder Spojených států. Mezi kruhy se ocitla TAYLAR CIANFARANOVÁ a zvolila jemnou střelu po ledě, která skončila přesně u pravé tyče Dvořákové - 0:7. Asistence: Taylor Willardová.
     
    26:33
    USA právě vstřelilo branku!
    Američanky nevyužívají přesilovou hru ze svého tlaku, ale z rychlého výpadu do pásma. Po pravé straně uháněla MEGAN WOLFEOVÁ a místo přihrávky zvolila přímou střelu, která zamířila milimetrově přesně do růžku - 0:6. Asistence: Taylar Cianfaranová, Jennifer Ryanová.
     
    12:26
    USA právě vstřelilo branku!
    A další kotouč se třepetá v české síti. Po nádherné kombinaci zůstala před Peslarovou volná KELLY PANNEKOVÁ, českou gólmanku poslala na houby a pak zakončila přesně k odkryté tyči - 0:5. Asistence: Cara Piazzaová.
     
    11:29
    USA právě vstřelilo branku!
    Tohle už pro naše děvčata nevypadá vůbec dobře. Na levé straně útočného pásma měla FIONA MCKENNAOVÁ tolik místa, aby zamířila do bližšího růžku a oslavila další gól - 0:4. Asistence: Alexandria Laingová.
     
    10:48
    USA právě vstřelilo branku!
    V plném počtu navyšují favoritky utkání skóre. Tvrdou ránu od modré čáry v podání Gracen Hirschyové si vyhlédla AMY MENKEOVÁ a s pukem obkroužila Peslarovou, která byla při jejím následném zakončení bez šance - 0:3. Asistence: Gracen Hirschyová, Katherine Schipperová.
     
    04:19
    USA právě vstřelilo branku!
    Češky prohrávají už o dvě branky a bohužel musíme říct, že stav odpovídá obrazu hry. Dělovka Maddie Rolfesové se odrazila od zadního hrazení přímo na hůl GRACE ZARZECKÉ, jež stačila bleskurychle zasunout kotouč k tyčce - 0:2. Asistence: Maddie Rolfesová.
     
    02:01
    USA právě vstřelilo branku!
    O chvíli později jdou ale Spojené státy do vedení. O využití přesilovky se samostatnou akcí postarala AMY MENKEOVÁ, jež se z pravé strany proháčkovala až před brankoviště, odkud lehoulinkým bekhendem přesně vymetla růžek nad lapačkou Peslarové - 0:1. Asistence: Gracen Hirschyová, Maddie Rolfesová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Menkeová (Hirschyová, Rolfesová), 5. Zarzecká (Rolfesová), 11. Menkeová (Hirschyová, Schipperová), 12. McKennaová (Laingová), 13. Panneková (Piazzaová), 27. Wolfeová (Cianfaranová, Ryanová), 36. Cianfaranová (Willardová), 45. Cianfaranová (Wellhausenová), 54. Wellhausenová (Dunneová, Willardová), 60. Panneková (Piazzaová, Cameranesiová)


    Česko: Peslarová (31. Dvořáková) – Kolowratová, Walicová, Brotánková, Pelikánová, Tejralová „C“, Mokrošová – Lásková, Vanišová, Přibylová – Sadílková, Lédlová, Chmelová – Bukolská, Pejzlová, Forejtová – Nešutová, Vopravilová, Kosellková. Trenér: Jan Fidrmuc.
    USA: Shawová (Petersová) – Dunneová, Ryanová, Morinová, Baldwinová, Hirschyová, Rolfesová, Willardová – Cianfaranová, Zarzecká, Wellhausenová – Wolfeová, Menkeová, Schipperová – Laingová, Kentová, Rodgersová – Piazzaová, Cameranesiová "C", Panneková – McKennaová. Trenér: Jeff Kampersal.

    Rozhodčí: Ketonenová (Finsko) – Girardová (Francie), Steinbergová (Rusko).
    bahis siteleri