Havlíčkův Brod – Olomouc 1:4 (kon.) | Most – Ústí n/L 2:4 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 0:1 (kon.)
Písek – Hr. Králové 7:8 (kon.) | Beroun – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 2:4 (kon.)
Šumperk – Jihlava 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:3, 1:1, 0:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 03.01.2013, 17:30 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak přece se daří snížit! Klasickou přesilovkou souhru ranou od modré zakončil TOMÁŠ PROTIVNÝ. Nejprve zazvonila tyčka, od které puk zamířil do sítě. Asistence: Roman Vondráček
     
    30:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nyní už to OLDŘICHU HEŽOVI vyšlo, a Olomoučtí se tak dostává již na pohodlný čtyřbrankový náskok. Heža na modré převzal kotouč, vybruslil si oblasti pravého kruhu, nic nevymýšlel a přesný pokus poslal nad Dolejšovo rameno. Asistence: Michal Vodný.
     
    19:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je to už 3:0 pro Moru! Opět stačila jednoduchá akce MATĚJE PEKRA, jenž se natlačil od mantinelu až před branku a bekhendem zametl puk za rozhozeného brankáře Rebelů. Asistence: Jakub Bartoň, Jiří Ondrušek.
     
    12:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti udeřili opět z protiútoku. V nepřehledné situaci tři na dva se puk dostal k JIŘÍMU ŘÍPOVI, který z mezikruží přes obránce vymetl mezírku mezi Suchanovými betony. Asistence: Matěj Pekr, Jakub Herman.
     
    00:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rebelové na útočné modré ztratili kotouč, a hosté se tak okamžitě vydali do protiútoku. Řípa posunul kotouč na MATĚJE PEKRA, který za modrou čárou vypálil razantní pokus na Suchana. Domácí brankář jej sice vyrazil, ale jenom před sebe, kde nikdo z domácích nebyl s to puk odpálil do bezpečí. Pekr si tak dojel pro gólovou dorážku. Asistence: Jiří Řípa.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 35. Protivný (Vondráček) - 1. Pekr (Řípa), 13. Řípa (Pekr, Herman), 20. Pekr (Bartoň), 31. Heža (Vodný)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (od 20. Dolejš) - Pecen, Morava, Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík, Ostrčil, M. Blažek - Polodna, Endál, Vondráček, Knotek, P. Blažek, Ondráček, Milfait, Havel, Štěpánek, Kostourek
    HC Olomouc: Kašík (Halász) - Bartoň, Škůrek, Houdek, Janáček, Ondrušek, Staněk, Valenta - Vondný, Selinger, Řípa, Diviš, Kolouch, Hampl, Herman, Heža, Rác, Pekr, Kucharczyk, Švaňhal

    Rozhodčí: Fraňo, Würtherle - Frodl, Svoboda
    bahis siteleri