Havlíčkův Brod – Olomouc 1:4 (kon.) | Most – Ústí n/L 2:4 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 0:1 (kon.)
Písek – Hr. Králové 7:8 (kon.) | Beroun – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 2:4 (kon.)
Šumperk – Jihlava 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:3, 1:1, 0:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 03.01.2013, 17:30 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:48
    A Petr Štěpánek (HBR) je poslán do kabin. Dostává 2+10 za hrubost a ještě dvě minuty za podražení. Trest odpyká Michal Blažek. Kucharczyk (OLO) zůstává na trestné s dvouminutovým trestem, a tak Olomouc hraje přesilovou hru.
     
    56:48
    Pěstní souboj Štěpánka a Kucharczyka! Potyčku museli ukončit až rozhodčí. Oba samozřejmě putují na trestnou lavici.
     
    56:32
    Po Řípově střele puk proskákal k pravé tyči na hůl Kucharczyka. Ten měl veliké problémy neposedný kotouč zkrotit, a tak se mu nepodařilo ani zakončit.
     
    47:13
    Ondrušek z rohu namazal Bartoňovi, který z mezikruží ve skvělé příležitosti těsně minul bližší tyčku Dolejšovy branky.
     
    47:00
    Ondráček (HBR) putuje na trestnou lavici za držení protihráče.
     
    45:38
    Prázdná branka před Kostourkem a přece to není gól! Do bekhendové střely na poslední chvíli skočil Kašík a zabránil jistému gólu. Puk se následně ještě odrazil k Havlovi, který tvrdým pokusem trefil jenom výstroj před sebou stojícího zadáka.
     
    44:35
    Tak přece půjde Mora do čtyř. Za příliš hráčů na ledě dostává dvě minuty. Trest odpyká Matěj Pekr.
     
    39:57
    Olomouc byla velice blízko páté branky! Pokus Koloucha z mezikruží propadl Dolejšovi mezi betony a už to vypadalo, že puk doskáče za čáru. Navíc se po něj ještě natahoval KUcharczyk. Díky včasnému zásahu Dolejše z toho není vstřelená branka!
     
    38:03
    Mohlo být sníženo na dvoubrankový rozdíl! Endál z mezikruží posunul k levé tyči na úplně volného Vondráčka, který před sebou měl téměř odkrytou branku. Než ale zpracoval puk a vystřelil, do jeho pokusu skočil Kašík a výborným zákrokem podržel svůj tým.
     
    37:21
    ... Ondrušek (OLO) dostává dvě minuty za hákování.
     
    37:21
    Protvného nahození od modré Kašík vyrazil před sebe, ještě mohl dorážet do odkryté klece Endál, ale byl faulovaný...
     
    34:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak přece se daří snížit! Klasickou přesilovkou souhru ranou od modré zakončil TOMÁŠ PROTIVNÝ. Nejprve zazvonila tyčka, od které puk zamířil do sítě. Asistence: Roman Vondráček
     
    34:07
    Houdek (OLO) dvě minuty za držení protihráče.
     
    33:35
    Polodna v samostatném úprku, proti němuž vystartoval Kašík a puk mu vypíchl. Kotouč se následně dostal ke Kostourkovi, který rychle vracel spoluhráčovi, ten před sedícím Kašíkem promáchl.
     
    30:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nyní už to OLDŘICHU HEŽOVI vyšlo, a Olomoučtí se tak dostává již na pohodlný čtyřbrankový náskok. Heža na modré převzal kotouč, vybruslil si oblasti pravého kruhu, nic nevymýšlel a přesný pokus poslal nad Dolejšovo rameno. Asistence: Michal Vodný.
     
    30:01
    A krátce po něm ještě Heža. Tváří v tvář Dolejšovi střílel z bezprostřední blízkosti. Puk se otřel o boční síťku.
     
    29:55
    Ve chvíli, kdy se Protivný vracel na led, našel pasem přes brankoviště Rác Selingra, který se možná trochu unáhlil a střelou z první přestřelil.
     
    27:54
    Do čtyř jdou naopak domácí. Protivný dostává dvě minuty za hrubost.
     
    26:56
    A další obrovská šance! Tentokrát byl hostující gólman dokonce překonán a obránce Olomouce zachytávali puk až na brankové čáře! Přesto ani tato akce nekončí tolik kýženou brankou domácích.
     
    26:43
    Ondráčkova přihrávka z rohu kluziště přesně našla Soldána, který před Kašíkem v tutové šanci napálil puk jenom do brankáře.
     
    26:18
    Málem vše změnil Radim Ostrčil. Pokus od modré čáry orazítkoval horní tyčku Kašíkovy branky!
     
    23:30
    Další vyloučení na hostující straně. Endál byl zasažen do obličeje, za což si pojede hned čtyřminutový trest odpykat Škůrek (OLO) - vysoká hůl.
     
    22:26
    Po nepřehledné situaci se puk dostal před Kašíka na hůl Polodny, který ani nadvakrát nedokázal propasírovat touš za branku. Hostující gólman výborně betony pokryl volný prostor.
     
    20:46
    Kostourek s Havlem si za modrou vyměnili kotouč a druhý jmenovaný se mohl dostat do velice slibné palebné pozice. Byl ale nedovoleně zastaven Kucharczykem (OLO) - sekání.
     
    Dochází k možná očekávanému střádání v brance Rebelů. Mezi tři tyče se do druhé třetiny postaví Daniel Dolejš.
     
    19:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je to už 3:0 pro Moru! Opět stačila jednoduchá akce MATĚJE PEKRA, jenž se natlačil od mantinelu až před branku a bekhendem zametl puk za rozhozeného brankáře Rebelů. Asistence: Jakub Bartoň, Jiří Ondrušek.
     
    19:05
    Nyní už měl Kucharczyk na hokejce třetí branku! Střela z prostoru pravého kruhu se otřela o boční síťku. Rebelové následně vyhazují.
     
    18:00
    Endál (HBR) se vzápětí provinil držením protihráče.
     
    14:30
    Opět Havel ze stejného místa. Tentokrát Kašík musel na poslední chvíli ucpat betonem volný prostor u tyčky.
     
    14:10
    Rebelové se znovu snaží o odpověď. Polodna za branou alespoň vybojoval početní výhodu. Janáček (OLO) vyloučen za držení protihráče.
     
    12:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti udeřili opět z protiútoku. V nepřehledné situaci tři na dva se puk dostal k JIŘÍMU ŘÍPOVI, který z mezikruží přes obránce vymetl mezírku mezi Suchanovými betony. Asistence: Matěj Pekr, Jakub Herman.
     
    05:53
    Na tahu jsou hosté. Endál (HBR) dostává dvouminutový trest za hákování.
     
    03:30
    Vyloučen hráč týmu HC Olomouc David Škůrek. Provinil se podražením.
     
    00:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rebelové na útočné modré ztratili kotouč, a hosté se tak okamžitě vydali do protiútoku. Řípa posunul kotouč na MATĚJE PEKRA, který za modrou čárou vypálil razantní pokus na Suchana. Domácí brankář jej sice vyrazil, ale jenom před sebe, kde nikdo z domácích nebyl s to puk odpálil do bezpečí. Pekr si tak dojel pro gólovou dorážku. Asistence: Jiří Řípa.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 35. Protivný (Vondráček) - 1. Pekr (Řípa), 13. Řípa (Pekr, Herman), 20. Pekr (Bartoň), 31. Heža (Vodný)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (od 20. Dolejš) - Pecen, Morava, Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík, Ostrčil, M. Blažek - Polodna, Endál, Vondráček, Knotek, P. Blažek, Ondráček, Milfait, Havel, Štěpánek, Kostourek
    HC Olomouc: Kašík (Halász) - Bartoň, Škůrek, Houdek, Janáček, Ondrušek, Staněk, Valenta - Vondný, Selinger, Řípa, Diviš, Kolouch, Hampl, Herman, Heža, Rác, Pekr, Kucharczyk, Švaňhal

    Rozhodčí: Fraňo, Würtherle - Frodl, Svoboda
    bahis siteleri