Břeclav – Pelhřimov 10:3 (kon.) | Přerov – Opava 7:4 (kon.) | Poruba 2011 – Karviná (Baník) 4:1 (kon.)
Havířov – Frýdek-M. 2:3 (po pr.) | Nový Jičín – Prostějov 3:1 (kon.) | Klatovy – Milevsko 5:4 (kon.)
Sokolov – Tábor 6:4 (kon.) | Vsetín – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Kobra – Řisuty 3:7 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
HK Baník Karviná
Sobota 05.01.2013, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:16
    Karviná právě vstřelila branku!
    Okamžitě po buly Karviná přesilovou hru využívá. Moravcovu střelu ztečoval chumel hráčů přesně k nekrytému JANU SZNAPKOVI, který měl již lehkou úlohu poslat touš do poloprázdné kasy. Tím navíc pro hosty vykřesal přece jen nějakou jiskru naděje na bodový zisk. Asistence: Vladimír Luka, David Moravec.
     
    38:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se prosazuje dokonce i při vlastním oslabení. Její vyhození se zvláštně odrazilo do prostoru kruhu, kde měl právě našlápnuto ROSTISLAV VANĚK. Ten udělal před Ilášem blafák do levé strany a zakončoval v pádu do prakticky prázdné branky. Bez asistence.
     
    28:14
    Poruba právě vstřelila branku!
    Neproměněná předešlá šance nemusí porubské hokejisty vůbec mrzet, protože hned další akce končí gólem. Karvinská obrana zcela propadla a Lukáš Prokop poslal puk na dobře najetého MICHALA HOLUŠU, který se trefil přesně k levé tyči. Poruba tak vede již 3:0. Asistence: Lukáš Prokop.
     
    19:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Šikovné ruce PETRA SEIDLERA by dnes v pohodě upletly i svetr. Porubský útočník si opět prohodil karvinského obránce, naznačil střelu, čímž dostal Iláše do zvláštního postavení a vyčkal si na správný střelecký okamžik. Asistence: Lukáš Prokop.
     
    05:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hned první porubská šance končí gólem. Petr Seidler si udělal ze dvou karvinských beků dobrý den a byl navíc faulován, přesto dokázal v signalizované výhodě najít lépe postaveného MICHALA HOLUŠU, který se trefil přesně do horní části Ilášovy klece. Asistence: Petr Seidler.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 6. Holuša (Seidler), 20. Seidler (Prokop L.), 29. Holuša (Prokop L.), 39. Vaněk - 44. Sznapka (Luka, Moravec)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Šindelář, Mládenka, Prokop L., Prokop P., Slavík, Vychodil, Axman, Zientek – Piják, Krayzel, Vaněk – Holuša, Vrána, Seidler – Chomič, Pavlačka, Chaloupka – Šimkovič.
    HK Baník Karviná: Iláš (Smolka) – Nystedt, Zajac, Badžo, Samiec, Blatoň, Krause, Zuber, Moravec, Kowalczyk, Mikšan, Rosůlek, Javín, Vnenk, Luka, Ivan, Sznapka, Saliji, Miczek.

    Rozhodčí: Fiala – Bojda, Mikler.
    bahis siteleri