Kanada – Rusko 5:6 (po pr.) | Švédsko – USA 1:3 (kon.)
po prodl.
Kanada
5:6 (2:3, 2:1, 1:1 - 0:1)
Rusko
Sobota 05.01.2013, 10:00 • Ufa Arena, Ufa • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:35
    Rusko právě vstřelilo branku!

    A je rozhodnuto! Rusko vyhrálo ve své třetině buly a okamžitě šlo dopředu. Puk si vzal VALERIJ NIKUŠKIN, který se po skvělé individuální akci dostal až před kanadského brankáře, kterého nadvakrát překonal a rozhodl tak o tom, že Rusko získalo bronzové medaile! Asistence: Vladimír Tkačjov, Arťom Sergejev.
     
    50:46
    Kanada právě vstřelila branku!

    Povede! Po závaru před ruskou brankou se nejlépe zorientoval BRETT RICTHIE, který práskl do puku, který skončil za Makarovem. Asistence: Scott Harrington.
     
    41:00
    Rusko právě vstřelilo branku!

    A nakonec se dočkali vedoucí branky. Po boji za brankou se dostal puk před svatyni Kanady, kde byl volný kapitán NAIL JAKUPOV, který střelou pod břevno překonal Subbana. Asistence: Kirill Kapustin.
     
    32:53
    Kanada právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelné. Mladíci ze zámoří využívají čtvrtou přesilovou hru a vyrovnávají. Na modrou čáru dostal nabito RYAN MURPHY, který propálil vše co mu stálo v cestě a vstřelil čtvrtou branku svého týmu. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Jonathan Huberdeau.
     
    24:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ´
    A domácí jdou opět do vedení! Po zblokované střele se dostal k puku JEVGENIJ MOZER, který z bezprostřední blízkosti překonal střídajícího Subbana. Asistence: Maxim Šalunov.
     
    23:16
    Kanada právě vstřelila branku!

    A borci ze zámoří využívají i třetí přesilovou hru. Po krásné kombinační akci zůstal zcela sám před brankou Ruska MARK SCHEIFELE, který dostal přesnou přihrávku od Nugenta-Hopkinse, a propálil Makarova. Je vyrovnáno. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Ryan Murphy.
     
    15:52
    Kanada právě vstřelila branku!

    A i tentokrát Kanada přesilovou hru využívá. Od modré pálil Muprhy, s jeho pokusem si ještě Makarov poradil, jenže vyrazil puk pouze před sebe, kde byl nikým nehlídaný JONATHAN HUDERDEAU, který se výborně zorientoval a uklidil puk za záda ruského brankáře. Asistence: Ryan Murphy, Ryan Nugent-Hopkins.
     
    07:55
    Rusko právě vstřelilo branku!

    A už je to opět o dvě branky. Po vyhraném vhazování napřáhl mezi kruhy KIRILL ĎJAKOV, který prostřelil vše co mu stálo v cestě a zvýšil vedení Ruska. Asistence: Vladimír Tkačjov.
     
    06:58
    Kanada právě vstřelila branku!

    Hráči Kanady se rychle dostali do pásma a dočkali se kontaktní branky. Mezi kruhy se k puku dostal ostrostřelec RYAN NUGENT-HOPKINS, který prostřelil ruského brankáře. Asistence: Mark Scheifele.
     
    04:57
    Rusko právě vstřelilo branku!

    A domácí mladíci už vedou o dvě branky. Po krásné kombinaci se prosadil kapitán NAIL JAKUPOV, který uklidil puk do prázdné branky. Parádní akce domácích mladíků. Asistence: Albert Jarullin, Kirill Ďjakov.
     
    03:31
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Domácí se usadili v obranné třetině Kanady a nakonec se dočkali vedoucí branky. Střelou z pravého kruhu se prosadil ALEXANDR CHOCHLAČEV, který se štěstím prostřelil kanadského brankáře. Asistence: Kirill Ďjakov, Albert Jarullin
    Marken.cz

    Jakub Kopřiva

    Branky a nahrávky: 7. Nugent-Hopkins (Scheifele), 16. Huberdeau (Murphy, Nugent-Hopkins), 24. Scheifele (Nugent-Hopkins, Murphy), 33. Murphy (Nugent-Hopkins), 51. Ritchie (Harrington) - 4. Chochlačev (Ďjakov, Jarullin), 5. Jakupov (Jarullin, Ďjakov), 8. Ďjakov (Tkačjov), 25. Mozer (Šalunov), 41. Jakupov (Kapustin), 62. Nikuškin (Tkačjov, Sergejev)


    Kanada: Binnington (8. Subban) - Harrington, Hamilton, Ouellet, Reinhart, Rielly, Wotherspoon, Murphy, Camara - Nugent-Hopkins (C), Rattie, Huberdeau - Scheifele, Drouin, Strome - Ritchie, Danault, Jenner - Lipon, MacKinnon, McNeill
    Rusko: Makarov - Jarullin, Nestěrov, Ďjakov, Dyblenko, Mironov, Koledov, Sergejev - Jakupov (C), Chochlačev, Kapustin - Kučerov, Slepyšev, Grigorenko - Tkačjov, Nikuškin, Kosov - Šalunov, Bigarjov, Žarkov - Mozer

    Rozhodčí: Dumas, Patafie - George (všichni USA), Semjonov (EST)
    bahis siteleri