Nové Zámky – Budapešť 4:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:1 (0:1, 2:0, -:-)
UTE Újpest Budapešť
sk Pátek 11.01.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    54:54
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky sa už dostávali pod tlak, ale v rozhodujúcej chvíli "zakročil" MARTIN UHNÁK, po presne prihrávke od Gábriša sa rútil sám na Hájeka, a nádherným blafákom medzi nohy dáva domácim trojgólové vedenie. Asistencie: Ladislav Gábriš.
     
    46:51
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nádherná akcia domácich do prázdnej brány, na ktorej konci bol MARTIN UHNÁK, na jeho hokejku smeroval puk z hokejky Dobrého a preňho už nebol problém ho dopraviť za Hájeka. Asistencie: Ľuboš Dobrý, Lukáš Ružička.
     
    28:01
    HC Nové Zámky dali gól!
    A Nové Zámky sa vo vlastnom oslabení dostávajú do vedenia. KONSTANTIN MIKHAILOV svoje trestné strieľanie premenil, šikovnou strelou medzi betóny Hájeka.
     
    23:43
    HC Nové Zámky dali gól!
    A máme vyrovnané! Akcia dvaja na jedného, ktorú ťahal VLADIMIRS MAMONOVS, ten istý hráč aj zakončil strelou príklepom na vyrážačku Hájeka. Konstantin Mikhailov
     
    11:11
    Újpešť TE dali gól!
    Nedáš dostaneš sa opäť raz potvrdilo. Hádam druhá strela na brankára Zimu teraz končí v jeho bráne. Nádherná akcia do prázdnej brány na konci ktorej bol CSABA VIRÁG. Asistencia: Caba Gergely.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 24. Mamonovs (Mikhailov), 29. Mkhailov, 47. Uhnák (Dobrý, Ružička), 55. Uhnák (Gábriš) - 12. Virág (Gergely)


    HC MIKRON Nové Zámky: Zima (Križan)- Hrudík, Kráľ, Mikhailov, Štefanka M.,- Sucharda, Gábriš, Uhnák, Dobrý, Ružička- Joanidis, Klobučník, Štefanka O., Barčák- Baron, Lehocký, Tarnóczy, Németh, Púchovský
    UTE Újpest Budapešť: Hájek (Pleszkán)- Fliszár, Pichler, Garbacz, Hodos, Domotor- Odry, Kovács, Farkas, Dorner, Vecaj-
    bahis siteleri