Havlíčkův Brod – Strakonice 12:0 (kon.) | SHK Hodonín – Prostějov 2:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
12:0 (3:0, 5:0, 4:0)
HC Strakonice
Pátek 11.01.2013, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod vítězí zcela zaslouženě 12:0, což je pro hosty ze Strakonic hodně nepříjemné. Mladí Rebelové si užívají společně s fanoušky zaslouženou děkovačku. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. Na závěr připomínám, že nás v Kotlině ještě čekají během něj 2 duely. Už zítra od 17:00 vyzve A-mužstvo k prvoligovému souboji Beroun, v neděli potom ještě doma hraje mladší dorost s Libercem. (19:58:38)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Václav Pecen se ujal v obranném pásmu puku a rozjel bleskovou akci, na jejímž konci střílel z pravého kruhu David Kozlík, ale David Řeřábek udržel puk ve své výstroji.
     
    59:31
    Utkání se už jen dohrává, kotouč pomezní sudí vhodí do hry v pásmu Rebelů, přesněji po levé ruce Milana Hlávky, domácího brankáře, který stále drží na brodské straně nulu.
     
    58:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové zvyšují už na 12:0! Smutnou zprávou je však to, že se tak stalo za cenu hodně nepříjemného nárazu do mantinelu Jana Kubáta, který na už čtvrtou trefu přihrál TOMÁŠOVI CHLUBNOVI, jenž potvrzuje svou skvělou střeleckou formu další povedenou ranou zblízka! Asistence: Jan Kubát.
     
    57:27
    Musíme také ocenit hosty ze Strakonic, kteří sice prohrávají už 0:11, ale rozhodně neskládají zbraně a snaží se v závěru duelu vsítit alespoň čestnou branku.
     
    56:51
    Rebelové i nadále dorážejí na gólmana Řeřábka, který se musí mít neustále na pozoru. Aktivní byl v koncovce zejména Martin Jelínek, ale bez úspěchu.
     
    55:50
    Hlavní rozhodčí teď nemohl vidět nedovolený zásah jednoho z domácích hráčů, který zasáhl holí do obličeje rozjetého Michala Kubce. Hosté drží puk na svých holích.
     
    55:00
    Vít Křesťan teď s hodně bolestivou grimasou v obličeji sotva odjel na střídačku. Doufejme, že z toho nebude nějaké zranění, jež by už tak úzký kádr juniorky značně oslabilo.
     
    53:51
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění, vhazovat se bude po pravici gólmana Řeřábka.. Sluší se dodat, že také Lukáš Žemlička dnes završil hattrick.
     
    50:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Stále sledujeme neuvěřitelný brankostroj Rebelů, kteří vedou už 11:0! Z práce dvojice Michal Zdražil - Lukáš Brebera profitoval LUKÁŠ ŽEMLIČKA, jenž v samostatném úniku nezklamal a z bezprostřední blízkosti procedil puk za Řeřábkova záda! Asistence: Lukáš Brebera, Michal Zdražil.
     
    49:45
    Bojovníci z Kotliny předvedli další kolotoč ve strakonickém pásmu, na jehož konci stál z mohutného nápřahu střílející Vladimír Szilva, jenž byl úplně sám na levém kruhu. Tentokrát však síťku za Řeřábkovými zády nerozechvěl!
     
    48:51
    Pokazit čisté konto brankáři Hlávkovi teď mohl Jan Paukner, který střílel z mírného úhlu na pravé straně, kde měl dostatek času prostoru. Brodský muž s maskou se roztáhl v brankovišti a zamezil pohromě!
     
    48:22
    Martin Jelínek (HBR) obdržel od hlavního sudího 2 minuty za podražení.
     
    48:14
    Strakonice teď přerušily brodskou útočnou snahu, ale neobešlo se to bez prohřešku proti pravidlům, jímž je zakázané uvolnění. Další buly před gólmanem Řeřábkem, který si na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.
     
    47:00
    Další střela Rebelů a je z toho tyčka! V kotli domácích fanoušků to jen zahučelo. Brodští hokejisté drží puk a stále pokračují ve své aktivitě. Pokud jsme chválili domácí hráče, pochvalu zaslouží i fanoušci, kteří rovněž převádějí skvělý výkon.
     
    46:10
    Havlíčkův Brod opravdu dnes zaslouží za svůj výkon obrovskou pochvalu. Ani za vysokého vedení, když už je zápas rozhodnutý, nepolevuje ze své aktivity.
     
    45:25
    V rohu strakonického pásma se trochu přiostřilo. Brodský kotel skandoval: "Bijte je!". Nakonec jsou z toho dva tresty. Na lavici hanby usedají Martin Jelínek (HBR) a Michal Kubec (STR), oba na 2 plus 2 minuty za hrubost.
     
    45:00
    Havlíčkův brod má jasně navrch, havlíčkobrodští fanoušci mohou být pochopitelně spokojení. A to nejen s výsledkem, ale i aktivní a pohlednou hrou, jíž domácí soubor zatím předvádí.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Chlubna (Doležal), 6. Pecen (Hynek, Kozlík), 7. Žemlička (Zdražil), 23. Kubát (Chlubna), 31. Žemlička (Pecen), 33. Jelínek (Hynek, Kozlík), 38. Chlubna (Szilva, Kubát), 39. Jelínek (Kozlík), 41. Szilva (Kubát, Chlubna), 44. Chlubna (Szilva), 51. Žemlička (Brebera, Zdražil), 59. Chlubna (Kubát)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (41. Hlávka) - Hošek, Pecen, Kříž, Křesťan, J. Doležal - Zdražil, Chlubna, Szilva (C), Kubát, Žemlička, Brebera, Hynek, Jelínek, Kozlík.
    HC Strakonice: Havelec (39. Řeřábek) - Gross (C), Mála, Topinka, Kordík - Paukner, Křenek, Hrubý, Fedor, Srb, Kurečka, Rajtmajer, Bazgier, Kubec.

    Rozhodčí: Josef Barek - Milan Kis, Jakub Plch.
    bahis siteleri