Lipt. Mikuláš – Prešov 2:1 (kon.) | Prievidza – Trnava 2:3 (po s.n.) | Trebišov – Topoľčany 4:2 (kon.)
Bardejov – Detva 3:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 3:0 (kon.) | Senica – Michalovce 2:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Prešov 07
sk Pátek 11.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Skončil sa zápas medzi Liptovským Mikulášom a Prešovom výsledkom 2:1 po tretinách 0:0, 1:1 a 1:0. V úvode tretiny sme videli veľmi vyrovnaný hokej, čo sa aj pred samotným duelom očakávalo, prvý gól prišiel až v druhom dejstve, keď do vedenia poslal v 37. minúte chlapcov v modrých dresoch Kubáň, vyrovnávajúci gól prišiel o tri minúty neskôr po presnom zásahu Náhlika. Hrdinom dnešného stretnutia sa stal v 53. minúte Patrik Kubovčík, ktorý svojim druhým gólom rozhodol o výhre domácich 2:1. (19:11:04)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:34
    Fedor opúšťa bránu, Prešov v pásme Liptovského Mikuláša so šiestimi hráčmi!
     
    59:05
    V samotnom závere prichádza vylúčenie na strane domácich, na trestnú odchádza Paukovček.
     
    58:29
    V záverečných sekundách si pri puku hráči domácich, avšak ich rozohrávka z vlastného pásma skončila u hráčov Prešova, tí to využívajú a idú do útoku.
     
    57:52
    Liptovský Mikuláš je natlačený v útočnom pásme, nahodený puk skončil na hokejke Kubáňa, ktorému však preskočil puk cez hokejku.
     
    57:14
    V záverečných minútach si zahrajú presilovku domáci, na trestnú odchádza Náhlik za krosček.
     
    56:45
    Romanek sa perfektným individuálnym prienikom dostal pred bránu, dokázal si obhodiť dvoch a zakončiť, škoda tej "finálky," jeho pokus skončil tesne nad bránou.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 420 divákov.
     
    54:14
    Za bránou domácich sa bojuje o puk, domáca obrana sa dobre ubránila a už produkuje prihrávky pre hráčov v útoku, tí sa tentokrát nepresadili v strednom pásme.
     
    52:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hneď je na štadióne v Liptovskom Mikuláši veselšie, žijú aj diváci, ale aj samotní hráči, ktorí sa tešia z vedúceho gólu na 2:1, ktorý zaznamenal svojim druhým presným zásahom v tomto zápase PATRIK KUBÁŇ, ktorý sa po skvelej prihrávke Petra Bartíka ocitol osamotený pred brankárom a následnou strelou do pravého horného rohu mu nedal nárok.
     
    51:36
    Bartik sa snažil individuálne preniknúť cez stred, jeho kľučky na obrancov už neboli také najlepšie a nedokázali mu pomôcť aby tento mikulášsky útočník zakončil, pri puku Prešov.
     
    50:30
    Puk sa po buly dostal až za bránu domácich, tam v kľude a osamotený rozohral.
     
    50:22
    Rozhodca prerušil hru, pretože pri mantinely sa dlhšie bojovalo o puk, vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    50:03
    Liptovský Mikuláš si vyprodukoval akú takú chvíľkovú prevahu, po prihrávke na modrú vystrelil z prvej Klepáč, rozhodca jeho pokus neuznal a prerušil hru, ofsajd.
     
    49:00
    Po pravej strane teraz prenikol dobre Kubáň, autor jediného gólu domácich, na teraz jeho strela končí u brankára, ktorý vyráža do bezpečia.
     
    48:34
    Najskôr z vlastného pásma rozohrávali domáci, puk sa však odrazil od hokejky jedného z hráčov Prešova do jeho vlastného pásma, tam už koriguje všetku situáciu obrana hostí.
     
    48:02
    Liptovský Mikuláš sa vo vlastnej presilovke dobre ubránil, z trestnej za pár sekúnd príde aj Bača.
     
    47:03
    Prešov naďalej v pásme domácich, Segľa sa dostal medzi kruhy, odkiaľ mieril na bránu mierenou strelou, tá ostala zablokovaná na jednom z hráčov hostí, rozhodca aj tak prerušuje hru - postavenie hráča v bránkovisku.
     
    46:44
    Krušné chvíle pre domácich, Prešov kombinoval v pásme Liptovského Mikuláša, prihrávka striedala prihrávku, ale v konečnej fáze sa zakončovalo od modrej, keď pokus jedného z obrancov skončil u Palka.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 37. Kubáň (Devečka), 53. Kubáň (Bartík) - 40. Náhlik (Leskovjanský)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Lištiak, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Paukovček.
    HC Prešov 07: Fedor (Kmeť) - Varga, Hopkovič, Matejiček, Kadlubiak, Hajduk, Sabol, Loydl, Segľa, Caban, Romanek, Macejka, Kubus, Schneider, Gavač, Náhlik, Leskovjanský, Mikluš, Tomčák, Kivader.

    Rozhodčí: Stano, Farkaš, Vyoral.

    Diváci: 420
    bahis siteleri