Havlíčkův Brod – Strakonice 12:0 (kon.) | SHK Hodonín – Prostějov 2:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
12:0 (3:0, 5:0, 4:0)
HC Strakonice
Pátek 11.01.2013, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    58:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové zvyšují už na 12:0! Smutnou zprávou je však to, že se tak stalo za cenu hodně nepříjemného nárazu do mantinelu Jana Kubáta, který na už čtvrtou trefu přihrál TOMÁŠOVI CHLUBNOVI, jenž potvrzuje svou skvělou střeleckou formu další povedenou ranou zblízka! Asistence: Jan Kubát.
     
    50:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Stále sledujeme neuvěřitelný brankostroj Rebelů, kteří vedou už 11:0! Z práce dvojice Michal Zdražil - Lukáš Brebera profitoval LUKÁŠ ŽEMLIČKA, jenž v samostatném úniku nezklamal a z bezprostřední blízkosti procedil puk za Řeřábkova záda! Asistence: Lukáš Brebera, Michal Zdražil.
     
    49:45
    Bojovníci z Kotliny předvedli další kolotoč ve strakonickém pásmu, na jehož konci stál z mohutného nápřahu střílející Vladimír Szilva, jenž byl úplně sám na levém kruhu. Tentokrát však síťku za Řeřábkovými zády nerozechvěl!
     
    48:51
    Pokazit čisté konto brankáři Hlávkovi teď mohl Jan Paukner, který střílel z mírného úhlu na pravé straně, kde měl dostatek času prostoru. Brodský muž s maskou se roztáhl v brankovišti a zamezil pohromě!
     
    48:22
    Martin Jelínek (HBR) obdržel od hlavního sudího 2 minuty za podražení.
     
    47:00
    Další střela Rebelů a je z toho tyčka! V kotli domácích fanoušků to jen zahučelo. Brodští hokejisté drží puk a stále pokračují ve své aktivitě. Pokud jsme chválili domácí hráče, pochvalu zaslouží i fanoušci, kteří rovněž převádějí skvělý výkon.
     
    45:25
    V rohu strakonického pásma se trochu přiostřilo. Brodský kotel skandoval: "Bijte je!". Nakonec jsou z toho dva tresty. Na lavici hanby usedají Martin Jelínek (HBR) a Michal Kubec (STR), oba na 2 plus 2 minuty za hrubost.
     
    43:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Jako bych to přivolal, máme tu žádanou "desítku"! Vladimír Szilva našel svého parťáka z útoku TOMÁŠE CHLUBNU, který se dobře zorientoval přímo před strakonickým brankovištěm a pohotovou střelou završil svůj hattrick! Asistence: Vladimír Szilva.
     
    40:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové pokračují v nastoleném trendu, tedy neuvěřitelné kanonádě! Puk putoval po destinacích Tomáš Chlubna - Jan Kubát - VLADIMÍR SZILVA, přičemž posledně jmenovaný uklidil vyražený kotouč od betonů brankáře Řeřábka podél přední tyčky do sítě! Asistence: Jan Kubát, Tomáš Chlubna.
     
    40:00
    Havlíčkův Brod do třetí třetiny vyměnil gómany, za Čendu Nováka se mezi tři tyče postavil Milan Hlávka!
     
    39:30
    Havlíčkův Brod předvedl skvělou akci, když uháněl ve velkém přečíslení na soupeřovu bránu. tentokrát ale svou akci nedotáhl do zdárného konce, jako se mu to povedlo v předešlých situacích!
     
    38:33
    Davidovi Havelcovi došla trpělivost! Po této krasojízdě domácího celku odjel na střídačku a nechal se dobrovolně nahradit Davidem Řeřábkem.
     
    38:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Neskutečné!!! rebelové si dělají ze svého soupeře trhací kalendář, přičemž střílejí jednu branku krásnější než druhou! David Kozlík při rychlé a přesné akci posunul puk vedle sebe na MARTINA JELÍNKA, jenž byl úplně volný a zblízka lehce postrčil puk do odkryté brány v níž neměl brankář Havelec nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: David Kozlík.
     
    37:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak tohle byla hokejová nádhera, která zahřála srdce každého, byť sebenáročnějšího, fanouška! Jan Kubát sice neprošel do útočného pásma, jenže povedlo se to vzápětí Vladimíru Szilvovi, jenž adresoval přesný pas před brankoviště na najíždějícího TOMÁŠE CHLUBNU, který prokázal velmi šikovné ruce a hokejovou chytrost, když rychlou kličkou do protipohybu vyšachoval brankáře Havelce ze hry a uklidil touš pohodlně do prázdné brány! Asistence: Vladimír Szilva, Jan Kubát.
     
    32:55
    Domácí soubor se bude muset bránit přesile soupeře. Tomáš Chluba (HBR) si odpyká trest za napadení.
     
    32:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové pokračují v totální demolici svého soupeře z jižních Čech! Obrana hostů teď hodně zaspala, když nechala střílet z bezprostřední blízkosti hned tři hráče, což se jí stalo osudným, když David Kozlík nejdříve z úhlu nepropálil gólmana Havelce, proti němuž neuspěl z dorážky ani Martin Hynek, ale na třetí pokus už to vyšlo, když puk protlačil za brankovou čáru MARTIN JELÍNEK! Asistence: Martin Hynek, David Kozlík.
     
    31:49
    Michal Kordík (STR) putuje na trestnou lavici a jeho spoluhráče čeká další oslabení.
     
    30:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí teď naplnili očekávání svých příznivců, soupeři uštědřili "pětku"! Od Václava Pecna dojel kotouč na hůl LUKÁŠE ŽEMLIČKY, který byl sice v obležení protihráčů, ale našel si prostor na střelu a propálil padajícího gólmana Havelce! Asistence: Václav Pecen.
     
    27:11
    Rebelové budou hrát v oslabení. Za držení protihráče míří na trestnou lavici Vít Křesťan (HBR).
     
    27:00
    Rebelové se hnali po zisku kotouče rychle kupředu a byla z toho velká šance. Tomáš Chlubna v přečíslení postrčil puk mezi kruhy na Jana Kubáta, jehož svižná rána zaduněla na Havelcovy betony!
     
    22:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Brodská družina navyšuje svůj už tak velký náskok, vede už 4:0! Tomáš Chlubna vytvořil přesným pasem palebnou pozici pro JANA KUBÁTA, který měl těsně před brankovištěm dost času a prostoru na to, aby polovysokou střelou překonal bezmocného Davida Havelce! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    18:25
    trocha volného prostoru se otevřela i pro Jihočechy. PO pravém křídle najížděl do pásma Michal Kubec, jehož rána našla u přední tyčky pozorného Čeňka Nováka, kterému však puk vypadl a z dorážky těsně minul Michal Bazgier!
     
    12:00
    V obrovské šanci se ocitla hned dvojice Rebelů, jež po chybě hostů uháněla na gólmana Havelce. Zřejmě to byli Michal Zdražil s Martinem Hynkem, ale vše skončila nepřesnou střelou druhého jmenovaného!
     
    10:41
    Na lavici hanby usedl Vladimír Szilva (HBR), jenž vyfasoval 2 minuty za hákování. Strakonice mohou snížit.
     
    06:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Brodský soubor pokračuje ve spanilé jízdě a Strakonice jejich tempu vůbec nestačí! Volným prostorem na levém křídle si najel až před branku Michal Zdražil, odkud adresoval přesný pas na vedle sebe stojícího LUKÁŠE ŽEMLIČKU, který zblízka a bez přípravy uklidil kotouč za záda brankáře Havelce, který se nestihl přemístit! Asistence: Michal Zdražil.
     
    05:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rostoucí tlak Rebelů vyústil v další zaslouženou branku, Strakonice už mají na kontě dvougólové manko! Kotouč objel destinace David kozlík - Martin Hynek - VÁCLAV PECEN, přičemž posledně jmenovaný spíše jen nahazoval kotouč na bránu, ale ten, podle zvuku ještě odrazem o Havelcovy betony, skončil až ve strakonické síti, přičemž gólman Havelec asi nemá úplně čisté svědomí! Asistence: Martin Hynek, David kozlík.
     
    03:33
    Jihočeši se budou bránit 41 sekund ve třech. Lukáš hrubý (STR) si proti protihráči pomohl podražením.
     
    02:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to bylo hodně rychlé, Rebelové jdou do vedení! Utěšená střela z prostoru u pravého kruhu si našla cestu mezi tři tyče a skončila až za zády gólmana Havelce, přičemž šťastným střelcem se stal TOMÁŠ CHLUBNA, jenž zřejmě ještě stihl tečovat! Asistence: Jakub Doležal.
     
    00:53
    Tak to je hodně slibná příležitost pro Rebely, hned na začátku zápasu. Na lavici hanby putuje z vysokou hůl na 2 plus 2 minuty Jan Topinka (STR).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Chlubna (Doležal), 6. Pecen (Hynek, Kozlík), 7. Žemlička (Zdražil), 23. Kubát (Chlubna), 31. Žemlička (Pecen), 33. Jelínek (Hynek, Kozlík), 38. Chlubna (Szilva, Kubát), 39. Jelínek (Kozlík), 41. Szilva (Kubát, Chlubna), 44. Chlubna (Szilva), 51. Žemlička (Brebera, Zdražil), 59. Chlubna (Kubát)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (41. Hlávka) - Hošek, Pecen, Kříž, Křesťan, J. Doležal - Zdražil, Chlubna, Szilva (C), Kubát, Žemlička, Brebera, Hynek, Jelínek, Kozlík.
    HC Strakonice: Havelec (39. Řeřábek) - Gross (C), Mála, Topinka, Kordík - Paukner, Křenek, Hrubý, Fedor, Srb, Kurečka, Rajtmajer, Bazgier, Kubec.

    Rozhodčí: Josef Barek - Milan Kis, Jakub Plch.
    bahis siteleri