SHK Hodonín – Břeclav 9:1 (kon.) | Milevsko – Jablonec n/N 6:3 (kon.) | Řisuty – Klášterec nO 1:6 (kon.)
Tábor – Bílina 8:5 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Havířov – Opava 3:1 (kon.)
Nový Jičín – Karviná (Baník) 4:2 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 6:2 (kon.) | Klatovy – Sokolov 1:4 (kon.)
Vsetín – Přerov 1:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Technika Brno 0:3 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:5 (po pr.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
9:1 (4:0, 4:1, 1:0)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Sobota 12.01.2013, 17:00 • ZS TEZA (3500) • 2. liga skupina Střed (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:56
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Devátá branka domácích. Po střele Peše se k dorážce dostal VLADIMÍR STEJSKAL a dorazil puk do sítě. Asistence: Petr Peš.
     
    35:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Brankostroj Drtičů pokračuje! MATĚJ CHARVÁT obkroužil branku a pod padajícím Michálkem zasunul puk do branky. Mladý domácí útočník, pro kterého minulé domácí utkání proti Břeclavi nedopadlo nejlépe, tak dnes vstřelil již dva góly. Asistence: Ondřej Fiedler.
     
    34:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilovka. Dělovka Šťastného se od tyčky odrazila na volného ZDEŇKA JURÁSKA, který puk poslal do prázdné branky. Asistence: Radim Šťastný.
     
    33:02
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Další šance už ale gólem končí. Ve skrumáži po střele Skočovského se k puku dostal ONDŘEJ FIEDLER, najel si před branku a bekhendem pověsil puk pod břevno. Asistence: David Skočovský.
     
    27:54
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jurásek našel na kruhu osamoceného VLADIMÍRA STEJSKALA. Nejproduktivnější hráč Drtičů se do puku z první krásně opřel a dělovkou vymetl pavučinky v šibenici Michálkovy branky. Asistence: Zdeněk Jurásek.
     
    21:17
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce hosté snižují! PETER BENEŠ si nikým neobtěžován najel do útočného pásma, kousek za modrou čarou přes obránce vypálil a puk zapadnul přesně do víka. Asistence: Martin Dufek.
     
    14:02
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Popelovu střelu od modré čáry vyrazil Zelenka pouze před sebe, kde puk dorazil do sítě nikým nehlídaný MATĚJ CHARVÁT. Asistence: Lukáš Popela.
     
    10:31
    Drtiči právě vstřelili branku!
    V polovině první třetiny vedou domácí tříbrankovým rozdílem. Špok sebral odražený kotouč po zákroku Zelenky, obkroužil branku a křižnou přihrávkou přes brankoviště vybídl ke skórování JAKUBA SAJDLA. Asistence: Martin Špok.
     
    06:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    MARTIN ŠPOK dostal kotouč na kruh, kousek si popojel a dělovkou pod břevno nedal Zelenkovi šanci. Asistence: Petr Pokorný.
     
    05:22
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Využitá dvojnásobná přesilovka. Po souboji u mantinelu se puk dostal na modrou čáru k Směřičkovi, který už mohl střílet, ale ještě našel zcela volného PETRA PEŠE, který vykoupal Zelenku a poslal kotouč do odkryté branky. Asistence: Dominik Směřička.

    Václav Urubek

    Branky a nahrávky: 6. Peš (Směřička), 7. Špok (Pokorný), 11. Sajdl (Špok), 15. Charvát (Popela), 28. Stejskal (Jurásek), 34. Fiedler (Skočovský), 35. Jurásek (Šťastný), 36. Charvát (Fiedler), 47. Stejskal (Peš) - 22. Beneš (Dufek)


    SHK Drtiči Hodonín: Barus (Zavadil) - Pokorný, Miklík - Šťastný, Směřička - Popela, Skočovský - Oško, Polesný - Sajdl, Kříž, Špok - Peš, Jurásek, Stejskal - Charvát, Kučera, Fiedler - Kuba, Smetana, Vrba
    HC Lvi Fosfa Břeclav: Zelenka (Michálek) - Dora, Šaur, Dufek, Novák, Koukal, Nekoranec, Kurial, Jurča, Popolanský, Beneš, Bartoš, Bolfík, Lechner, Zábranský, Zháňal, Průdek, Bartoš

    Diváci: 1700
    bahis siteleri