Manchester Utd. – Liverpool 2:1 (kon.) | Arsenal – Manchester City 0:2 (kon.)
konec
Manchester United
2:1 (1:0)
Liverpool FC
Neděle 13.01.2013, 14:30 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    57
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Na druhé straně snižuje na 2:1 přesnou trefou DANIEL STURRIDGE. Výbornou práci předvedl také Gerrard, který nebezpečně vystřelil, ale De Gea míč skvěle vyrazil. Nicméně balon se odrazil přesně do těch míst, kde byl osamocený DANIEL STURRIDGE, kterému nedělalo problém dopravit balon do odkryté brány.
     
    54
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Van Persie nacentroval míč na vzdálenější tyč, kde se výborně uvolnil Evra, který skvěle hlavičkoval, ale míč hlavou ještě tečoval NEMANJA VIDIČ, který se tak zapsal mezi dnešní střelce.
     
    19
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Skvěle se uvolnil na levém křídle Evra, který si zpracoval míč a následně jej přihrál do pokutového území, kde se střelou z první prosadil ROBIN VAN PERSIE, jenž nedal hostujícímu brankáři šanci. Nutno podotknout, že fotbalisté Manchesteru United to sehráli opravdu báječně.

    Lucie Rapantová

    Branky: 19. Persie, 54. Vidič - 57. Sturridge

    Karty:   74. Evra (MAN), 76. Johnson (MAN) - 45+5. Lucas (LIV), 53. Škrtel (LIV), 90+4. Agger (LIV)


    Manchester United: De Gea ─ Rafael, Ferdinand, Vidič (79. Smalling), Evra ─ Carrick, Cleverley ─ Young (46. Valencia), Kagawa (77. Jones), Welbeck, van Persie.
    Liverpool FC: Reina ─ Wisdom, Škrtel, Agger, Johnson ─ Lucas (46. Sturridge) ─ Downing, Gerrard, Allen (80. Henderson), Sterling (62. Borini) ─ Suarez.

    Rozhodčí: Webb - Mullarkey, Cann
    bahis siteleri