Remeš – Bastia 1:2 (kon.) | Nice – Valenciennes 5:0 (kon.) | Sochaux – Marseille 3:1 (kon.)
konec
OGC Nice
5:0 (1:0)
Valenciennes FC
Neděle 13.01.2013, 17:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    87
    Nice právě vstřelilo branku!

    Tak toto je velmi krutý zápas pro Valenciennes. Hostujíc obrana již nechala brankáře na holičkách a domácí přečíslení vyřešili nejlépe, jak mohli. Piet předložil míč do vápna DIDIERU DIGARDOVI, který střelou mezi nohama obránce přesně k tyči dal pátý gól svého týmu v zápase.
     
    80
    Nice právě vstřelilo branku!

    A je asi již definitivně rozhodnuto. Na nádhernou přihrávku Kolodzieczaka si výborně naběhl za obránce DARIO CVITANICH, který sám před brankářem nezaváhal a střelou k tyči přidal svůj dnešní druhý zářez v brance hostů.
     
    65
    Nice právě vstřelilo branku!

    A je to již 3:0, domácí využívají další svoji šanci! VALENTIN EYSSERIC se výborně dostal sám s míčem na kopačce až k pokutovému území hostů, kde natáhl k nádherné střele, která skončila v horním rohu branky.
     
    59
    Nice právě vstřelilo branku!

    A Nice již vede o dvě branky! Centr do vápna po faulu Bonga nedokázala obrana hostů odvrátit a nejlépe se zorientoval RENATO CIVELLI, který se výborně prodral k míči a následně ho přesnou střelou úmístil z blízkosti do dolního rohu branky.
     
    45
    Nice právě vstřelilo branku!

    A je tu první branka v utkání. Domácí se těsně před poločasem ujímají vedení! Obránce Angoua nechal projít přihrávku na DARIA CVITANICHE, který se výborně uvolnil přes svého strážce a následně přesnou střelou zpoza vápna k tyči překonal brankáře Penneteau, který se natahoval, jak jen mohl, ale na přesnou střelu neměl šanci dosáhnout.

    Dominik Rejthar

    Branky: 45. Cvitanich, 59. Civelli, 65. Eysseric, 80. Cvitanich, 87. Digard

    Karty:   57. Cvitanich (NIC) - 27. Gomis (VLN), 57. Angoua (VLN), 62. Saez (VLN), 90+2. Bong (VLN)


    OGC Nice: Delle - Palun (77. Genevois), Civelli, Gomis, Kolodzieczak - Digard, Abriel - Diaz (71. Anin), Eysseric, Bautheac (79. Piet) - Cvitanich
    Valenciennes FC: Penneteau - Mater, Isimat-Mirin, Angoua, Bong - Ducourtioux (68. Nguette), Gomis - Dossevi (68. Sankhare), Saez, Aboubakar - Le Tallec

    Rozhodčí: Bastien - Chevreux, Gaillard
    bahis siteleri