Havlíčkův Brod – Litoměřice 1:0 (kon.) | Olomouc – Jihlava 4:0 (kon.) | Most – Hr. Králové 6:2 (kon.)
Beroun – Šumperk 4:3 (kon.) | Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Kadaň 4:1 (kon.)
Ústí n/L – Třebíč 4:3 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 19.01.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý podvečer drazí hokejoví fanoušci! Opět se vám hlásíme z havlíčkobrodského zimního stadionu v Kotlině, který dnes bude svědkem utkání 43. kola druhé nejvyšší české soutěže mezi týmy HC Rebel Havlíčkův Brod a HC Stadion Litoměřice.

    Rebelové v posledních zápasech nabírají solidní formu a z posledních pěti zápasů odešli vždy vítězně. Jako největší úspěch může být brána výhra na ledě lídra z Mladé Boleslavi 2:1 v prodloužení. Uplynulé kolo ukázalo, v jaké herní pohodě se Broďáci nalézají. Na mosteckém ledě totiž vyhráli vysoko 8:1. O dvě trefy se postaral nejproduktivnější hráč Rebelů Ladislav Rytnauer.

    Litoměřice se po pěti nepovedených střetnutích znovu vrací do herní pohody a v posledních dvou kolech dokázaly vyhrát. Nejprve skolily po prodloužení Písek a poté si před vlastním publikem poradily s posledním Berounem. O jeden zásah Kališníků se postaral velitel kanadského bodování Stadionu Jan Rudovský.
     
    Vzájemné zápasy v této sezoně:

    LITOMĚŘICE - HAVL. BROD 3:4p (2:1, 0:1, 1:1 - 0:1)
    Branky a nahrávky: 1. Mrňa (Slížek, Kafan), 19. Žalčík (Forman, Antončík), 51. Žalčík (Forman, Kolář) - 18. Rytnauer (Kostourek, Novotný), 33. Ondráček (Kostourek, Pavlík), 59. Ondráček (Kostourek, Rytnauer), 64. Rytnauer.

    Litoměřice: Přikryl (Brýl) - Husák, Toman, Žovinec, Veselý, Kříž, Švaříček, Martinka, Kolář - Mrňa, Slížek, Kafan - Rudovský, Hašek, Novák - Forman, Žalčík, Antončík - Šinágl, Hlusička, Tvrzník

    HC Rebel: Dolejš (Suchan) - Jelínek, Ostrčil, Protivný, Pavlík, Novotný, Morava, Soldán, Stehlík - Vondráček, Knotek, Endál - Polodna, Třetina, Meidl - Ondráček, Kostourek, Rytnauer - Musil, Štěpánek, M. Havel


    HAVL. BROD - LITOMĚŘICE 0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
    Branky a nahrávky: 20. Novák (Kříž), 23. Husák (Kříž), 38. Lapšanský (Simon), 49. Žalčik (Simon, Lapšanský).

    Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Morava "A", M. Blažek, Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil, Novotný - Polodna "C", Endál, Vondráček, Semorád, Knotek, Fiedler, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, Musil

    Litoměřice: Přikryl (Sedláček) - Sobotka, Kříž "A", Drábek, Žovinec, Evan, Husák, Veselý, Martinka - Šinágl, Antončík, Simon, Rubeš, Treille, Lapšanský, Slížek "C", Žalčík, Gerhát, Kafan, Novák, Rudovský


    LITOMĚŘICE - HAVL. BROD 2:1sn (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
    Branky a nahrávky: 59. Rudovský (Martinka, Evan), rozhodující nájezd Cingel - 35. Polodna (Musil, Třetina).

    Litoměřice: Melicherčík (Přikryl) - Evan, Žovinec, Sobotka, Kříž, Malý, Martinka, Husák, Drábek - Novák, Rubeš, Rudovský - Lapšanský, Luňák, Žálčík - Gerhát, Slížek, Cingel - Kafan, Tvrzník, Antončík

    Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Protivný, Jelínek, Ostrčil, Soldán, Morava, M. Blažek - Vondráček, Knotek, Endál - Ondráček, Kostourek, Rytnauer - Polodna, Třetina, Musil - Fiedler, Štěpánek, Stehlík
     
    Bilance obou soupeřů v 1. lize

    Počet odehraných zápasů: 9
    Bilance: 3-1-1-4
    Výsledky: 3:4, 8:1, 7:4, 4:2, 1:2, 0:1, 4:3p, 0:4, 1:2sn
    Skóre: 28:23
     
    Podaří se domácím srovnat bilanci se svým soupeřem? Dokáží se Rebelové přiblížit ještě více kýženému postupu do play-off? Povede se Stadionu dostat se na dostřel postupu do vyřazovacích bojů? Který z týmů poruší svou vítěznou sérii? Tak přesně na tyto otázky odpoví zápas, který začne v Kotlině v 17:00!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil, Novotný, M. Blažek - Polodna, Endál "C", Vondráček, Milfait, Ondráček, Rytnauer, L. Havel, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek

    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Brýl) - Sobotka, Kříž "A", Kolář, Husák, Martinka, Míka - Mrňa, Antončík, Kloz, Slížek "C", Kafan, Hašek "A", Hlusička, Novák, Rudovský

    Rozhodčí: Tomáš Horák - Jan Krátký, Vít Komárek.
     
    Na ledovou plochu nám již najíždí trojice dnešních rozhodčích. Hlavním je pan Tomáš Horák, jemuž bude na čarách asistovat dvojice Jak Krátký a Vít Komárek. Na utkání je také přítomen delegát, jímž je dnes pan Aleš Staněk.
     
    Na ledovou plochu již najíždějí hráči obou týmů. Jako první z kabin vyjíždějí Litoměřice v modrých dresech, kteří jsou následovány Rebely v bílém.
     
    Na ledě se nám staví úvodní formace na vhazování. To je neklamný fakt toho, že zápas bude každou chvilkou začínat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Radim Ostrčil ihned po buly vyhodil puk na Milana Kostourka, jenž se však nedokázal dostat do střelecké pozice, jelikož mu vypíchl kotouč holí vyjetý Petr Přikryl.
     
    00:57
    Domácí nyní motali soupeře v pásmu a Martin Ondráček svou střelou minul bližší tyčku Přikrylovy branky.
     
    01:09
    Po objetí branky se cpal do zakončení Milan Kostourek, ale na veteráne mezi tyčemi Kališníků si nepřišel. Následně vyhazují hosté na icing.
     
    01:35
    Jan Pavlík se dostal ke střele od modré čáry, poté co mu z rohu nahrál kotouč Petr Polodna, ale Petr Přikryl zůstal stát a kotouč schoval do lapačky.
     
    02:03
    Domácí hráči jsou v úvodních minutách lepší, jsou aktivní, lépe bruslí a Litoměřice se jen brání. Nyní vyhazují opět jen na zakázané uvolnění.
     
    02:51
    Také Stadion ukázal své útočné choutky a gólman Daniel Dolejš musel předvést výborný zákrok. Střelu Jakuba Hlusičky z levého kruhu vyrazil před sebe, kde dorážel Jan Rudovský, ale domácí muž s maskou parádně puk ukryl do lapačky!
     
    03:11
    Pavel Mrňa v další dobré šanci, ale ani tentokrát se domácí muž s maskou nenechal oklamat a jeho střelu schoval v lapačce.
     
    03:29
    Nyní jsou to Litoměřice, kdo převzal nad zápasem kontrolu a jsou natlačeni před Dolejšem.
     
    03:48
    Lukáš Endál táhl útok Rebelů, kteří se vymanili z tlaku Litoměřic. Leč jeho šance zastavena odpískaným ofsajdem.
     
    04:15
    Domácí budou hrát přesilovou hru. Na trestnou lavici míří Ladislav Slížek (LTM) za držení hole.
     
    04:34
    Litoměřice dokázaly vyhodil kotouč, ale Ladislav Rytnauer dokázal puk dostat zpět do útočné třetiny.
     
    05:04
    Domácí hráči si vytvořili velký tlak a Petr Přikryl musel bleskovým přesunem likvidovat pokus Ladislava Rytnauera do prázdné brány. Následně se neprosadil ani Milan Kostourek a Litoměřice vyhazují.
     
    06:08
    Radek Novotný nyní vypálil od modré čáry, ale jeho pokus skončil kousek mimo horní tyčku. Následně se Litoměřicím povedlo vyhodit.
     
    06:51
    Domácí byli nyní chvilku zdrženi před brankou Daniela Dolejše, ale následně opět vyvezli puk a jsou to oni, kdo se snaží něco vymyslet.
     
    07:10
    Petr Přikryl si teď připsal zásah proti střele Tomáše Protivného od modré čáry, kterou pokryl na hrudi. Střela to byla tvrdá, ale litoměřický gólman se překvapit nenechal.
     
    07:51
    Domácím se nepovedlo zakončit svou kombinaci, a tak Litoměřice vyhazují puk ven ze třetiny a jsou u domácí klece.
     
    08:37
    Kombinační hra u obou celků nyní opovážlivě skřípe, protože si neodkáží podat nahrávku, což je základ každé akce.
     
    08:51
    Tak teď se Kališníci trochu přepočítali. Jakub Hlusička (LTM) odpyká trest pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    09:10
    Střela Tomáše Protivného od modré skončila na betonu připraveného Petra Přikryla. Následně vyvezl puk Kryštof Kafan.
     
    09:42
    Roman Vondráček táhl puk po levém křídle a na kruhu poslal křižnou nahrávku na Lukáše Endála, který střelou z první trefil jen přesouvajícího se Petra Přikryla.
     
    10:40
    Domácí se nyní tlačili před branku, ale Jan Soldán před bránou neuspěl a následně utekl Radimu Ostrčilovi puk ven z pásma.
     
    11:29
    Jakub Hlusička se dostal s kotoučem na pravý kruh, odkud vyslal na Dolejše přízemní ránu, ale domácí muž s maskou nastavil svůj beton včas.
     
    11:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí se prosazují a vedou 1:0! Petr Polodna se na pravém křídle uvolnil, projel si přes kruh až do mezikruží, kde si vytáhl Petra Přikryla ven z branky a naservíroval kotouč na volného PAVLA MUSILA, který střelou z první trefil odkrytou klec marně skákajícího brankáře hostů! Asistence: Petr Polodna.
     
    12:38
    Rebelové jsou nabuzeni a opět se tlačí před branku Litoměřic. Petr přikryl tak musí být neustále na pozoru.
     
    13:18
    Milan Kostourek našel na brankovišti Ladislava Rytnauera, který se mezi dvěma obránci dostal ke střele, ale po ledě nepřekonal klečícího Petra Přikryla.
     
    13:33
    Rebelům se nyní nepovedl přechod do útoku a rozhodčí tak museli odpískat zakázané uvolnění. Buly před brankou domácích.
     
    13:54
    Opět dvojice Milan Kostourek - Ladislav Rytnauer! Tentokrát vypálil Milan Kostourek, jehož pokus skončil jen na betonu Petra Přikryla, za nějž se snažil dorážet ještě Rytnauer, ale neodkázal kotouč trefit.
     
    14:48
    Kryštof Kafan se snažil probít do útočné třetiny, ale na kruhu byl odstaven od kotouče a domácí hrají.
     
    15:40
    Kryštof Kafan našel na modré čáře na ose pásma volného Jakuba Hlusičku, který vypálil ,ale trefil jen bránícího hráče.
     
    16:10
    Aleš Jelínek nedokázal na brankovišti překonat ležícího Petra Přikryla, následně ještě dorážel Lukáš Endál, ale trefil jen tyčku!
     
    16:59
    Rebelové měli další velkou šanci, ale nepovedlo se jim opět dostat puk do klece a následný brejk Litoměřic řeší jen zakázaným uvolněním.
     
    17:05
    Šimon Antončík ihned po buly vypálil, ale jeho pokus na bližší tyči skončil jen na betonech domácího brankáře Daniela Dolejše.
     
    17:18
    Ihned po buly vypálil od modré čáry Jan Soldán, ale jeho pokus skončil jen asi dva metry vedle Přikrylovy brány.
     
    17:44
    Jan Soldán (HBR) na druhé straně na kruhu podržel hůl soupeře a sedí na trestné lavici.
     
    18:05
    O puk se delší dobu bojovalo za brankou a nakonec vyslal Petr Polodna kotouč daleko od své klece.
     
    18:27
    Litoměřice se vracely zpět do útočných formací, ale jejich akce byla zastavena přihrávkou rukou. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    18:52
    Lukáš Endál se nyní hnal kupředu, ale byl zahákován Jakubem Kolářem (LTM). Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    19:18
    Domácí hráči byli usazeni před brankou soupeře, ale Litoměřice vyvezly puk ven ze třetiny.
     
    19:44
    Domácí jsou v plném počtu, začíná jim zkrácená přesilovka, ale nyní to asi využít neodkáží, protože kotouč je u domácí klece.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Domácí nastoupili do zápasu lépe, ale hosté se postupem času začali dostávat stále více do hry. Nakonec se Rebelové dokázali prosadit, když jejich obrovský tlak přetavil v gól Pavel Musil, jenž zakončoval do odkryté klece.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:48.
     
    Domácí již najíždějí na ledovou plochu a těsně po nich i Litoměřičtí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Litoměřice dohrávají v oslabení a nyní drží puk u domácí klece.
     
    20:48
    Milan Kostourek nyní dorážel na brankovišti střelu Radima Ostrčila od modré čáry, ale Petr Přikryl se parádně roztáhl a podržel tak Kališníky!
     
    21:19
    Útočné snažení Rebelů bylo zastaveno ofsajdem. Buly ve středním pásmu.
     
    21:29
    Šimon Antončík se na pravém kruhu dostal ke střele, ale minul o kousek bližší tyčku Dolejšovy branky.
     
    22:26
    Lukáš Havel mezi kruhy dostal prostor, ale jeho nahrávka na brankoviště skončila jen na Přikrylovi, který ji vypíchl.
     
    23:36
    Rebelové se tlačili znovu do šance, ale domácím se nepovedlo svůj minitlak přetavit ve střelu a na druhou stranu míří Litoměřice.
     
    24:08
    Na levém mantinelu se ke střele dostal Šimon Antončík, kterého střela byla zablokována. Následně domácí dostávají puk do středního pásma.
     
    24:21
    Jaroslav Hašek se na modré čáře dostal ke střele, která skončila jen na hrudi brankáře Daniela Dolejše.
     
    25:22
    Domácí se snažili dostat do útočné třetiny, ale hostující obránci se nedokázali dostat k šanci, protože na zadním mantinelu přišli o kotouč.
     
    25:40
    Domácí hráči budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří Roman Vondráček (HBR) za držení protihráče.
     
    26:07
    Jan Kloz se dostal ke střele, ale ta skončila jen na hrudi připraveného brankáře domcího výběru Daniela Dolejše.
     
    26:24
    Domácí hráči dokázali dostat kotouč na svou útočnou modrou.
     
    26:51
    Jakub Kolář od modré čáry vystřelil od modré čáry, ale jeho pěkná střela skončila jen na betonech připraveného brankáře Daniela Dolejše.
     
    27:05
    Rebelové vyhazují puk ven ze třetiny. Petr Přikryl se tak může polaskat s kotoučem.
     
    27:11
    Útok Litoměřic byl zastaven ofsajdem. Domácí hráči měli nyní štěstí, protože měli hosté dobře našlápnuto.
     
    27:43
    Daniel Sobotka od modré čáry vypálil, ale domácí muž s maskou byl pozorný a betony kotouč vyrazil do strany.
     
    28:35
    Pavel Musil si nyní udělal kolem obránců soupeře kolečko, ale z poměrného úhlu napálil kotouč jen do přesunutého Petra Přikryla.
     
    28:58
    Zakázané uvolnění domácích. Aleš Jelínek nahrával kotouč Pavlovi Musilovi, ale přihrávka skončila na icingu.
     
    29:19
    Ondřej Stehlík nahodil puk do útočného pásma, ale bezúspěšně. Hrají Litoměřice, které vyvážejí puk ven do útoku.
     
    29:41
    Daniel Sobotka (LTM) dostal trest za vražení na hrazení. Rána to byla solidní, trest je tak adekvátní.
     
    29:47
    Kryštof Kafan vyvezl puk ven ze třetiny a ušetřil tak cenný čas z trestu Daniela Sobotky.
     
    30:23
    Jan Rudovský napodobil svého kolegu a také vyváží kotouč ven ze třetiny.
     
    30:45
    Milan Kostourek uvařil krásnou nahrávku na Martina Ondráčka, který z pravého kruhu trefil jen výstroj povyjetého brankáře Petra Přikryla.
     
    30:57
    Radek Míka vyhazuje kotouč ven ze třetiny. Litoměřice tak šetří čas.
     
    31:07
    Útok domácích hráčů zastaven ofsajdem. Domácí hráči jsou v této přesilovce téměř bezzubí.
     
    31:35
    Další vyhození Litoměřic, které tak toto oslabení zvládnou na výbornou a bez ztráty korunky.
     
    31:58
    Litoměřice přežily oslabení a nyní si samy zahrají přesilovku. Na trestnou lavici míří Petr Polodna (HBR) za sekání.
     
    32:39
    Od modré čáry vypálil čahoun Daniel Sobotka, ale jeho střela skončila jen na betonu připraveného brankáře Daniela Dolejše.
     
    33:13
    Milan Kostourek v oslabení řádně protáhl Petra Přikryla, který musel betonem likvidovat jeho pokus z levého kruhu.
     
    33:47
    Litoměřice přežily tlak domácích v oslabení a nyní jsou opět před domácí klecí.
     
    34:08
    Domácí v plném počtu. Domácí hráči jen nahodili puk za branku a odjeli střídat stejně jako jejich soupeř.
     
    35:04
    Roman Vondráček nyní s Lukášem Endálem tlačili soupeře před jeho branku a druhý jmenovaný z kruhu vypálil, ale Petr "Bingo" Přikryl ukázal své kvality a zvedl beton přesně do výše Endálovy střely! Parádní zákrok legendy mezi tyčemi!
     
    36:27
    Pavel Mrňa se dostal za brankou ke kotouči a vyjel si na brankoviště, kde se snažil dostat puk za záda domácího muže s maskou, ale ten mu padl pod nohy a parádně svůj tým podržel.
     
    37:47
    Roman Vondráček s Lukášem Endálem zavezli puk do útočné třetiny. První jmenovaný se nádhernou stahovačkou zbavil soupeře a našel Ondřeje Stehlíka, jemuž do střely vložil hůl obránce Kališníků.
     
    38:40
    Milan Kostourek uháněl do brejku, ale v rohu útočného pásma sklouzl a přišel o puk, šanci i stabilitu.
     
    39:07
    Lukáš Havel se ve výhodě ocitl na brankovišti, ale jeho pokus skončil na hrudi hostujícího brankáře. Na trestnou lavici míří Patrik Husák (LTM) za podražení.
     
    39:30
    Rebelové se drží v útočném pásmu zuby nehty, Litoměřice dobře brání a domácím se nedaří dostat se ke střele.
     
    39:54
    Litoměřice vyhazují, třetina končí, skóre tak zůstane stejné, jako po té první.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá perioda nám branku nenabídla, nicméně pár šancí zde bylo. Litoměřice se však mohou opřít o kvalitní výkon brankáře Petra Přikryla.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Milan Kostourek se proháčkoval mezi kruhy do dobré pozice, sjel na brankoviště, ale jeho střela skončila jen na připraveném Petrovi Přikrylovi.
     
    41:07
    Rebelové tlačí, ale nedaří se jim vystřelit. Litoměřice jsou již v plném počtu.
     
    41:25
    V mezikruží se dostal ke střele Pavel Musil, ale jeho střela byla zablokována do ochranné sítě.
     
    41:34
    Roman Vondráček se na brankovišti nedostal ke kotouči a poté najel do Petra Přikryla.
     
    42:29
    Daniel Sobotka vypálil od modré, ale jeho střela skončila jen na rameni domácího muže s maskou Daniela Dolejše.
     
    42:41
    Jakub Hlusička se dostal ke střele od modré čáry, ale jeho střela, která prošla přes dva protihráče, skončila jen na betonu domácího brankáře.
     
    43:34
    U střídačky domácích zůstal ležet otřesený jeden z domácích hráčů, který s bolestivou grimasou odjíždí na lavičku.
     
    44:05
    Od modré čáry střílel Ondřej Kříž, ale jeho rána minula o centimetry horní tyčku Dolejšovy branky.
     
    44:20
    Domácí budou hrát přesilovou hru. Pavel Mrňa (LTM) míří na lavici hříšníků za nedovolené bránění.
     
    44:51
    Lukáš Endál nejprve nedosáhl na přihrávku Aleše Jelínka a Stadion následně vyhazuje puk ven ze třetiny.
     
    45:21
    Jan Rudovský nyní ušetřil čas, když položil Tomáše Protivného na puk v rohu pásma.
     
    45:40
    Martin Ondráček nyní uháněl sám na branku, ale jeho rychlý pokus skončil jen v lapačce brankáře Petra Přikryla, který tak svůj tým podržel!
     
    46:00
    Strhla se nám mela na brankovišti Petra Přikryla. Rozhodčí rozmíšku roztrhli. Vylučovat se nebude. Buly ve středním pásmu.
     
    46:21
    Litoměřice hrají v plném počtu. V závěru oslabení vyvážejí kotouč ven ze třetiny.
     
    47:18
    Lukáš Havel si vyjel od pravého mantinelu mezi kruhy a vypálil do protipohybu brankáře Petra Přikryla, který předvedl parádní zákrok a jeho střelu podržel v lapačce!
     
    48:06
    Lukáš Endál dlouho kouzlil za brankou s kotoučem a následně poslal černou hrací gumu na levý kruh, kde rychle střílel Roman Vondráček, ale fantasticky zasáhl Přikryl, který se včas přesunul!
     
    48:53
    Další útok domácích se ale nepovedl a rozhodčí tak odpískali ofsajd. Bude se vhazovat na obranné modré domácích.
     
    49:34
    Domácí brankář Daniel Dolejš si vyjel na levý kruh, kde pokryl puk před dojíždějícím Janem Rudovským, jenž do něj následně nechtěně najel.
     
    50:06
    Radek Novotný nyní špatně rozehrál a kotouč končí na zakázaném uvolnění. Buly však proběhne ve středním pásmu.
     
    50:29
    Petr Polodna nahodil puk do pásma, ten byl zblokován a na mantinelu jej dobruslil Pavel Musil, leč jeho střela z úhlu trefila jen bránícího hráče.
     
    51:19
    Ondřej Stehlík se vydal na útočný výlet a na levém kruhu vypálil, ale minul vzdálenější růžek Přikrylovy branky.
     
    51:37
    Posunutá branka domácího týmu. Buly před Danielem Dolejšem.
     
    52:00
    Martin Ondráček vystřelil, ale jeho střela skončila jen na připraveném Přikrylovi, který následně vytáhl fantastický zákrok proti dorážce Radima Ostrčila, když si proti němu lehl!
     
    52:10
    Vyloučení domácích. Ladislav Rytnauer (HBR) dvě minuty za hákování.
     
    52:57
    Rebelové vyhodili a Šimon Antončík na druhé straně založil protiútok, který namířil jen do výstroji domácího brankáře.
     
    53:16
    Roman Vondráček uháněl dopředu s pukem, ale byl odstaven Radkem Míkou. Následně na druhé straně zastaveni domácí odpískaným ofsajdem.
     
    Dnešní utkání sleduje 1023 diváků.
     
    53:40
    Milan Kostourek vyjel zpoza brány a jeho střela skončila jen na připraveném Petrovi Přikrylovi. Generální manažer Litoměřic podržel puk pod lapačkou.
     
    54:13
    Domácí v plném počtu. Rebelové oslabení zvládli a troufnu si říci, že ve čtyřech byli nebezpečnější než Stadion.
     
    54:42
    Jan Rudovský nyní zmařil rozvíjející se útok domácí tím, že zalehl kotouč již v obranném pásmu. Buly ve střední třetině.
     
    55:27
    Kryštof Kafan vypálil z mezikruží, ale jeho pokus byl zablokován a skončil mimo domácí klec. Následně vznikl souboj na zadním mantinelu a sudí přerušuje hru.
     
    56:23
    Lukáš Endál zavezl puk do útočné třetiny, ale v souboji na zadním mantinelu o něj přišel a hrají Litoměřičtí.
     
    57:07
    Jan Rudovský zůstal ležet na zadním mantinelu poté, co byl tvrdě naražen. Zákrok byl v rámci pravidel, ale hráče Stadionu to evidentně bolí, protože je na střídačku doprovázen dvěma kolegy.
     
    57:16
    Zakázané uvolnění. Divákům se však tento verdikt nelíbí. Sudí je však neoblomný.
     
    57:19
    Litoměřičtí se dostali ihned po buly ke střele, ale Daniel Dolejš nastavil proti střele svou lapačku, v níž kotouč uschoval.
     
    57:52
    Lukáš Havel na pravém křídle táhl kotouč, ale nedostal se ke střele, jelikož jej od kotouče odstavil obránce.
     
    58:43
    Roman Vondráček nyní nabral rychlost na levém křídle a na úrovni bodu pro vhazování na levém kruhu vybídl ke skórování Ondřeje Stehlíka, který akci dva na jednoho zakončil jen střelou do vzdálenější tyče Přikrylovy branky.
     
    59:39
    Litoměřice hrály v power-play, ale nedokázaly se usadit před Dolejšem. Následně se domácím nepovedlo zacílit do odkryté klece. Hra se přerušuje.
     
    59:39
    Oddechový čas pro hosty, Přikryl na střídačce!
     
    59:39
    Buly ve středním pásmu u domácí trestné lavice...
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas končí 1:0! Rozhodl jej Pavel Musil. Velkými hvězdami byli oba brankáři. Jak zkušený Petr Přikryl, tak mládežnický reprezentant Daniel Dolejš, který udržel své premiérové čisté konto v první lize!
     
    Ještě zbývá odpovědět na otázky, které jsme si položili ještě před začátkem zápasu.

    Podaří se domácím srovnat bilanci se svým soupeřem?
    Rebelové to nakonec zvládli a díky skvělému Dolejšovi srovnávají bilanci se svým soupeřem.

    Dokáží se Rebelové přiblížit ještě více kýženému postupu do play-off?
    Ano, domácím se povedlo potvrdit si postup do vyřazovacích bojů.

    Povede se Stadionu dostat se na dostřel postupu do vyřazovacích bojů?
    Bohužel, ale Litoměřicím se to nepovedlo.

    Který z týmů poruší svou vítěznou sérii?
    Litoměřice, domácí hráči pokračují ve výborných výsledcích.
     
    Dámy a pánové, já vám děkuji za pozornost, loučím se s vámi a někdy příště se těším opět z Kotliny napočtenou. (19:19:09)
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 12. Musil (Polodna)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil, Novotný, M. Blažek - Polodna, Endál "C", Vondráček, Milfait, Ondráček, Rytnauer, L. Havel, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek
    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Brýl) - Sobotka, Kříž "A", Kolář, Husák, Martinka, Míka - Mrňa, Antončík, Kloz, Slížek "C", Kafan, Hašek "A", Hlusička, Novák, Rudovský

    Rozhodčí: Tomáš Horák - Jan Krátký, Vít Komárek
    bahis siteleri