Los Angeles – Chicago 2:5 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 1:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:5 (0:3, 1:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 19.01.2013, 21:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Quick je navíc na střídačce, domácí hrají v šesti!
     
    59:25
    Kruger (CHI) ještě putuje na trestnou za sekání.
     
    50:45
    Po faulu na hostujícího Carcila čeká na hosty přesilová hra.
     
    49:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to byla ale rychlá odpověď. MARIÁN HOSSA si najel po pravém křídle do pásma a střelou pod lapačkou Quicka navyšuje vedení zpět na třígólový rozdíl. Na brance má svůj podíl i gólman Quick, tohle měl chytnout. Bez asistence.
     
    49:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí Králové se přibližují! Crawford byl hodně rozhozen a proto nebylo obtížné pro JORDANA NOLANA ho překonat. V obranném pásmu Chicaga to hodně hořelo. Asistence: Mike Greene.
     
    45:33
    Zmatky před Quickem! Bollandova střela z levého křídla domácího gólmana překonala, puk však zastavil jeden z domácích obránců bruslí!
     
    38:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí sevřeli svého soupeře před Crawfordem a z tlaku těží první letošní branku. Puk se po kombinaci dostal až na modrou k ROBU SCUDERIMU, který ho nahodil na bránu. Crawford však měl zakrytý výhled, nic neviděl a puk mu tak zaplul kolem levé tyče do brány. Asistence: Collin Fraser, Kyle Clifford.
     
    34:16
    Králové navíc začali hrát více fyzicky, jeden z jejich osobních soubojů se však již rozhodčímu nelíbil a posílá Scuderiho na trestnou lavici za podražení.
     
    29:57
    Přesilová hra Králům skončila, ale hned bude pokračovat další. Keith (CHI) je vyloučen za podražení domácího kapitána Dustina Browna.
     
    27:52
    Přesilová hra pro domácí. Sharp vyloučen za podražení.
     
    24:15
    Blackhawks budou mít navíc k dispozici další přesilovou hru. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici jeden z domácích beků.
     
    21:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí sice začali třetinu aktivněji, jsou to ale opět oni, kdo inkasují. Po odvážném průniku Kane se k volnému puku před Quickem dostal JONATHAN TOEWS a s přispění štěstí ho dopravil do odkryté části domácí brány. Asistence: Patrick Kane.
     
    19:40
    Bickell zachytil puk v útočném pásmu, ocitl se sám před Quickem, byl ale již blízko a nestihl vymyslet nic kloudného.
     
    15:53
    Za držení je vyloučen Shaw (CHI). Možnost pro domácí trochu zkorigovat výsledek před první sirénou.
     
    14:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A třetí branka v síti Quicka! MICHAEL FROLÍK dostal přihrávku na levé křídlo a z první prostřelil přesouvajícího se Quicka, jeho střele navíc napomohla i levá tyčka, od které se puk otřel až do domácí sítě. Český útočník tedy úročí své rozehrání z Chomutova a posílá hosty do třígólového vedení. Asistence: Marcus Kruger, Nick Leddy.
     
    12:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné akce přidávají hosté druhou branku. MARIÁN HOSSA z pravého křídla hledal před Quickem dobře najetého Toewse, od jehož strážce se puk odrazil pod vyrážečku domácího gólmana. Asistence: Dan Carcillo.
     
    05:51
    Přesilovka i pro domácí. Za sekání je vyloučen Hossa.
     
    03:50
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra pět na tři využita! Marián Hossa místo přihrávky našel na pravém křídle ještě volného PATRICKA KANE, který z první, nutno podotknout, že z ostrého úhlu, propálil přesouvajícího se Quicka. Asistence: Marián Hossa.
     
    02:32
    Domácí jdou do tří, vyloučen je Lewis (LOA) za krosčeking.
     
    01:49
    První vyloučení. Sharp byl nedovoleně poslán k zemi Greenem (LOA), domácí bek je vyloučen za nedovolené bránění. Přesilovka pro Chicago.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 39. Scuderi (Fraser, Clifford), 50. Nolan (Greene) - 4. Kane (Hossa), 13. Hossa (Carcillo), 15. Frolík (Kruger, Leddy), 22. Toews (Kane), 50. Hossa


    Los Angeles Kings: Quick – Doughty, Scuderi, Voynov, Martinez, Greene, Drewiske – Williams, Carter, Penner – Brown, Richards, Gagne – Lewis, Stoll, King – Nolan, Fraser, Clifford.
    Chicago Blackhawks: Crawford – Seabrok, Keith, Brookbank, Leddy, Hjalmarsson, Odduya – Hossa, Toews, Carcilo – Kane, Bolland, Sharp – Stalberg, Shaw, Bickell – Frolík, Mayers, Bollig.
    bahis siteleri