Třinec – Vítkovice 4:5 (kon.) | Zlín – Litvínov 2:1 (po pr.) | Motor ČB – Pardubice 2:1 (kon.)
Kladno – Sparta 3:6 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:3 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 2:1 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:5 (1:4, 2:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 25.01.2013, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Třinec posílá šestého hráče do hry výměnou za brankáře!
     
    58:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovicím se to povedlo! Svačina od modré přihrál Slobodovi, který obrátil hru na pravou tyč, kde stál RUDOLF HUNA a ten už neměl problém zakončit do odkryté části brány. Asistence: Karol Sloboda, Vladimír Svačina.
     
    57:36
    Pro Oceláře bude ještě hůř. Martin Růžička je totiž vyloučen za zdržování hry, neboť vystřelil puk mimo mantinely.
     
    56:13
    A bude se vylučovat, na trestnou lavici putuje Zagrapan, který se provinil podražením a ve vypjaté koncovce utkání diváci dávají najevo svou nespokojenost házením plastových lahví na ledovou plochu. Vítkovice si tedy zahrají přesilovou hru.
     
    54:58
    Rákos, který stál zcela nepokryt v bezprostřední blízkosti před Málkem po obdržení přihrávky promarnil šanci nepřesnou střelou.
     
    47:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec vyrovnává! Domácím nejprve nevyšla akce, kdy Varaďa zpoza brány přihrál na pravou tyč Zagrapanovi a ten pak na tu druhou Růžičkovi. Třinecký snajpr zakončit nedokázal, ale poté se puk dostal na CTIRADA OVČAČÍKA, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Růžička, Václav Varaďa.
     
    44:20
    Vítkovice si zahrají přesilovou hru. Daniel Rákos si jde totiž odpykat dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    37:33
    Marek Malík putuje navštívit trestnou lavici znovu, neboť se provinil hrou vysokou holí. Ocelářům se tak naskytává velice slibná příležitost k vyrovnání.
     
    31:24
    Růžička v útoku z levého rohu kluziště přihrál před bránu najíždějícímu Hrabalovi, který minul bránu jen tak tak cíl v podobě ostravské brány.
     
    30:11
    Hosté by si měli dávat pozor na střídání, jelikož hráli chvíli v šesti hráčích v poli, je potrestána hráčská lavice dvouminutovým trestem. Trest odpykává Radim Hruška.
     
    26:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují ve stíhání za vyrovnáním! V útočné akci Adamský nedokázal protlačit puk za záda Romana Málka, avšak puk se od betonu ostravského gólmana odrazil do mezikruží, kde stál MARTIN LOJEK a ten zavěsil pod víko! Asistence: Martin Adamský.
     
    25:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Polanský vydoloval na pravém kruhu pro vhazování puk a přihrál jej do mezikruží TOMÁŠI KLIMENTOVI, který švihem prostřelil Málka střelou do horních pater brány. Asistence: Jiří Polanský, Martin Adamský.
     
    23:05
    Klimek zachytil v útočné zóně vysoko letící puk, položil si jej na zem, sjel si z pravé strany kluziště před třineckou bránu a tam příklepem z bezprostřední blízkosti vystřelil. Hamerlíkovi kotouč propadl, avšak brzy jej zalehl a zahnal hrozící nebezpečí.
     
    20:27
    Marek Malík putuje na trestnou lavici, neboť se provinil podražením, což znamená dvouminutový trest.
     
    18:35
    Václav Varaďa trefil z levé části útočného pásma horní tyč ostravské brány!
     
    16:48
    Trenéři na tuto branku reagují výměnou brankářů a Šimona Hrubce nahrazuje Peter Hamerlík.
     
    16:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice ve vlastním oslabení skórují! Malík přihrál v přečíslení na levou stranu TOMÁŠI VORÁČKOVI, který příklepem prostřelil Hrubce škvírkou mezi jeho betony. Asistence: Marek Malík, Roman, Szturc.
     
    15:54
    Až teď rozhodčí vylučují. Ondřej Roman putuje na trestnou lavici, neboť před brankou neustále hákoval třineckého ostrostřelce, Martina Růžičku. Oceláři si tak zahrají chvíli přesilovou hru 5 na 3.
     
    14:33
    Roman Szturc putuje na trestnou lavici za hákování, kde pobyde dvě minuty hracího času. Třinec si tak zahraje přesilovou hru.
     
    13:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou znovu do dvoubrankového vedení po zcela nenápadné akci. VLADIMÍR SVAČINA vjel do útoku a zkusil překvapit střelou zápěstím třineckého brankáře, což se mu povedlo. Hrubci propadl puk nejspíše někudy po pravým ramenem. Asistence: Ondřej Roman, Karol Sloboda.
     
    09:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí snižují stav utkání! TOMÁŠ KLIMENTA obdržel přihrávku Polanského, vystřelil z mezikruží a dorážkou dostal puk za brankovou čáru ostravské branky. Asistence: Jiří Polanský.
     
    06:43
    I Třinečtí si zahrají přesilovou hru, Tomáš Voráček byl totiž vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    04:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přichází slepená branka! Ujčík vyslal do útoku RADIMA HRUŠKU, který z pravého kruhu pro vhazování přesně trefil levý růžek třinecké branky. Asistence: Viktor Ujčík. Tomáš Kudělka.
     
    04:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení! Roman sjíždějící si za bránu poslal zadovku před pravou tyč třinecké brány, kde stál VLADIMÍR SVAČINA a ten nekompromisně zakončil do horních pater třinecké branky. Asistence: Ondřej Roman, Tomáš Voráček.
     
    02:59
    Hosté si vyvíjeli klasický přesilový tlak, až Malík od modré vystřelil. Tento pokus však zachytil Květoň a dostal se do úniku. V něm z pravé strany kluziště sjížděl před bránu, kde nepřekonal Málka střelou k tyči, ke které se gólman hostů přesouval.
     
    02:35
    Domácí však dlouho v pěti hráčích nezůstávají. Varaďa jde na trestnou lavici na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    00:16
    Je tady velmi rychlé vyloučení, Jan Peterek si jde odpykat dvouminutový trest za podražení, a tak si Vítkovice zahrají přesilovou hru.
    Marken.cz

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 10. Klimenta (Polanský), 26. Klimenta (Polanský, Adamský), 27. Lojek (Adamský), 48. Ovčačík (Růžička, Varaďa) - 5. Svačina (Roman, Voráček), 5. Hruška (Ujčík, Kudělka), 14. Svačina (Roman, Sloboda), 17. Voráček (Malík, Szturc), 59. Huna (Sloboda, Svačina)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) - Ovčačík, Roth, Hrabal, Zíb, Kania, Bezuška - Růžička, Peterek, Varaďa - Květoň, Rákos, Orsava - Adamský, Polanský, Klimenta - Hrňa, Zagrapan, Matuš.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Štencel, Voráček, Sloboda, Pastor, Kudělka, Sedlák - Ujčík, Burger, Klimek - Roman, Huna, Svačina - Hruška, Strapáč, Szturc - Hůževka, Káňa, Kolouch - Kucsera.

    Rozhodčí: Šír, Minář - Kostka, Bláha.
    bahis siteleri