Nové Zámky – Brašov 5:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:3 (2:0, 1:2, -:-)
ASC Corona Brašov Wolves
sk Pátek 25.01.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    59:49
    HC Nové Zámky dali gól!

    A je rozhodnuté, Mamonvs rozhoduje duel gólom do prádznej brány.
     
    47:06
    HC Nové Zámky dali gól!

    Prečíslenie 2 na 1. Puk ťahal Ružička natiahol na seba obrancu a v rohodujúcom momente adresoval výbornú prihrávku MARTINOVI UHNÁKOVI, pre ktorého už nebol problém dopraviť puk do brány. Asistencia: Lukáš Ružička.
     
    43:35
    Brašov dal gól!
    Hostia pekne zohrali presilovú hru, puk z hokejky Rawlika smeroval na TIBRA BASILIDESZA a ten prestrelil Križana ktorý nič nevidel. Asistencie: Antal Zsombor, Rawlik Rory.
     
    36:22
    Brašov dal gól!
    A rozdiel je už iba jedno gólový. JOSHUA BONAR sa natlačil z rohu a ponad lapačku Križana znižuje. Asistencia: Kevin wehrs
     
    33:53
    Brašov dal gól!
    A znižuje tak stav stretnutia. Šikovne zahraná presilovka na strelca Bonara a ten od modrej prestrelil Križana. Asistencie: Kevin Wehrs, Rory Rawlik.
     
    22:15
    HC Nové Zámky dali gól!

    Opäť sa potvrdilo staré známe, nedáš, dostaneš. Štefanka krúžil v útočnej tretine, prenechal puk VLADIMIRSOVI MAMONOVSOVI, ten vykorčuľoval na stred a popod vyrážačku prekonáva Polca. Asistencia: Miroslav Štefanka.
     
    08:13
    HC Nové Zámky dali gól! Gól strelil SUCHARDA. Asistencie Štefanka, Ružička.
     
    02:56
    HC Nové Zámky dali gól!

    A domáci sa tak ujímajú vedenia, puk nahodil obranca Hrudík za bránku Polca, tam sa ho zmocnil Mamonvs, prihral pred bránku KONSTANTINOVI MIKHAILOVOVI a ten na dva krát dokázal prekonať Polca. Asistencie: Mamonovs, Hrudík.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 3. Mikahilov (Mamonovs, Hrudík), 9. Sucharda (Štefanka, Ružička), 23. Mamonovs (Štefanka), 48. Uhnák (Ružička), 60. Mamonovs (Mikhailov) - 34. Bonar (Wehrs, Rawlik), 37. Bonar (Wehrs), 44. Basilidesz (Rawlik, Rawlik)


    HC MIKRON Nové Zámky: Križan (Zima)- Hrudík, Kráľ, Štefanka M., Mikhailov, Mamonovs- Sucharda, Gábriš, Ružička, Uhnák, Dobrý- Teluskins, Joanidis, Barčák, Štefanka O., Púchovský- Tarnóczy, Baron, Lehocký, Klobučník, Spišák
    ASC Corona Brašov Wolves: Polc (Fulop)- Rawlik, Bonar, Petres, Mihailescu, Zsók- Wehrs, Antal, Virág, Nagy, Péter- Hietamaki, Borsos, Lorincz, Pysarenko, Basilidesz- Bálint, Fodor, Imecs
    bahis siteleri