Washington – Montreal 1:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 6:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:1 (kon.)
Toronto – NY Islanders 4:7 (kon.) | Florida – Ottawa 1:3 (kon.) | St. Louis – Nashville 3:0 (kon.)
Dallas – Chicago 2:3 (po pr.) | Colorado – Columbus 4:0 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:1 (po pr.)
San Jose – Arizona 5:3 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 – 0:1)
Chicago Blackhawks
Pátek 25.01.2013, 02:30NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je definitivně rozhodnuto. Patrick Kane posunul puk zadovkou doprava na MARIÁNA HOSSU, který střelou na bližší tyč překonal Kariho Lehtonena. Moc nechybělo, aby finský gólman chytil puk lapačkou. Asistence: Patrick Kane.
     
    54:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno. JONATHAN TOEWS napřáhl a tvrdá a prudká rána kapitána Chicaga končí v růžku domácí brány. Asistence: Patrick Sharp, Duncan Keith.
     
    35:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks už se tentokrát prosazují. Po trase Kane – PATRICK SHARP kotouč mířil na zadní tyč na jednoho z hráčů a ještě před ním si puk do vlastní brány srazil Trevor Daley. Asistence: Patrick Kane, Nick Leddy.
     
    30:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí překvapivě vedou už o dvě branky. Rozsíval špatně rozehrál kotouč, Eakin našel před bránou zcela volného RAYE WHITNEYHO, který střelou pod břevno překonal Crawforda. Asistence: Cody Eakin.
     
    19:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vteřinu před koncem první třetiny se prosazují domácí hrající v oslabení. Derek Roy ve vlastním pásmu vypíchl kotouč na LOUIE ERIKSSONA, který se prohnal kolem dvou protihráčů a posléze i s trochou štěstí překonal Crawforda. Asistence: Derek Roy.

    FB

    Branky a nahrávky: 20. Eriksson (Roy), 31. Whitney (Eakin) - 36. Sharp (Kane, Leddy), 55. Toews (Sharp, Keith), 62. Hossa (Kane)


    Dallas Stars: Lehtonen (Bachman) – Robidas, Goligoski, Daley, Benn, Larsen, Rome – Jágr, Roy, Eriksson – Ryder, Eakin, Whitney – Nystrom, Fiddler, Morrow – Smith, Wandell, Garbutt.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Seabrook, Keith, Rozsíval, Leddy, Hjalmarsson, Oduya – Hossa, Toews, Saad – Kane, Bolland, Sharp – Stalberg, Shaw, Bickell – Frolík, Kruger, Bollig.

    Rozhodčí: Dwyer, Peel – Gibbs, Murray.
    bahis siteleri